פורסם 2010 באפריל 515 שנים בשבוע שעבר הכריזה סיסקו (Cisco) על 6 נתבים ביתיים חדשים שיחליפו בחודשים הקרובים את כל סדרת נתבי ה-WRT הוותיקה.כל הפרטים ב-POST הבא: http://www.netcheif.com/blog/?p=623
פורסם 2010 באפריל 515 שנים E2100L Advanced Wireless-N Router with Linux OS (MSRP: $119.99) Single band with 10/100 Ethernet ports, external upgradeable antennas, UPnP AV server and USB port for storage sharing aimed at fans of alternative router distros like DD-WRT, OpenWRT, etc. אני מניח שזה יהיה הנתב הפופולרי ביותר מהסדרה "החדשה" (הסדרה הישנה בתחפושת פלסטיק חדשה ) כי הוא היחיד שתומך out of the box בקושחות צד שלישי בצורה מיטבית. חבל שבניגוד לחלק מהנתבים האחרים בסדרה, דווקא לנתב הזה נראה שאין 1GB Ethernet (למרות שבתמונה כאן כתוב שיש לו Gigabit אבל ב specs כתוב 10/100)
פורסם 2010 באפריל 515 שנים חבל, אני חושב שהנתבים האלחוטיים עם אנטנות פנימיות יציגו ביצועים פחות טובים כיוון שהאנטנות אינן ניתנות לכיוונון מה שבדרך כלל משפר מאוד את טווח הקליטה.
פורסם 2010 באפריל 515 שנים מחבר אני מניח שזה יהיה הנתב הפופולרי ביותר מהסדרה "החדשה" (הסדרה הישנה בתחפושת פלסטיק חדשה ) כי הוא היחיד שתומך out of the box בקושחות צד שלישי בצורה מיטבית. חבל שבניגוד לחלק מהנתבים האחרים בסדרה, דווקא לנתב הזה נראה שאין 1GB Ethernet (למרות שבתמונה כאן כתוב שיש לו Gigabit אבל ב specs כתוב 10/100) כבר היום יש ל-WRT160NL גרסת DD_WRT כך שנראה לי שהתמיכה של ה-E2100L ב-DD_WRT תהיה מיידית -- הם זהים לחלוטין ומשתמשים באותם רכיבים.
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים חדשות מעניינות , נקווה שהאיכות תישמר :-)לגביי התמיכה - במידה ומדובר באותם רכיבים כנראה שלא תהיה בעיה מיוחדת - וזה מצויןלגביי ה 610n - נראה כמו הנתב האפקטיבי ביותר בסדרה לדעתי... נקווה לראות שיפור במחיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.