פורסם 2010 באפריל 515 שנים שלום לכל חברי הפורום וחג שמח בכל פעם שאני לוחץ דאבל קליק על אחד מהדיסקים הקשיחים "במחשב שלי" הוא לא נותן לי להיכנס ורושם לי שגיאה יש תמונה למטהה תודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2010 באפריל 515 שנים סביר להניח שנגרם ע"י וירוס.פתח את ה-CMD ותבצע את הפעולות הבאות:cd\c:attrib -h -s -r *.infdel *.infאח"כ תחזור אחרי הפעולות האלו עבור כל כונן אחר
פורסם 2010 באפריל 515 שנים היכנס להתחל->הפעלה הקש CMD ואז ENTER במסך השחור שיפתח לך תקיש את הפקודות לפי סדר: cd/ enter c: enter attrib -h -s -r *.inf enter del *.inf enter כמובן שהמילה ENTER מתייחסת למקש
פורסם 2010 באפריל 515 שנים מחבר גיל עשיתי את זה וזה לא פתר לי את הבעייה בכול אופן תודה לך וזה מה שהוא רשם לי יש עוד פתרונות מישהו?
פורסם 2010 באפריל 515 שנים לא בוצע נכון.צריך להיות D: ולא d:\document and settingתירשום cd רווח ו-\ ואחרי זה תילחץ על אנטר.אם לא הולך לך עם \ תנסה עם 2 נקודות אחרי ה-CD במקום \
פורסם 2010 באפריל 515 שנים נדבקת בmalware דיי נפוץ, תשתמ בהיגיון ואמצעי מניע פעם הבאה כשאתה מחובר לאינטנרט. הפתרון הכי טוב וכולל יהיה שימוש בflash disinfector. הדיון מועבר לפורום תוכנה. ובחייאת, אני יודע שאין snipping tool בXP אז תשתמש ב alt+prtscr בפעם הבאה כדי לצם רק את החלון הפעיל ולא את כל המסך.
פורסם 2010 באפריל 515 שנים מחבר עשיתי את מה שמולטיכור אמר לי לעשות וזה פתר את הבעייה תודה רבה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.