עבור לתוכן

2 שאלות - התקנה של Warcraft III והפיכה של תמונה למטריצה של 1 ו-0

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב אנשים

לא משנה, נמחק

שאלה שנייה - מישהו מכיר דרך קלה ומהירה לקחת תמונה (ליתר דיוק, כל מה שאני צריך זה את התווים א' עד ו' בפונטים שונים) ולהפוך אותה לייצוג בצורה של מטריצה של 1-ים ו0-ים?

(אני צריך את זה בשביל תרגיל ב Neural Network computation)

תודה

איל

פורסם

בקשר לשאלה השניה

אני לא בטוח שהבנתי למה אתה מתכוון. איך 0 ו-1 יכולים לייצג תמונה? אתה מתכוון שאתה רוצה לראות את הערכים של הפיקסלים בבינארית?

אם כן פשוט תעבור על כל הפיקסלים ואת הערך המספרי שלהם תציג איך שאתה רוצה. אפשר לעשות את זה בקלות ב-C/C++ בעזרת OpenCV (ספריה פתוחה לעיבוד תמונה וראייה ממוחשבת). גם ב-MATLAB אפשר לעשות את זה ממש בקלות. מה שיותר נוח לך.

אל תשכח שתמונות יכולות להיות מורכבות ממספר ערוצים (כך שכל פיקסל מיוצג על ידי כמה ערכים, כמספר הערוצים). תמונה בשחור לבן תהיה מורכבת מערוץ אחד (גווני אפור), תמונה צבעונית תהיה מורכבת מ-3 ערוצים או 4 ערוצים (כשהערוץ הנוסף הוא שקיפות/אטימות).

פורסם
  • מחבר

בקשר לשאלה השניה

אני לא בטוח שהבנתי למה אתה מתכוון. איך 0 ו-1 יכולים לייצג תמונה? אתה מתכוון שאתה רוצה לראות את הערכים של הפיקסלים בבינארית?

אם כן פשוט תעבור על כל הפיקסלים ואת הערך המספרי שלהם תציג איך שאתה רוצה. אפשר לעשות את זה בקלות ב-C/C++ בעזרת OpenCV (ספריה פתוחה לעיבוד תמונה וראייה ממוחשבת). גם ב-MATLAB אפשר לעשות את זה ממש בקלות. מה שיותר נוח לך.

אל תשכח שתמונות יכולות להיות מורכבות ממספר ערוצים (כך שכל פיקסל מיוצג על ידי כמה ערכים, כמספר הערוצים). תמונה בשחור לבן תהיה מורכבת מערוץ אחד (גווני אפור), תמונה צבעונית תהיה מורכבת מ-3 ערוצים או 4 ערוצים (כשהערוץ הנוסף הוא שקיפות/אטימות).

הפיקסלים, איך שהם מיוצגים, זה בערוץ אחד אם אני לא טועה, כשאתה כותב במחשב, אתה יכול לבחור צבע, אבל אם תפתח סתם קובץ של פונטים, אם אני זוכר נכון, זה אפילו לא גווני אפור - זה פשוט שחור או לבן

כזה ייצוג אני רוצה - 1 לשחור, 0 ללבן, או להיפך, זה לא משנה, העיקר שזה יהיה רק 1 ו-0

פורסם

בקשר לשאלה הראשונה אני לא ממש חושב שזה תקין לפי חוקי הפורום אבל אני יכול להגיד לך תנסה, מקיסמום הוא לא יתן לך להתחבר

פורסם

לא

גם הסיריאל של TFT צריך להיות עם סידיקי מקורי

פורסם
  • מחבר

לא

גם הסיריאל של TFT צריך להיות עם סידיקי מקורי

זה הקטע, הסיריאל של TFT מקורי, אני פשוט מופתע שלא איבדתי את הדיסק ואת הסיריאל, אבל את הדיסק והסיריאל של RoC כן איבדתי, לכן אני מוריד את RoC ומתקין רגיל את TFT

בכל מקרה, אם אסור לדבר על זה אז שכחו מזה

פורסם

חחח אני מניח שאם היה לך מקורי אז עוד אפשר איך שהוא לדבר על זה

שמע אני יגיד לך את דעתי והיא שהמשחק כל כך ישן שהרבה מהאנשים שקנו אותו כבר לא משחקים בו ולכן יש לך סיכוי לא רע ליפול על KEY שיפעל לך

פורסם
  • מחבר

חחח אני מניח שאם היה לך מקורי אז עוד אפשר איך שהוא לדבר על זה

שמע אני יגיד לך את דעתי והיא שהמשחק כל כך ישן שהרבה מהאנשים שקנו אותו כבר לא משחקים בו ולכן יש לך סיכוי לא רע ליפול על KEY שיפעל לך

אבל מה שאני מנסה להגיד זה שיש לי TFT מקורי, רק ה-ROC המקורי שהיה לי נאבד יחד עם הסיריאל/CD-KEY/איך שבא לכם לקרוא לו

לא משנה, זה מוריד עכשיו עדכון ל Battle.net ונראה אם זה יעבוד

בינתיים השאלה השנייה קצת יותר מטרידה אותי

פורסם

לא חושב שיעבוד לך... חייב CDKEY מקורי של שניהם בשביל לשחק בTFT ברשת... , לעומת זאת אם אתה רוצה לשחק רק בROC אז חייב רק של ROC כמובן...

יש עוד מקומות שאפשר לשחק בהם.. אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים