עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר לחשבון בנק וכו'

Featured Replies

פורסם

כמה שאלות:

1. מאיזה גיל אפשר לפתוח חשבון?

2. אפשר לקבל כרטיס אשראי אם פותחים חשבון? האם גם לזה יש גיל מינימלי מסוים?

כמה שאלות סתם להתענינות

1. כשמפקידים כסף לחשבון בנק , מקבלים אחוזים לפי מה שהבנתי , איך זה הולך בדיוק , כמה אחוזים לאיזה סכומים , ואיפה אפשר לברר את זה? האם בכל בנק זה משתנה?

מצטער על כל השאלות האלו , אבל תודה מראש לעוזרים :smile1:

פורסם

1. 16 נראה לי

2. תלוי אני בגיל 16 קיבלתי אשראי צעיר שזה מאפשר לבצע קניה עד 400ש"ח, לא יודע אם כל הבאנקים נותנים.

בגדול אשראי נותנים על פי ההכנסות שלך בחשבון.

3. זה לא נכון, רק אם אתה סוגר את הכסף בתוכנית חסכון אתה תקבל אחוזים אבל לא תוכל לגעת בכסף (תלוי בתוכניות יש תוכניות עם נקודת יציא חודשית, יש כאלה עם שנתית).

פורסם

אשראי אתה יכול לקבל רק בחתימת הורים (מתחת לגיל 18).

ויש דירקט(לא צריך חתימת הורים), שזה כמו כרטיס אשראי רק שהכסף יורד ברגע שיש חיוב.ואי אפשר להיכנס למינוס...

ערן.

פורסם
  • מחבר

1. 16 נראה לי

2. תלוי אני בגיל 16 קיבלתי אשראי צעיר שזה מאפשר לבצע קניה עד 400ש"ח, לא יודע אם כל הבאנקים נותנים.

בגדול אשראי נותנים על פי ההכנסות שלך בחשבון.

3. זה לא נכון, רק אם אתה סוגר את הכסף בתוכנית חסכון אתה תקבל אחוזים אבל לא תוכל לגעת בכסף (תלוי בתוכניות יש תוכניות עם נקודת יציא חודשית, יש כאלה עם שנתית).

קודם כל תודה רבה על התגובות , ברצוני לפתוח חשבון של תוכנית חסכון , האם יהיה ניתן להפקיד לאותו חשבון אחרי ההפקדה הראשונית? על כמה אחוזים מדובר וכל כמה זמן?

ואני מתחת לגיל 18 , ואין לי כרגע צורך באשראי , סתם התענינתי תודה :smile1:

פורסם

כן ניתן להפקיד לחשבון רק שיהיה כסף שאותו לא תוכל למשוך. לגבי האחוזים אל תצפא להפקיד 100ש"ח ובעוד שנה לגלות שם 1000ש"ח, אחוזים מאוד קטנים.

בנוגע לשאר אתה מוזמן לפנות לבנקאי הבנק בו אתה מעוניין לפתוח את חשבונך, אני בטוח שהוא יודע הרבה יותר מאיתנו לגבי תוכניות החסכון שיש לבנק להציע.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

שוב תודה רבה , אני מתכנן להפקיד לשם סכום התחלתי של כמה אלפי שקלים ובנוסף משכורת חודשית , זה אפשרי שהמשכורת תכנס לחשבון כזה?

פורסם

אתה פשוט נותן פקודה כמה כסף מחשבון העו"ש שלך יילך כל חודש לחיסכון שאליו הצטרפת.

שוב כמו שאמרו פה, אל תצפה לסכומי עתק.

פורסם

מתחת לגיל 18 ניתן לקבל כרטיס אשראי בחתימת הורים.

יש שתי אפשרויות: כרטיס שהחיוב בו יורד באופן מיידי ולא מאפשר להיכנס למינוס וכרטיס עם מסגרת אשראי וחיוב פעם בחודש אבל הקבלה שלו מותנת בהכנסת כסף לפיקדון שישמש כערבות. אם אין לך שליטה עצמית קח את הראשון, אם אתה מסוגל לשלוט בעצמך ויש לך קצת כסף להפקיד קח את הסוג השני אבל בסופו של דבר זה גם תלוי בבנק שבו אתה פותח חשבון.

עצה חמה: תחסוך מעצמך את העצבים שבעבודה מול בנק גדול, תחפש סניף קטן שנמצא קרוב לבית וכשתצטרך משהו לא תחכה שעה בתור.

פורסם

כמה שאלות:

1. מאיזה גיל אפשר לפתוח חשבון?

2. אפשר לקבל כרטיס אשראי אם פותחים חשבון? האם גם לזה יש גיל מינימלי מסוים?

כמה שאלות סתם להתענינות

1. כשמפקידים כסף לחשבון בנק , מקבלים אחוזים לפי מה שהבנתי , איך זה הולך בדיוק , כמה אחוזים לאיזה סכומים , ואיפה אפשר לברר את זה? האם בכל בנק זה משתנה?

מצטער על כל השאלות האלו , אבל תודה מראש לעוזרים :smile1:

1. מגיל 16, אבל עד 18 פתיחת חשבון כלולה בהגבלות מסויימות. זה נקרא חשבון צעיר.

2. זה נורא תלוי בבנקים, לא כולם נותנים, וגם כשהם נותנים זה אשראי מוגבל יחסית. אני יודע שלאומי נותנים, ואצל כל מי שנותן זה כרוך באישור ההורים. יש חלק מהבנקים שיעדיפו לראות קודם כל שאתה מכניס סכום חודשי קבוע.

בנוגע לאחוזים אין לי מושג, מה גם שזה משתנה מבנק לבנק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים