פורסם 2010 באפריל 415 שנים חג שמח אנשים...טוב אז גם אני נשברתי והחלפתי את הXP ב7... די מרוצה עד עכשיו, רץ יותר מהר מאשר הג'נטו שלי עם KDE משום מה... :-Xדי התלהבתי מהתמיכה המצויינת בתוכנות שרצות על 32...אני זוכר שבלינוקס בהתחלה זה היה הסיוט הכי גדול.הבעיה שלי עכשיו זה שאני מחפש JRE שעובד על 64 ולא מוצא את הקובץ המיוחל.מצרף בזאת דף הסברhttp://www.java.com/en/download/faq/java_win64bit.xmlמשום מה אין שום זכר לקובץ הנ"ל : jre-6u18-windows-x64-p.exeאפילו גוגל כבר לא עוזר בזה...מעדיף להימנע מהורדה דרך ראפידשר ואימיול כי בכל זאת התוכנה ניתנת בחינם.אם מישהו מוצא קישור להורדה אני אשמח.תודה רבה!
פורסם 2010 באפריל 415 שנים אתה לא מוצא אותו בגלל שבאתר רץ סקריפט שמזהה את הדפדפןאם הדפדפן הוא 32BIT אז תקבל לינקים רק לגרסאות 32BITאם הדפדפן הוא 64BIT תקבל אופציה לבחור...במילים אחרותאמור להיות לך מובנה בWIN7 אינטרנט אקספלורר 64ביט בנוסף ל32ביטתבדוק בתפריט התחל... תרשום בשורת חיפושINTERNET EXPLORERהוא אמור למוצא לך 2 לפחותשאחד מהםInternet Explorer (64-bit)ואז דרכו תכנס לאתר הזה שהבאת ..ויהיה לך לינק לגרסת 64 ביט.
פורסם 2010 באפריל 415 שנים מחבר חח גדול אתה..איך לא חשבתי על זה כבר שכחתי שבסוף אני עובד על פיירפוקס ולא נמרוקה.... תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.