עבור לתוכן

חברות כוח אדם - יש טעם?

Featured Replies

פורסם

אדם שהגיע לגיל מבוגר בלי מקצוע הוא אידיוט ומגיע לו להרוויח שכר מינימום.

פורסם

מנין לך הידע המופלג הזה ?

ומי שמכיר 5 שפות מחשב, 3 מע. הפעלה והוא בעל תואר אקדמי מאוניברסיטה מוכרת ונכבדה ובעברו ניהל מסדי נתונים גדולים וחיוניים בחברות גדולות ומוכרות ומזה 6 שנים לא מוצא עבודה אפילו בשכר מינימום, מדוע הוא אידיוט לדעתך ? ואם אתה צודק, והוא אידיוט כיצד הפקידו בידיו בעבר מערכות ששוין לחברות מאות אלפי דולרים ? ומדוע בידו מכתבי המלצה חמים מחברות הייטק וחברות מובילות במשק ? גם אותם תזכה בתואר "אידיוט" ?

פורסם

מי שלא מוצא מזה 6 שנים עבודה אפילו בשכר מינימום הוא כנראה עוד יותר אידיוט מזה שמגיע לגיל מבוגר בלי מקצוע בלי שום קשר לנסיון/ידע/השכלה שלו.

פורסם

אני מכיר אנשים חלק מהם לקוחות שלי שהיו בכירים בכל מיני מקומות נחשבים

לחלקם יש תארים מכובדים והם לא מוצאים עבודה ברמה שהם רוצים פשוט כי יש מחסום גיל בישראל

לאנשים מגיל 50 ומעלה פשוט קשה מאוד למצוא עבודה מכובדת בארץ ולא כולם במקצועות או ממון שהם יכולים לפתוח עסק פרטי

מנין לך הידע המופלג הזה ?

ומי שמכיר 5 שפות מחשב, 3 מע. הפעלה והוא בעל תואר אקדמי מאוניברסיטה מוכרת ונכבדה ובעברו ניהל מסדי נתונים גדולים וחיוניים בחברות גדולות ומוכרות ומזה 6 שנים לא מוצא עבודה אפילו בשכר מינימום, מדוע הוא אידיוט לדעתך ? ואם אתה צודק, והוא אידיוט כיצד הפקידו בידיו בעבר מערכות ששוין לחברות מאות אלפי דולרים ? ומדוע בידו מכתבי המלצה חמים מחברות הייטק וחברות מובילות במשק ? גם אותם תזכה בתואר "אידיוט" ?

אתה רוצה להגיד לי שלא תמצא עבודה כשומר בקניון\מתדלק\פועל במפעל ?

אולי אתה בררן ומחפש עבודה בשכר מינימום אבל בתנאים מפנקים או שיש לך בעיה גדולה אחרת

כי אני מכיר אנשים נכים שמצאו עבודה בלי בעיות השאלה להן אתה מכוון

פורסם

זה לא שהם לא יכולים למצוא עבודה הם פשוט מסננים והם מסננים כי הם יכולים להרשות לעצמם.

פורסם

ברור אחד שהיה בתפקיד בכיר לא ילך לעבוד בשביל 20 שקל לשעה

אני רק אומר שלא כולם בזבזו את החיים שלהם בלי ללמוד מקצוע

פורסם

אני לא מדבר על מקרה כל כך קיצוני, אבל אם הבחירה היא למות מרעב או לעבוד עבור 20 שקל לשעה הבחירה קלה מאד. אותם בכירים קיבלו פיצויי פיטורים שמנים אז זה לא שהם בדיוק רעבים ללחם.

פורסם
  • מחבר

תשמעו, הרבה המלצות פה לעבודות נדרשות יש.

לשמחתי העבודות בי-ם קצת "איכותיות" יותר, כי עבודה במפעלים בשכר מינמום כמעט ואי אפשר למצוא פה, אבל עבודה במסעדות, ברים ובתי מלון -יש פה בשפע. ואפילו עם טיפים חברים שלי מסוגלים לעשות בכיף 50-60 לשעה. שזה הרבה.

אבל לפני שאני נכנס ללופ של ענף שרות לקוחות, אני כן מעוניין לנסות את מזלי בתחום החקירות, מהסיבה הפשוטה שזו עבודה "יציבה" יותר, ועם הרבה יותר כסף. ולכן גם נדמה לי שאני זקוק לחברות כ"א.

וכן, תמיכה טכנית = לא בשבילי, ממש ממש לא. אני ארצח את האנשים שנמצאים בצד השני של הטלפון.

פורסם

וכן, תמיכה טכנית = לא בשבילי, ממש ממש לא. אני ארצח את האנשים שנמצאים בצד השני של הטלפון.

:'(

אם זה רק היה אפשרי...

פורסם

תשמעו, הרבה המלצות פה לעבודות נדרשות יש.

לשמחתי העבודות בי-ם קצת "איכותיות" יותר, כי עבודה במפעלים בשכר מינמום כמעט ואי אפשר למצוא פה, אבל עבודה במסעדות, ברים ובתי מלון -יש פה בשפע. ואפילו עם טיפים חברים שלי מסוגלים לעשות בכיף 50-60 לשעה. שזה הרבה.

אני רוצה לראות אם אחרי מספר חודשים בתחום עדיין תחשוב ששירות לקוחות זו עבודה יותר איכותית.

פורסם
  • מחבר

ברור לי שזה יצא לי מכל החורים.

אבל money is money

ואני עובד בשביל כסף ותו לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים