עבור לתוכן

שאלה ביוטיוב

Featured Replies

פורסם

שלום,

למשתמשים ביוטיוב: כאשר מישהו כותב הערה ומוסיף @ לכינוי שלי: למשל: hi @nickname מה פשר הסולמית לפני הכינוי? נדמה לי שזה מכונה tag ונתקלתי בזה גם בהוספת חברים לרשת yahoo.

תודה

פורסם

זה: #, סולמית.

בכל אופן @ זה פניה למשתמש מסויים,

כשאתה מגיב עם @NICK הוא רואה את זה בדף הראשי ב-COMMENTS.

ואגב אתה לא צריך לרשום את הניק שלו ידנית, ברגע שאתה עושה REPLY זה מוסיף את זה.

נדמה לי שזה התחיל בטוויטר.

פורסם

אני העדפתי בהרבה את התצוגה שאם עשית reply למישהו זה כתב את התגובה שלך מתחת לשלו, הרבה יותר נוח.

פורסם

בכל אופן המשמעות של השטרודל (כרוכית) זה המילה At (ב-, או במקרה הזה ל-)

אגב גם אני חושב שהעיצוב החדש נורא ואיום

(אם אפשר לקרוא לשום כלום דבר שלא כולל שום מסגרות גבולות ברורים בכלל עיצוב)

פורסם

נראה לי אפשר להחזיר לעיצוב הישן איכשהו... בפיירפוקס אני מחובר למשתמש שלי ורואה את העיצוב הישן, וב- IE אני מחובר לאותו משתמש ורואה את החדש. משהו הזוי... בכל מקרה, עיצוב החדש דפוק ברמות.

פורסם

עניין של הרגל, אני משתמש בו מס' חודשים (מאז שהם שחררו את הבטא), כרגע אני לא רואה שום העדפה לממשק הישן.

ונדמה לי שהם ביטלו את האפשרות חזרה לממשק הישן ברגע שהעיצוב הנוכחי יצא מבטא.

פורסם
  • מחבר

זה: #, סולמית.

בכל אופן @ זה פניה למשתמש מסויים,

כשאתה מגיב עם @NICK הוא רואה את זה בדף הראשי ב-COMMENTS.

ואגב אתה לא צריך לרשום את הניק שלו ידנית, ברגע שאתה עושה REPLY זה מוסיף את זה.

נדמה לי שזה התחיל בטוויטר.

נכון פעמים, הבנתי - 0. נכון, @ זה שטרודל, at ("כרוכית" זה חידוש עבורי) ואני התבלבלתי. נכון מס. 2 זה שזה התחיל בטוויטר וכבר אז לא הבנתי את פשרו ה at. אני מנסה ללבן זאת כעת: מה זה מוסיף או מוריד ב טוויטר ? וגם ביוטיוב עדיין אינני מבין. אם כותבים "פוסט" (מה זה בעברית ? ) הוא לא יופיע בדף comments ?! הרי לא תמיד פוסט הינו תשובה למישהו! אז למי אעשה reply ואת כינויו של מי ארשום עם at ? ואם כל פוסט מופיע בדף comments ומענה ב reply ממילא מציב פוסט בדף comments אז לשם מה ה @ ?

אני מסכים שהעיצוב החדש ביוטיוב מבלבל ומחניק.

תודה.

פורסם

שלום,

למשתמשים ביוטיוב: כאשר מישהו כותב הערה ומוסיף @ לכינוי שלי: למשל: hi @nickname מה פשר הסולמית לפני הכינוי? נדמה לי שזה מכונה tag ונתקלתי בזה גם בהוספת חברים לרשת yahoo.

תודה

לפי איך שאני מבין את זה וכמו ש Vatos-Locos אומר

ה@ מסמל עבור מי אתה מגיב

למשל

@trumpeldor: איך אתה יכול לנהוג עם יד אחת?

וזה מפנה את הcomment שלך כלפי מישהו מסויים ולא הערה כללית בדף ה comments

פורסם

בדיוק

ובנוסף לזה, אותו משתמש שפנית אליו גם מקבל יידוע על התגובה שהפנת אליו בדף הראשי של יוטיוב (תחת COMMENTS).

פורסם
  • מחבר

לפי איך שאני מבין את זה וכמו ש Vatos-Locos אומר

ה@ מסמל עבור מי אתה מגיב

למשל

@trumpeldor: איך אתה יכול לנהוג עם יד אחת?

וזה מפנה את הcomment שלך כלפי מישהו מסויים ולא הערה כללית בדף ה comments

תודה לשניכם,

אז מה הבנתי: אם כותבים reply, הנמען מקבל יידוע שענו ל post שלו אבל ה comment לא יופיע בדף הראשי. אם כותבים comment לא כתשובה בכדי שזה יופיע בדף ה comments אבל מישהו יקבל זאת גם כמענה אישי, יש להקליד את כינויו עם at ?

הבנתי נכון ?

פורסם

לא בדיוק. כל תגובה שאתה כותב (אם זה reply למישהו או סתם comment) מופיעה בתגובות של הסרטון. אם אתה עושה reply למישהו (ואין צורך לכתוב את ה-@ כי זה עושה זאת אוטומטית), אז זה יופיע כרגיל אבל גם יידע אותו בעמוד הcomments של הפרופיל שלו (שזה כל התגובות לדברים שהוא כתב).

מובן עכשיו? :)

פורסם
  • מחבר

אנסה לעשות סדר במחשבותי:

1. כל comment, יהיה זה ראשי או reply יופיע בדף comments;

2. comment הנשלח כ reply, לבד מהופעתו בדף ה comments יוסיף הודעה אישית לכותב ה comment הראשי ;

3. אם רוצים לכתוב comment ראשי (לא reply), יש לרשום את כינויו של מי שרוצים שיקבל הודעה אישית בדבר ה comment בתוספת at.

אז אני שואל את עצמי: מדוע לא לכתוב ב reply. לסיכום: כינוי + at = כמו reply. יתכן שהבנתי ?

פורסם

כן.

באמת אין צורך לכתוב את ה-@NICK בצורה ידנית, פשוט לעשות reply.

פורסם

@ALL :)

*התמונה הוסתרה. מי שראה, התמזל מזלו.

פורסם

חחחח אלכס, אתה חייב מתישהו לגלות לנו מאיפה כל התמונות האלה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים