עבור לתוכן

איך הכי זול לקנות windows 7 חוקי?

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות מחשב חדש, ולמרות שיש לי XP ברשיון (retail), אני רוצה לעבור ל-windows 7. מכיוון שזו מערכת הפעלה לא זולה, אני מחפש את הדרך הכי פחות יקרה - ועדיין חוקית - להשיג רשיון. לצורך העניין, אני מחפש את גירסת ה-pro ב-64 ביט.

הדרך הטריוויאלית לקנות רשיון היא כמובן דרך חנות או אתר ישראליים. המחיר במקרה הזה הוא די קבוע (כ-620 ש"ח), עם הבדלים קטנים.

האפשרות הבאה היא לקנות בארה"ב ולבקש שיביאו לי. יעלה איזה 30% פחות.

האפשרות הזולה והמפוקפקת ביותר היא לקנות serial בלבד ב-ebay (להשיג התקנה זו לא בעיה). למוכר יש מוניטין מצויין, אז אני בטוח שהוא לא סתם רמאי, אבל אשמח אם יהיה מישהו שיוכל להסביר איך זה אפשרי. האם יש עסקים שיכולים לקנות חבילה של רשיונות ממיקרוסופט ואח"כ למכור אותם ללקוחות פרטיים? אם הם שומרים את הדיסקים המקוריים אצלם רק כדי לחסוך את דמי המשלוח זה הגיוני, אבל אז לא ברור לי איך הם יכולים להיות כל כך זולים (כ-100$).

אשמח אם יהיה מי שיוכל להאיר את עיני בקשר לאפשרות השלישית, ואשמח לשמוע על אפשרויות נוספות.

פורסם

זה אמיתי?? המחירים נראים טובים מדי

ולא ברור אם זו גרסת UPGRADE או לא. אתה יודע?

פורסם
  • מחבר

מעניין... ההצעה של ארגון המורים היא באמת זולה, אבל אם להיות צדיק יותר מהאפיפיור לרגע - אין לי אף מורה בבית, ולפי הספר זה לא יהיה בדיוק חוקי (לא מטיף מוסר או משהו - התקנתי בחיי תוכנות לא חוקיות - אבל אם כבר הלכתי לכיוון החוקי...). מצד שני, אני בהחלט הורה, מה שהופך את ההצעה של ארגון ההורים לרלוונטית.

ואם כבר - האם גירסת UPGRADE מאפשרת התקנה נקיה של מערכת ההפעלה, או שחייבים מערכת קיימת? יש לי, כאמור, retail של XP, אבל שדרוג של מערכת קיימת נשמע כמו התחלה צולעת.

פורסם

ואם כבר - האם גירסת UPGRADE מאפשרת התקנה נקיה של מערכת ההפעלה, או שחייבים מערכת קיימת? יש לי, כאמור, retail של XP, אבל שדרוג של מערכת קיימת נשמע כמו התחלה צולעת.

כן ולא ביחד

יש דרך לקמבן התקנה נקיה אבל זה לא רישמי ולא לפי הזיכיון שMS מוכרת את הגרסה הזאת

בפועל זה כולל את כל הקבצים הרלוונטים ויש כאלו שדיווחו על הצלחה לעשות התקנה נקיה מזה אבל זה לא מאפשר את זה "מהקופסה"

וספק אם הרישיון שלך יהיה חוקי בהתקנה כזאת

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שלפי הספר, אני אמור לעשות התקנה של XP (בגירסת 32 ביט, כמובן) ואח"כ לשדרג אותה ל-7 עם 64 ביט? אני צודק בחשש שלי שזה ישאיר ערימות של זבל בהתקנה, או שאם אני לא מתקין שום דבר מעבר להתקנה הראשונית של ה-XP, זה יצא בסדר? עד כמה התהליך הזה יותר מורכב מהתקנה נקיה של 7? (אין לי הרבה נסיון בהתקנות, אם כי בתור מתכנת אני מסתדר לא רע עם מחשבים)

פורסם

בסוף ההתקנה תהייה לך תיקייה בשם WINDOWS.OLD שם ה XP יאוכסן,

תמחק את התיקייה לאחר מספר ימים.

פורסם

א. לא ניתן לבצע התקנת שידרוג מ-XP ל-WINDOWS 7 זה אפשרי רק מויסטה.

ב. לא ניתן גם לשדרג מ-32 ביט ל-64 ביט.

הנה טבלה מסודרת שמראה באיזה תנאים כן אפשר לבצע התקנת שידרוג.

http://mossblog.allthingsd.com/files/2009/08/windows-upgrade-chart.png

פורסם

erangi אם אתה קונה מחשב חדש גם ככה ורוצה WIN7 חוקי למה לא לקנות מחשב ניד שהותקן בו WIN7 חוקי ?

נכון שבדרך כלל זאת הגרסה הבסיסית אבל היא מספיקה לרוב האנשים

חלק מהנידים מגעים אם גרסאות 64 ביט

פורסם
  • מחבר

קרירין, לשאלתך - אין לי צורך בנייד, וניידים באופן כללי יותר יקרים מדסקטופים. אני יכול לקנות מחשב מורכב, שיגיע כבר עם מערכת הפעלה, אבל גם ה-OEM שיותקן בו עולה יותר מה-retail שארגון ההורים מציע. היתה לי התלבטות אם לקנות מחשב מותג שיגיע מוכן לעבודה ועם אחריות מלאה (בבית) ל-3 שנים, או לסחוט קצת יותר מהכסף, לקנות מחשב עפ"י מפרט שיומלץ לי פה, ולקחת סיכון עם האחריות. בחרתי בדרך ההרפתקנית...

פורסם

erangi אם אתה קונה מחשב חדש גם ככה ורוצה WIN7 חוקי למה לא לקנות מחשב ניד שהותקן בו WIN7 חוקי ?

נכון שבדרך כלל זאת הגרסה הבסיסית אבל היא מספיקה לרוב האנשים

חלק מהנידים מגעים אם גרסאות 64 ביט

הוא בסך הכל רוצה להשיג מערכת הפעלה חוקית ואתה דוחף לו "לפטופ"

:kopfpatsch:

פורסם

אפשר לעשות שדרוג מXP ל7, לא משנה כמה ביט כל מערכת.

ההתקנה היא נקיה, בערך. ז''א, המערכת בודקת שיש לך מערכת הפעלה מופעלת, ואז שומרת את הקבצים החייוניים בwindows old, ומבצעת התקנה נקיה.

פורסם

הוא בסך הכל רוצה להשיג מערכת הפעלה חוקית ואתה דוחף לו "לפטופ"

:kopfpatsch:

הוא מתכנן גם לקנות מחשב חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים