עבור לתוכן

הסרט החדש של ALICE גרוע!!!

Featured Replies

פורסם

ראיתי את הסרט החדש של עליזה בארץ הפלאות בקולנוע והסרט פשוט גרוע משעמם וחסר מעוף. היתי חופר עוד,אבל עצתי לכל מי שיש לו רף ציפיות מינימלי כלשהוא מסרטים שהוא רואה-חבל לכם על הזמן. לכו לראות סרט אחר טוב ומומלץ.

• תגובות 39
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

...

פורסם

זה כמו צרלי בממלכת השוקולד! הסרט זוכה לפרסום רק בזכות הכספים שהשקיעו בו.

רגב אהבתי את הדרקון הראשון שלי הרבה יותר

פורסם

לא הייתי מגזים עד כדי כך...

הייתי, ראיתי... ציפיתי לברטון קליל בתוספת דיסני, קיבלתי דיסני בתוספת של ברטון

אבל מפה להגיד שהוא גרוע לגמרי? השאלה היא באיזה ראש באת לסרט.

מה שכן, הסוף היה מזוויע ולא קשור, שאר הסרט עוד סביר

דפ כהרגלו עושה אחלה דמות, במיוחד הקטעים שהוא נהיה יותר "אפל" ולא הכובען הנחמד יותר

המלכה האדומה דופקת הופעה מעולה

רגב אהבתי את הדרקון הראשון שלי הרבה יותר

גם את זה ראיתי, הוא טוב כי אתה מצפה לDreamWorks ומקבל DreamWorks... קצת קשה לפשל פה

פורסם

נכון שזה ברטון בקטנה, והסרט לא מספיק עמוק וקצת קצר... אבל אין ספק שזה הרבה יותר טוב מכל הזבל שקיים בקולנוע בזמן האחרון..

אין מה לעשות, ברטון ודפ עושים את הסרטים הטובים ביותר.

פורסם

הבעיה הייתה החיבור לדיסני, מקווה שזה הפעם הראשונה והאחרונה שזה קורה

פורסם

Off with his head!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתם דיסני די סירסו את ברטון בכל העסק.כל כרב הדמויות בסרט הם פלקטיות והטראומה של המלחמה מוציאה מהם את כל הטירוף הכיפי.לי בכלל היה נדמה שכל הקו של הסרט היה שאליס לא רוצה לעשות את מה שמצפים ממנה ובסוף היא עשתה בדיוק מה שכתוב במגילה בלי שום טויסט מיוחד.במקום מסע בעולם מטורף ניסו לעשות מזה עוד איזה הרי פוטר/נרניה רק שזה לא עובד.כן דפ עושה עבודה טובה כמה שאפשר אבל בחיית זה מוזר לקחת חבורת קוקואים ולתת להלחם למען הצדק כיוצאי מלחמה מיוסרים.זה לא יכול לעבוד.המלכה האדומה היא הדמות היחידה שמביעה טיפה רגש כנה בסרט. אפשר לחשוב פשוט על מליון דרכים לעשות את זה טוב יותר: למשל שהמלכה האדומה תדכא את היצירתיות והטרוף בממלכה ותרצנה שכולם יהיו מסודרים בדיוק כמו החברה הויקטואינית המדכאת,או ללכת בקו דומה למשחק של אמריקן מקגי במשחק מ2000.אין שום מערכות יחסים או רגשות כנים בסרט הזה רק שימוש בכל טריק ישן מהספר ההוליוודי. גם התלת מימד לא מוסיף הרבה לסרט-הדבר היחידי שהרגשתי שהיה לו נפח זה הכתוביות. וכל זה בלי שקראתי (לפחות מאז שהיתי קטן) את הספר וערכתי השוואות בינו לבין הסרט שמן הסתם לא יעשו עם הסרט חסד בכלל.כאמור ככל שיש לכם חוש ביקורת-הסרט הזה לא מומלץ.לא נגיד שסבלתי,אבל גם לא מצאתי את עצמי נהנה באף נקודה כמעט.(חוץ מהקיפוד שהיה חמוד)

פורסם

אני הולך לראות סרט ביס פלאנט בחיפה בימים הקרובים עם חברים וחברות, יש המלצה למשהו טוב אם לא אליס? (אווטר דיי עשה לי את זה עד כמה שהוא קי'צי ואמריקאי :P)

פורסם

עכשיו חזרתי מהסרט, הוא דיי מאכזב, האפקטים לא מפצים על שאר החסרונות

אני לא ממליץ לראות בקולנוע

פורסם

אני הולך לראות סרט ביס פלאנט בחיפה בימים הקרובים עם חברים וחברות, יש המלצה למשהו טוב אם לא אליס? (אווטר דיי עשה לי את זה עד כמה שהוא קי'צי ואמריקאי :P)

קיק אס מקבל ביקורות ממש טובות.

פורסם

קיבלתי המלצות על Shutter Island אם אתם בקטע של סרטים מפחידים.

פורסם

shutter island מצוין.

יותר אהבתי את אליס מאשר את אווטאר.

פורסם

קיבלתי המלצות על Shutter Island אם אתם בקטע של סרטים מפחידים.

הוא לא ממש מפחיד, ואפילו קצת צפוי (בכל זאת, סקורסזה).

פורסם

מה יצאתם על הסרט?! נכון שהוא לא פאר היצירה והיה אפשר לשנות בו הרבה אבל הוא בהחלט סרט נחמד להעביר את הזמן. טיפה מעצבן היה לשלם על זה 50 ש"ח אבל גם לא סוף העולם

כמו שאמרו לי חברים "ממליץ רק אם אתה בא בלי ציפיות" :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים