עבור לתוכן

חברות כוח אדם - יש טעם?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לאחרונה השתחררתי מצה"ל.

בכל אופן, אני מרגיש קצת אבוד בכל התחום של למצוא עבודה, ועוד בפרט אחת עם תנאים טובים ושתתאים לי. ולכן התחלתי לתהות לגבי חברות כ"א.

רק כדי לתת רקע, שירתתי כחוקר פלילי 3 שנים, ולמען האמת הבנתי שיש הרבה חברות אשראי שמחפשות חוקרים משוחררים. רק הבעיה היא שזה לא כ"כ קל לאתר איזה חברה מעוניינת במה ואיפה.

האם יש לכם המלצות על חברות כ"א שכדאי להירשם אליהן? האם יש טעם בדבר? האם זה באמת עוזר במציאת עבודה?

אודה לכל העוזרים...

פורסם

חחח.... עוד יוצא מצ"ח, מזל טוב על האזרחות. גם אני סבלתי שם 3 שנים בפילון

בכל מקרה, בנושא החקירות (אני לא הלכתי לכיוון) לך תעשה את המבחן בירושליים בשביל התעודה

חברות כוח אדם = זבל של דבר, תתרחק אלא אם אין ברירה אחרת

באיזה אזור בארץ אתה גר?

פורסם
  • מחבר

אז חברות כ"א זה רע?

יש איזה אתרים טובים לגבי המלצות עבודה?

באמת שאני שוחה פה בבריכה גדולה!...

אני מי-ם אגב.

פורסם

בשוק של היום אין לך ברירות.

תתחיל לשלוח קורות חיים לחברות כוח אדם.

תמיד אפשר לשמוע ולראות אם זה מתאים או לא.

פורסם
  • מחבר

יש המלצות לחברות כ"א?

+האם חברות כ"א דורשות כסף היום עבור קבלת פרטים והעברתם למקומות רלוונטים?

פורסם

בכל עיר יש חברות כוח אדם אחרות, מצטער אבל לא מכיר את אלו שלך

חברות כוח אדם לא לוקחות כסף ממך

המלצה שלי? קח עיתון סופ"ש מקומי ו/או גדול ותתחיל לעיין במודעות הדרושים

אתה חייל משוחרר אז תכוון למלונאות (יש מספיק בירושליים) ומפעלים (אין לי מושג איך זה הולך אצלכם) תחנות דלק זה הדבר שאני ממליץ הכי פחות

פורסם

למצוא עבודה זה כמו לזכות בפיס\טוטו\לוטו\קזינו. אינך יכול להיות בררן. נסה הכל ויחל למזל. אם אני אומר לך שחברה X רעה, אכשיל אותך. מה שהיה רע בשבילי יכול להיות טוב עבורך. אגב, גם בלשכת תעסוקה אפשר לחפש עבודה, זה לא פחות טוב מחברות כ"א. ישנם גם אתרים באינטרנט. הכל אותו דבר, סיכוי של אחד למיליון.

פורסם

יש אתרים כמו runner.co.il שם אתה מפרסם את עצמך והחברות פונות אלייך, אבל מנסיון לא משנה מה אתה כותב בהעדפות, 90 אחוז מהפניות יהיו מחברות שנותנות שירות מענה אנושי (סטייל הוט, אורנג' וכו').

עוד אופציה היא לפתוח חשבון באתרים שמרכזים הצעות עבודה כמו jobmaster שם אתה בעצם פונה לחברה (ע"י שליחת קורות חיים) וככה אתה מבצע את הסינון.

בכל מקרה, חברות כוח אדם זה באמת הימור. רוב החברות מעפנות ומנצלות את העובדים, וקשה בימינו למצוא חברה הוגנת.

מה שכן, החברות ההוגנות בד"כ מספקות שירות לגופים גדולים (לדוגמא אם נדבר על אבטחה אז החברה שמאבטחת את מיקרוסופט). שם האנשים באמת על הכיפאק ואין קומבינות או משחקים על הגב של העובדים.

תלך עם הבטן בקטע הזה, אני לפני שבועיים עמדתי בפני בחירה בין 2 חברות כוח אדם והלכתי לחברה שמשלמים פחות אבל האנשים נראים יותר הגונים.

פורסם

תתחיל לדחוף את הקורות חיים שלך לכל חור, תסנן אחרי זה את השיחות הרלוונטיות...

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

למצוא עבודה זה כמו לזכות בפיס\טוטו\לוטו\קזינו. אינך יכול להיות בררן. נסה הכל ויחל למזל. אם אני אומר לך שחברה X רעה, אכשיל אותך. מה שהיה רע בשבילי יכול להיות טוב עבורך. אגב, גם בלשכת תעסוקה אפשר לחפש עבודה, זה לא פחות טוב מחברות כ"א. ישנם גם אתרים באינטרנט. הכל אותו דבר, סיכוי של אחד למיליון.

טוב שלא נספחת בן אדם ..

קיצר לפותח האשכול כנס ל jobmaster ופשוט חפש משרות שיש מספר טלפון זה עדיף מלשלוח קורות חיים.

פורסם

מציע לך לא להנעל על קריירה מפוארת כחוקר פלילי ::)

ולחפש במקומות שמעסיקים צעירים חסרי נסיון

כי 1.מפטרים שם אנשים מידי פעם/אנשים פורשים לטובת מקום טוב יותר - חסר עובד דיי דחוף

2.תוכל להתפטר אם תשיג משהוא יותר טוב,ובנתיים המשכורת שתרוויח עדיפה מ 0 שח

3.ה whore מחברת כח אדם שדברתי איתה אמרה שמחפשים אנשים עם נסיון - אם יש מספיק חוקרים כנראה שלא יחזרו אליך

פורסם

מה אתה רוצה לעשות? תמיד מחפשים מתדלקים, למשל. קושי העבודה תלוי במיקום תחנת הדלק. אני למשל עשיתי מועדפת בתחנת דלק סוחרת עבדים במרכז אשדוד ובדיעבד אני מצטער שלא ירקתי למנהל בפרצוף ועזבתי בטריקת דלת. העומס היה מטורף, יחס מצד "לקוחות" היה נורא, השכר עלוב ומנהל לא עשה כלום חוץ מספירת כסף במשרד נעול עם מזגן. חוסרים השלמנו מהכיס (כן, אני יודע שזה לא חוקי. לכו תגידו להם את זה) ואפילו לא קיבלתי רבע שעה מנוחה בשמונה שעות משמרת. מצד שני יש תחנות דלק באזורי תעשייה בלי עומס והשכר אותו שכר. אבל בשביל לעבוד שם צריך רכב, שלא היה לי באותה תקופה. זו אופציה ראשונה.

שירות לקוחות/תמיכה טכנית תמיד מחפשים עובדים. רוב החברות כל כך נואשות לעובדים שאין כבר מרכז הערכה. חותמים על חוזה, עושים קורס של חודש ויאללה לעבודה. פעם הלכתי ל-Manpower, חברת כוח אדם גדולה ומכובדת. נציגת מכירות... סליחה רכזת כוח אדם חפרה שעה כמה שירות לקוחות זה טוב ומדהים (כדי שהיא תקבל עמלה). הייתי יכול ללכת לקורס של פלאפון תוך חמש דקות בלי ניסיון בשירות לקוחות. אמרתי לא תודה. אחרי שקראתי את הדיון על תמיכה טכנית הבנתי שעשיתי את הבחירה הנכונה. מצד שני מאות צעירים עובדים בתחום ולך תדע אולי תסתדר. זו אופציה שנייה.

מחסנים/מפעלים תמיד מחפשים עובדים. מחסן לא נשמע כיף במיוחד, אבל מניסיון השכר לרוב מעל מינימום (23/24 שקל לשעה), משמרת לפחות שמונה שעות (נותנים שעות נוספות חופשי. רק תיקח), מקבלים ארוחות והסעות. אז נכון מתלכלכים ומזיעים, אבל מצד שני אין לקוחות שצורחים עליך כמו בהמות "אבל מה זה השירות הזה?!?!?!" יש מחסנים קשים וקשים פחות. אחי לפני שנים עבד במחסן של נייק. בסך הכל קופסאות נעליים. לא כזה נורא. אני עבדתי במחסן של מגה ספורט. רוב המוצרים לא היו כבדים וזה לא היה נורא.

בקיצור עבודה בשכר מינימום לא בעיה למצוא. תמיד מחפשים עובדים ואין שום סיבה שבחור בן 22 אחרי צבא לא יצליח למצוא עבודה. אין דבר כזה. יש רק לא לחפש כמו שצריך. השאלה מה אתה רוצה לעשות.

פורסם

ממש לא. כשמתקשרים טלפונית אז ממילא הם מבקשים שתשלח קורות חיים ואינם חוזרים כי הם מקבלים מליוני קו"ח . חבל על השיחה...

ללא קשרים אפשר לשכוח מתעסוקה...

פורסם

קשקוש מוחלט. כל אחד יכול למצוא עבודה בלי בעיה.

פורסם

ממש לא. כשמתקשרים טלפונית אז ממילא הם מבקשים שתשלח קורות חיים ואינם חוזרים כי הם מקבלים מליוני קו"ח . חבל על השיחה...

ללא קשרים אפשר לשכוח מתעסוקה...

שטויות עבודות בשכר מינימום במרכז יש מספיק וקל למצוא עבודה בשכר מינימום

הבעיה שמינימום היום לא קרוב להספיק למחיה בכבוד ויותר נועד לצעירים אחרי צבא שרוצים כסף לטיול\לימודים

ולמבוגרים שכבר קשה להם למצוא עבודה נורמלית אבל רוצים לעבוד או שחיבים את הכסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים