עבור לתוכן

כרטיס לhtpc עד 300 שקל או 50 דלור אם מחו"ל

Featured Replies

פורסם

בקיצור ,נדרש כרטיס htpc ,כזה שיכול להריץ hd עם מחשב ישן ,ולהריץ משחקים בצורה הבסיסית ביותר (בו נגיד להריץ codmw2 על הגדרות נמוכות או bfbc2 גם כן ,לא יותר מזה ).

יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט ונמוך (כאילו Low Profile ) ,אם כי לא חובה ,ובאותה מידה יהיה נחמד אם יהיה לו חיבור hdmi ושהוא אולי גם יתמוך ב dx11 .

פורסם
  • מחבר

help :-X

פורסם
  • מחבר

נו מה רציני ,אף אחד לא עוזר ?

פורסם

מה זה ישן? ולאיזה ממשק? הכי זול מחו''ל שמתאים זה BIOSTAR HD4650 GDDR3 שעולה 49 דולר (190 שקלים) בניואג.

פורסם
  • מחבר

ישן זה מחשב מבוסס על athlon 64 עם 2 גיגה זכרון ואוברקלוק קל ,ממשק אני עוד לא יודע מה עדיף ,אני יכול ללכת כרגיל על xp שקל למחשב להריץ אותו ,או לנסות להריץ 7 .

פורסם
  • מחבר

חחחח טעות שלי ,חשבתי אתה מדבר על מערכת ההפעלה (משום מה :nixweiss: )

בכל מקרה pcie .

פורסם

אם כך אז מה שאמרתי,

הHD4650 GDDR3 הזה נמכר ב190 שקלים, אני לא יודע אם אתה נותן אותו למישהו בחו''ל או מזמין לארץ, במידה והמחיר כולל ההזמנה עולה על 250 שקלים העסק נהיה לא כדאי כל כך

פורסם
  • מחבר

אם כן אז מה עדיף ,כך או כך יש לי 300 שקל להשקיע עילו .

פורסם

עדיף HD4650 GDDR3 מהארץ :)

גם ככה הכרטיס הזה ייצור צוואר בקבוק עם המעבד, אבל לפחות היכולות שלו לא רעות בכלל:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=642

במידה וזה באמת קצת יותר מדיי, עדיך יהיה לך כבר ללכת על G210 או HD4350, שישמשו לHTPC נטו.

פורסם
  • מחבר

אוקי ומה למשל בדבר הhd5450 ?

או שהוא חלש מדיי ?

פורסם

הוא קצת יקר ולא בדיוק נותן תמורה הולמת למחיר הזה, כרגע אין סיבה מיוחדת להעדיף אותו על פניי G210 או HD4350, רק אם אתה צריך תמיכה בפורמטים מסויימים שהכרטיסים האלה לא תומכים בהם (יש מעט מאוד והם דיי נדירים בשימוש)

פורסם
  • מחבר

אוקי ,אז כנראה hd4650 .

תודה רבה על העזרה האישית ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים