פורסם 2010 באפריל 715 שנים מה הפלט המדויק?תשרום גםsudo suואז את הסיסמא של הroot לפני שאתה מריץ פקודות.
פורסם 2010 באפריל 715 שנים אם אין לך iwlist תתקין wireless-toolsלפי אחת התשובות הקודמות מובן שיש לו iwconfigומכיוון שגם זה חלק מחבילת הטולס אז יש לו גם iwlistאחרי שיביא העתק של הפלט אפשר יהיה לדעת איך להמשיך לעזורלפותח האשכול, במסוף פשוט תסמן עם העכבר ואז תעשה כפתור ימין העתקותדביק כאן לתוך תגית code
פורסם 2010 באפריל 715 שנים מחבר עבור הפקודה sudo iwlist wlan0 scanהפלט הוא wlano interface doesnt supportscaning: network is downעבור הפקודה sudo ufconfig wlan0 up iwlist wlan0 scanהפלט הוא SIOCSIFFLAGS: no such file or directoryiwlist: Unknown hostאם באמת אין לי ואיני יודע, איך אני מתקין WIRELESS TOOLS?
פורסם 2010 באפריל 715 שנים אוקי בוא ננסה ככהקודם כל, למעלה ליד השעון יש לך את מנהל הרשת?אם כן אז תלחץ עליו עם העכבר (לא זוכר ימין או שמאל) ותנסה להפוך את הwirelles לפעיל.אם לא הולך אז כמו שרשמתי קודם אם הרשת למטה רושמים במסוף sudo ifconfig wlan0 upואחרי זה שוב את הפקודה של sudo iwlist wlan0 scanונקווה שהפעם נמצא את הרשת בפלט
פורסם 2010 באפריל 815 שנים מחבר לא שלשתי הפקודות אותו פלט, אלא כמו שהבאתי לעיל את הפלט לכל פקודה מקודם...
פורסם 2010 באפריל 915 שנים מחבר לפקודה הראשונה שאמרת הפלט-wlano interface doesnt supportscaning: network is downלפקודה השניה האמרת הפלט-SIOCSIFFLAGS: no such file or directoryiwlist: Unknown host
פורסם 2010 באפריל 915 שנים אצלי הכרטיס האלחוטי מופיע כeth2, תנסה:sudo ifconfig eth2 upsudo iwlist eth2 scanדרך אגב, אני רואה בהודעה שלך wlano זה טעות הקלדה או שבאמת כתוב האות o ולא המספר 0? ואתה בטוח שלפני כל פקודה שירח אפל ביקש שתריץ רשמת sudo? כי זה הפלט שלי כשאני מבצעפקודות ללא הsudo.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.