עבור לתוכן

הסרט החדש של ALICE גרוע!!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הומור? טוב שאתה מזכיר את זה כי ההומור לא קפץ אפילו להופעת אורח בסרט. הדמויות כועסות אחת על השניה ועל האויבים בגלל המלחמה וגם אם חלקן מתפנות מדי פעם בפעם להתקפי טירוף ילדותי היה מאוד קשה למצוא רגעים "מצחיקים". הטרוף והבזאריות די זזו לטובת אוירת ה"אחרי האסון" והמלחמה העתידית(גוג ומגוג?) וזו נעשית בשימוש בטריקים הוליוודים מקובלים,אבל תמיד פחות טוב מהמקובל.לדוגמא הקרב האחרון ממש מגוחך לעומת מקביליו בנרניה או שר הטבעות או כל מקבילה אחרת וככה התחושה היא לכל הסרט-מי שזוכר את THE THING זה נראה לי התאור:אליס לואיס קרול וטים ברטון עברו אסימלציה ונראים כמו עצמם מבחוץ כשבתוך אין אלמנט מקורי אחד והביצוע רחוק מלהרשים.מי שרוצה ללכת לסרט תואם נרניה רק ברמה יותר נמוכה-ועם עלילה לא מעניינת ודמויות פלקטיות שאין מה להזדהות איתן ולא ברור מה התפקיד שלהן-זה בסדר מצדי,אבל מצד האמת גם הוא כמה שלא ינמיך את הציפיות עדיין יחשוב שיש בסרט משהו מלואיס קרול ו/או טים ברטון ולדעתי אין מהם דבר מלבד קליפה חלולה מלאה בעיסה הוליוודית שפג תוקפה.

• תגובות 39
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היו לי חוויות מדהימות יותר בזמן החיפוש אחרי השלט. סתם זבל של סרט, אתה יודע בדיוק מה הולך לקרות בשניה שזה קורה. הנה האנשים הרעים באים להרוס את הבית של האנשים הטובים בגלל כסף, יותר קיטצ'י מזה לא תמצא עם זכוכית מגדלת ולא אכפת לי מה רמת האפקטים כי זה פשוט צורם לי לשמוע את הבולשיט שיוצא להם מפה.

זכותך לחשוב ככה, אבל לדעתי הפסדת המון בגלל שבחרת לראות את הסרט באיכות מצלמה וידיאו על מסך מחשב/טלוויזיה במקום ביס פלאנט.

פורסם

זכותך לחשוב ככה, אבל לדעתי הפסדת המון בגלל שבחרת לראות את הסרט באיכות מצלמה וידיאו על מסך מחשב/טלוויזיה במקום ביס פלאנט.

זאת בדיוק הנקודה, ראיתי ביס פלאנט... אני מבטיח לך שאם המחיר לא היה כ"כ מופקע הייתי יוצא באמצא.

ולבחור שהשווה את שר הטבעות לאליס ובכלל כל הפוסט האחרון שלך... עכשיו יש לי הבנה יותר ברורה עם מי אני מדבר, ועכשיו אני יפסיק להתווכח איתך כי לצערי ההגיון שלך פשוט לקוי. :xyxthumbs:

פורסם

חיפשת עלילה ועומק. אני הגעתי לאווטאר בידיעה שזה הולך להיות סרט אפקטים נטו.

פורסם
  • מחבר

כן כן אולי ההשוואה לשר הטבעות מוגזמת..מצד שני גם ההשוואה לנרניה תהיה מוגזמת..לא טענתי שהוא מתיימר להתחרות בו רק טענתי שזה הקו שהוא בוחר ללכת בו-מלחמה אפית בין טוב לרע,ואת זה הוא נכשל לבצע כמו שצריך-אפילו אם תבחר להשוות אותו לסרטים אחרים ב"ז'אנר".אליס רוצה להיות סרט סטייל נרניה ושר הטבעות אבל לא מצליח.

בבקשה אדרבה תגיד אתה SLIM SHADY מה הצחיק אותך כ"כ בסרט,איזה עומקים מצאת בו,איך הוא העשיר את העולם של אליס בעוד משהו.אכן אני מפסיק להתווכח בנתיים כי זה כולה סרט אבל כל מי שרוצה לראות אל תגידו שלא הזהרתי! ;D :עכביש:

פורסם

אני לא יודע למה אתה מתעקש לתת לסרט קו או הגדרה, ואני מניח שזאת הסיבה שהתאכזבת ממנו. הז'אנר של הסרט זה

Adventure | Family | Fantasy
וממש לא באותו הז'אנר של הסרטים שהזכרת.

אני אישית הלכתי לסרט עם חברים סתם בשביל לא לבזבז יום בישיבה על התחת. קניתי פופקורן, התיישבתי והיה כיף.

אני מניח שאתה לאומת זאת היית בראש אחר לגמרי, ההבדל הוא שאני נהנתי ואתה לא.

אז בפעם הבאה פשוט תרוקן את הראש ואל תחשוב על מה הולך לקרות או מה המשמעות של כל מילה, במיוחד לא בסרטים מהז'אנר הזה.

:xyxthumbs:

ורק בשביל הרקורד נרניה זה פשוט סרט לילדים קטנים. אגדה נחמדה לקרוא לילד שלך לפני השינה, אבל לשרוף שעה וחצי על זה אני לא הייתי מוכן...

חיפשת עלילה ועומק. אני הגעתי לאווטאר בידיעה שזה הולך להיות סרט אפקטים נטו.

לא חיפשתי עלילה, חיפשתי אפקטים בדיוק כמוך, בגלל זה לא התפשרתי ונסעתי לחיפה ושילמתי את ה45 שקל שלי וחוץ מהקטעים בסוף עם כל הקרבות שהיו באמת מדהימים, פשוט סבלתי בין לבין.

אני מדבר ברצינות שאם היו חותכים את כל הבולשיט מסביב וכל הסרט היה 20-30 דקות של סצנות הקרב הייתי נהנה הרבה הרבה יותר. ולא שזה קשור אבל אותו הדבר נכון מבחינתי גם לגבי 2012.

פורסם

לא חיפשתי עלילה, חיפשתי אפקטים בדיוק כמוך, בגלל זה לא התפשרתי ונסעתי לחיפה ושילמתי את ה45 שקל שלי וחוץ מהקטעים בסוף עם כל הקרבות שהיו באמת מדהימים, פשוט סבלתי בין לבין.

אני מדבר ברצינות שאם היו חותכים את כל הבולשיט מסביב וכל הסרט היה 20-30 דקות של סצנות הקרב הייתי נהנה הרבה הרבה יותר. ולא שזה קשור אבל אותו הדבר נכון מבחינתי גם לגבי 2012.

אני ראיתי את Avatar בקולנוע פעמיים, ונהניתי מכל רגע. וכנראה שאני גם לא היחיד, כי הסרט הכניס עד עכשיו יותר מ-2.7 מיליארד דולר, אז כנראה שיש דברים בגו.

בסך הכל יש קונצנזוס די מובהק ש-Avatar הוא סרט אפקטים, והוא גם כנראה סרט האפקטים הטוב ביותר שנוצר עד כה.

פורסם

זה כמו להגיד שהטיסה של האחים רייט היתה הטיסה הכי טובה עד המטוס הבא שהמציאו.

הסיבה היחידה שאווטאר הצליח היא בגלל שזה היה הסרט הראשון ב-3D לקהל הרחב, ואם היית רואה אותו בלי התלת מימד אני בספק אם היית נהנה אפילו קצת.

פורסם

^^^

אני מסכים

בעצם, אני לא ממש מסכים.

גם ככה, כשזה היה הסרט 3D הראשון לא נהניתי ממנו בכלל.

העלילה זוועה (בחייכם, כמו פוקהונטס), המשחק סביר (מינוס) והאפקטים בעיקר גורמים לבחילה וכאבים בעיניים.

פורסם

ואפילו לא היו כוסיות... טוב נו אוליי הטייסת הזאת אבל גם לא האטרקציה של השנה... :cool2:

אבל רצוי שנחזור לדיון המקורי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים