עבור לתוכן

הסרט החדש של ALICE גרוע!!!

Featured Replies

פורסם

באמת שזה חרא של סרט... הוא לא שווה צפיה... לא רק בקולנוע, בכללי הוא לא שווה צפיה.

לכו לראות שאטר איילנד או קיק אס. שאטר איילנד ממש נחמד אבל קיק אס פשוט סרט חזק!! הסרט הכי טוב שראיתי בזמן האחרון. הטריילר מפרסם אותו ממש גרוע לעומת איך שהוא באמת. תאמינו לי, רוצו לראות.

• תגובות 39
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אליס באמת סרט גרוע, מומלץ לא ללכת ליראות. אני לא מאמין שבזבזתי את הזמן שלי על ליראות אותו ביס פלאנט (אני ירושלמי, שעה להגיע ושעה לחזור בשביל סרט כזה...). מרוב שהוא היה גרוע והרגשנו רע שבזבזנו את הזמן שלנו ראינו גם את Bounty Hunter, גם לא מדהים אבל היה עדיף בהרבה.

ממה שיש עכשיו בקולנוע הייתי ממליץ על Kick Ass או Bounty Hunter (לא ממליץ על סרטים עם לאונרדו דיקפריו :P), גם הם לא מציאה גדוה אבל יותר טובים משאר הדברים שיש כרגע. Bounty Hunter משעשע אבל צפוי ולא חסר קטעים שהיה אפשר לדלג עליהם. Kick Ass הזוי, מוזר, חשוד, לא מבין איך אין הגבלת גיל אבל לא רע בכלל.

פורסם

^ יש הגבלה לגיל 12. ;D

פורסם

אני חולק עליכם , אני מאוד נהנתי בסרט ...

פורסם

גרוע כמו Watchman או יותר? (לא יודע אם זה אפשרי בכלל)

פורסם

Watchman דווקא סרט נחמד... לא "סרט טוב" אבל נחמד... אליס סרט ממש גרוע לדעתי. אני אשכרה עצמתי את העניים שלי כמה פעמים כי פשוט שיעמם לי...

פורסם
  • מחבר

ווצ'מן היה חביב לדעתי. מרוח מאוד וחסר בו אקשן ויש הרבה מאוד קטעים לא ברורים אבל הסוף היה נחמד מאוד.לדעתי-ולא קראתי את הקומיקס. אולי נלך בקרוב לאוואטר בתקווה שהוא סרט יותר טוב וסרט שהתלת מימד בו מוסיף משהו בפועל חוץ מכתוביות עם נפח.

פורסם

ה 3D ב AVATAR לא מוסיף הרבה, הסרט בכללי לא מדהים אבל הוא הטוב מבין הסרטים שהוזכרו פה.

Watchman כמה רמות מעל אליס, אין מה להשוות בכלל...

פורסם

אמנם IMDB מסכים עם כל מה שאמרת, ואפילו אני מסכים בדירוג הסרטים פחות או יותר, אבל עדיין זו לא סיבה לרשום דברים של "על טעם וריח" בצורה מוחלטת.

יש כזה שיגיד שAVATAR מסריח(וחופשי יש כאלו שאומרים שהגרסה הדו-מימדית מעפנה לעומת התלתית) וכאלו שממש התחברו ל Watchmen ולהיפך.

שים לב לשתי תגובות מעליך(מילת המפתח- לדעתי).

פורסם

הסיפור של AVATAR לא משהו, זה עובדה. ה 3D לי אישית לא מוסיף הרבה, אז יש לתמונה יותר עומק, בסופו של דבר הדבר שהכי בולט זה הכתוביות, גם ב AVATAR...

פורסם

אפשר לחשוב מה כבר ציפיתם שיהיה בסרט של דיסני... אני ראיתי אתמול ונהנתי מהרוב.

זה שאתם באים בציפיות שאי אפשר לממש לכם זה הבעיה שלכם ולא הופך את הסרט לגרוע.

סה"כ סרט מאוד משעשע ומהנה להעביר את הזמן ואני לא מצטער לשניה על ה36 ש"ח שהוצאתי עליו.

לאומת זאת אווטאר? איך אתה משווים בכלל את הזבל הזה לאליס?! הוא מנסה להיות רציני ועם תוכן וזה יצא כזה זבל קיטצ'י שהייתי צריך להתקלח במשך שעה בשביל להוריד את הסרט הזה ממני, ואם לא המחיר המופקע הייתי יוצא באמצע.

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי את אוואטר-גם אליו אני אלך עם ציפיות נמוכות יחסית-הוא גם סרט שנוי במחלוקת אבל נראה לי שכמות הנהנים ממנו(לפחות שאני מכיר) גוברת על המאוכזבים+הרבה מאוד אנשים שאהבו אותו ממש התלהבו ממנו שזה יותר ממה שאפשר להגיד על אליס.

והעובדה שזה סרט של דיסני לא אמורה לומר שזה בהכרח סרט גרוע. אמנם הסרטים שלהם לא מה שהיה פעם אבל השם דיסני עדיין לא הפך אצלי לתעודת עניות לסרט,בכל מקרה היתי מצפה שברטון לפחות ייתן ניצוץ של יצירתיות גם אם לא יצור סרט אפל סטייל אמריקן מקגי(עדיין השם דיסני מרמז שמדובר בסרט ילדים) אבל אין כלום.סתם ריבה הוליוודית נטולת נשמה.השמות ברטון ואליס קשורים היו בטרוף ויצירתיות-ככה שמותר לצפות למעט מזה, אך קורטוב משני אלה.

זאת בניגוד לאוואטר שעלילתו צפויה וניתנת לסיכום בחצי דקה גם בלי לראות את הסרט-ככה שמי שהלך לראות אותו הלך בשביל לראות קרבות גדולים,חיזרים רובוטים ודברים שמתפוצצים-ואת זה לפי הטריילר נראה שהסרט אכן נותן. שוב לא ראיתי ולמדתי שלא לסמוך על טריילרים אבל ALICE היה בשבילי אכזבה כ"כ גדולה למרות שהגעתי עם כמעט אפס ציפיות-אם אוטמים לחלוטין את השכל-אז כן זה צבעוני ומלא בחיות,אבל א"א שלא להרגיש את העדר הנשמה והקסם שזועק מהסרט כאילו הוא נוצר ע"י איזה מכונת סרטים הוליוודית ולא ע"י אנשים בשר ודם. עד כאן החפירה היומית בלי נדר.

פורסם

אני לא מבין את הקטע של "בוא עם ציפיות נמוכות לסרט ואז תהנה", אם תשאפו להרוויח שכר מינימום בכל מקום עבודה אז תמיד תהיו מרוצים מהשכר שלכם?

יכול להיות שמי שבא עם ציפיות נמוכות אכן יהנה יותר, אבל זו לא סיבה לא לפתח ציפיות לקראת דברים.

פורסם

אפשר לחשוב מה כבר ציפיתם שיהיה בסרט של דיסני... אני ראיתי אתמול ונהנתי מהרוב.

זה שאתם באים בציפיות שאי אפשר לממש לכם זה הבעיה שלכם ולא הופך את הסרט לגרוע.

סה"כ סרט מאוד משעשע ומהנה להעביר את הזמן ואני לא מצטער לשניה על ה36 ש"ח שהוצאתי עליו.

לאומת זאת אווטאר? איך אתה משווים בכלל את הזבל הזה לאליס?! הוא מנסה להיות רציני ועם תוכן וזה יצא כזה זבל קיטצ'י שהייתי צריך להתקלח במשך שעה בשביל להוריד את הסרט הזה ממני, ואם לא המחיר המופקע הייתי יוצא באמצע.

מה?! אוואטר אומנם קיטצ'י, אבל זה לא מונע ממנו להיות חוויה קולנועית מדהימה. אחד הסרטים הכיפים שראיתי בשנים אחרונות. אוואטר זה מסוג הסרטים שחייבים לראות בקולנוע מומלץ על מסך כמה שיותר גדול ומערכת יותר טובה. Watchman לעומת זאת סרט כל כך משעמם, מפגר וחסר פואנטה שאני אשכרה מעדיף לשבת בהרצאה של כימיה אורגנית. כימיה אורגנית יותר מעניינת מ-Watchman. כן, עד כדי כך. אני לא יודע איך הסרט הזה קיבל 7.8 ב-IMDB. כמעט כל אחד שאני מכיר נרדם בסרט.

פורסם

מה?! אוואטר אומנם קיטצ'י, אבל זה לא מונע ממנו להיות חוויה קולנועית מדהימה. אחד הסרטים הכיפים שראיתי בשנים אחרונות. אוואטר זה מסוג הסרטים שחייבים לראות בקולנוע מומלץ על מסך כמה שיותר גדול ומערכת יותר טובה. Watchman לעומת זאת סרט כל כך משעמם, מפגר וחסר פואנטה שאני אשכרה מעדיף לשבת בהרצאה של כימיה אורגנית. כימיה אורגנית יותר מעניינת מ-Watchman. כן, עד כדי כך. אני לא יודע איך הסרט הזה קיבל 7.8 ב-IMDB. כמעט כל אחד שאני מכיר נרדם בסרט.

היו לי חוויות מדהימות יותר בזמן החיפוש אחרי השלט. סתם זבל של סרט, אתה יודע בדיוק מה הולך לקרות בשניה שזה קורה. הנה האנשים הרעים באים להרוס את הבית של האנשים הטובים בגלל כסף, יותר קיטצ'י מזה לא תמצא עם זכוכית מגדלת ולא אכפת לי מה רמת האפקטים כי זה פשוט צורם לי לשמוע את הבולשיט שיוצא להם מפה.

לגבי אליס, איזה ריבה הולודית ואיזה נעליים?! אתה כנראה חיי בבועה מסויימת שאם זה דיסני זה יכול למצות את הפוטנציאל שלו.

סרט לקהל הרחב, אם היו נותנים לברטון חופש יצירתי הסרט הזה היה מרוויח בחזרה אוליי את התקציב של הכובע של דפ.

ובלי קשר עכשיו לדיסני, הסרט עצמו הוא חמוד מאוד, ממה בדיוק סבלת שם? כולם משחקים מצויין, פשוט מצויין! (חוץ מהנסיך, הוא סתם קוקסינל) העלילה דווקא שוכתבה עד כמה שאפשר לרמה מאוד גבוהה של הומור קליל וסה"כ כולנו מכירים את הספר אז אין הרבה מה לעשות עם זה, אז מה בדיוק הבעיה שלכם?

אני יכול להסכים שהסוף קצת הרס אבל לא צריך להגזים ולהגיד שזה סרט גרוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים