עבור לתוכן

איך מגיעים בזול לאמסטרדם?

Featured Replies

פורסם

תלוי מה אתה מחפש. אם אתה מחפש נופים ואתרים היסטורים הולנד ואמסטרדם זו לא בחירה טובה. צפון איטליה או דרום צרפת מציעות הרבה יותר.

• תגובות 34
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני דווקא התלהבתי מהעובדה שזאת דירה, ככה כולם נמצאים בחדר אחד ויש אפשרות להכין אוכל מה שיחסוך לדעתי די הרבה כסף (יש סופר צמוד)

מה הבעיה בלהיות בדאם? אני מחפש דווקא את התיירים ולא את המקומיים (יותר נכון את התיירות ;D )

בכל האתרים האלו המחירים מסתכמים ב2000+- לצ'ארטר.

למי שיצא להיות שם, כמה עולה בערך מחייה ליום אחד? (נגיד ואני אוכל בחוץ כל הזמן)

כי משעמם שם תחת אחרי 3 ימים אתה ממצא את המקום הזה

ד"א סופר איזה זיכרונות טובים עולים משם חח

היינו עושים ארוחות מהסופר הזה קונים חרדל מיונז וקטושפט גבינה ונקניקים בגט וסלטים כאלה מוכנים

עוד משהו ששכחתי תעשו שם כל דבר שקשור לסקס מוזאונים מעודני חשפניות וכו... זה נדיר ברמות! חחח

וד"א חיי הלילה שם לרוב נגמרים ב2 בלילה גם לא הייתי ממליץ לך להסתובב שם בשעות האלה כי הדברים היחידים שתראה הם זונות וסוחרי סמים כבדים והם יתחילו להציק לכם לזיין תמוח וגם אין שוטרים בשעות האלה

יש מועדון שממש נהנו בו הוא היה בתוך כנסייה ענקית כזאת משהו מגניב והוא גם נסגר באיזה 3 :sleep:

פורסם

רוב חיי הלילה של אמסטרדם מתרכזים באיזור הלד ספלין, ששם אני השתכנתי במלון שהייתי.

הדאם זה בעיקר ליום לראות את הבניינים היפים.

אל תשכח ליהיות גם ברמברנט פליין ומוסיאון פליין איפה שכתוב את האמסטרדם הגדול שמטפסים עליו.

בנוגע לקופישופס מומלצים: The Noon, Morisson, Barny's, BaBa,Rokerij,Dolphins ותקרא באתר שהבאתי לך יש מלא המלצות.

אני יוסיף לך המלצות יותר מאוחר, אני הולך לעבוד קצת בשביל עוד גיחה ביוני לאמסטרדם. :)

עריכה: טוב, המלצות נוספות:

- Vondlepark אם בא לך מקום פסטוראלי וגדול באמצע העיר להרגע.

- משחק של אייאקס אמסטרדם, איצטדיון מדהים.

- milkweg מועדון ענק למסיבות והופעות, בדוק אם יש אירועים באמסטרדם בתאריכים שאתה נוסע. גם ב-Paradiso, מועדון חמוד.

- FEBO אחד ההמצאות הגאוניות. סוג של אוכל מהיר, אבל עם מכונות שאתה מכניס אילהם כסף קטן, שמאחוריהן עומד טבח ומכין את האוכל.

טרי, טעים, זול ומשמין :)

- ללמוד קצת את המפה הכללית של האיזור שאתה נמצא בו והולך לטייל בו, עוזר מאוד בטיול עצמו.

- לקנות כרטיס לכמה ימים שאתה הולך לשהות באמסטרדם לטראם, פשוט תחבורה נהדרת, כל מקום בעיר, תוך כמה דקות ואתה שם.

כרטיס בודד לנסיעה בקנייה בטראם עצמו, 2.60 יורו, המון כסף. קנה מראש.

- זהירות בנתיבי ההליכה שם. זכור שיש להיזהר גם מטראמים, אוטבוסים, רכבים ואופניים.

- אל תיכנס להלם שיציעו לך סמים קשים ברחוב, זה נורמאלי שם.

ותהנה הכי חשוב.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקיי אז השבוע אנחנו רוצים לסגור הכל ואני צריך את עזרתכם.

דירה תעלה לנו 2000 שקל ל10 ימים.

לגבי הטיסה, בדקתי בmomondo והמחירים שם הכי זולים, בערך 1800 שקל לצ'ארטר של אירבלטיק.

ומשיחה עם סוכן נסיעות שאני מכיר הוא הציע לי טיסה עם אוכל ב2300.

האוכל זה לא מה שמושך אותי, אלא יותר הנוחות של עבודה עם סוכן ישראלי שאפשר להפגש איתו, איך אני אמור לחלק את הכרטיסים בין 3 כרטיסי אשראי שונים? (3 חברים)

מה לדעתכם כדאי לעשות?

מה עם מה שהצעתי?

אני לקחתי אוטובוס -> פיירי -> אוטובוס (כל זה כלול בכרטיס אחד) בעלות של 200 קורנות דניות (בערך 170 שקל) מקופנהגן, דנמרק לברלין, גרמניה וטסתי משם עם Tuifly ישיר לישראל בכרטיס שעלה לי בערך 150 אירו (שזה בערך 800~ ש"ח) = בערך 1000 ש"ח ואתה גם נהנה ממקומות אחרים.

התסכלתי ועכשיו רק הטיסה לברלין עולה 2000 שקל, זה לא עוזר לי הרבה.

פורסם

יש לך שתי אפשרויות מומלצות:

1. טיסה לבלגיה ומשם אוטבוס לאמסטרדם. (3 וחצי שעות אוטבוס מבריסל).

2. טיסה ישירה לאמסטרדם, תעלה לך קצת יותר.

מה זאת אומרת לחלק בכרטיסי אשראי? כל אחד מזמין כרטיס, ודרך הסוכן מסבירים לו שיהיו כרטיסים סמוכים.

אתה יכול לסגור שבוע ב-4000 לבן אדם אם אתה מתכלב קצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים