עבור לתוכן

איך מגיעים בזול לאמסטרדם?

Featured Replies

פורסם

אל תיקח מאורגן. קנה כרטיס טיסה הכי זול שתמצא. לפני הטיסה תארגן את הטיול בעצמך דרך הרשת.

• תגובות 34
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סליחה אבל כמה אתה טס שיש לך את הפוביות האלה?

"פוביה" היא "פוביה" כל עוד אין לה ביסוס.

ברגע שזה קורה, זה נקרא "מציאות". אולי סתם יש לי מזל נאחס, אבל לאותו סרט אני לא רוצה להיכנס שוב.

כמה אני טס? מספיק.

פורסם

יש לך מזל נאחס, והחששות שלך לא רציונאלים.

גם מסוכני נסיעות אפשר להידפק לפעמים, ואכן היו מספר כתבות באמצעי התקשורת על לקוחות שקיבל שירות מפוקפק מחברות שונות, אבל הלקח מזה הוא שאסור להתקרב לאותן חברות. לא שאסור להתקרב לאינטרנט.

אני בטוח שב-99% מההזמנות שנעשים באינרטנט באתרים אמינים אין בעיות, ואני בטוח שגם דרך סוכנים ב-99% אין בעיות. אני לא רואה שום ערך מוסף שבגינו כדאי לשלם כמה מאות שקלים לסוכנים. זה המון כסף, ולא מקבלים שום דבר בתמורה.

פורסם

אין שום בעיה בלהזמין באינטרנט. אני תומך בכל אלה שאמרו שזה מספיק טוב.

אני אפילו הזמנתי טיסות/מלונות/השכרת רכב ברחבי אירופה ואף פעם לא קרה לי שנתקעתי חוץ מהשכרת רכב אחת שלא היה להם את הרכב שביקשתי אז קיבלתי שווה ערך. (והתברר שהרכב אפילו יותר טוב)

יש מספיק אתרים ופורומים לדברים האלה ואתה יכול לסמוך על כל האתרים הגדולים.

טיסות מחפשים באתרים כמו

www.skyscanner.net

www.travelist.co.il

מלונות

www.booking.com

www.easytobook.com

רעיונות לטיולים ובכלל

www.tripadvisor.com

www.lonelyplanet.com

פורסם

אם אתה רוצה להזמין טיסה לאוגוסט כדאי שתלך לסוכן נסיעות

כשמזמינים הרבה זמן מראש יש להם הצעות טובות

פורסם

אני בטוח שב-99% מההזמנות שנעשים באינרטנט באתרים אמינים אין בעיות, ואני בטוח שגם דרך סוכנים ב-99% אין בעיות. אני לא רואה שום ערך מוסף שבגינו כדאי לשלם כמה מאות שקלים לסוכנים. זה המון כסף, ולא מקבלים שום דבר בתמורה.

אני לא אכנס לדיון אם זה משתלם או לא, אבל השורה המודגשת- פשוט לא נכונה.

במקרה ואתה נכנס לבעיה כלשהי עם הסעות/השכרת רכב/טיסות/מלון, אם הזמנת באינטרנט בעצמך בלי תקשורת עם אף אחד- די נדפקת, בעוד שסוכן נסיעות יכול להוציא אותך מהברוך בדקות.

אני לא נכנס לסבירות שדבר כזה יקרה, לא נכנס לעניין של משתלם/לא משתלם, אבל להגיד "שום דבר בתמורה" זה פשוט לא נכון.

פורסם

"פוביה" היא "פוביה" כל עוד אין לה ביסוס.

ברגע שזה קורה, זה נקרא "מציאות". אולי סתם יש לי מזל נאחס, אבל לאותו סרט אני לא רוצה להיכנס שוב.

כמה אני טס? מספיק.

אני לא יכנס איתך לויכוח מטומטם על מי טס יותר אבל אני יגיד את הדבר הבא:

כל עוד מזמינים מאתרים אמינים ומוכרים (עדיף אתרים בינלאומיים ולא ישראלים לדעתי) אין שום סיבה בעולם ללכת לסוכן נסיעות על אחת כמה וכמה אם אתה מזמין ישירות מאתר החברת תעופה/מלון שאתה רוצה את שירותיהם

(מה שכן מומלץ לאחר ההזמנה באינטרנט להתקשר לחברה ולוודא את הפרטים ושהכל תקין, לפחות במיקרה של מלונות)

פורסם
  • מחבר

תודה על כל האתרים.

טוב בינתיים ברשת לא מצאתי משהו זול יותר מ1800 שקל טיסה.

אני חושב שכדאי לקחת טיסה יום לפני שאני סוגר מלון, כלומר אם הטיסה ב1 אז לקחת מלון ל2, מה דעתכם?

אני אשמח לטיפים והערות ממי שהיה באמסטרדם, בכל מה שקשור לבילויים ואוכל

פורסם

הייתי באמסטרדם בדצמבר (חג מולד) והטיסה אז עלתה 400$ ישירה של אל על (קנינו דרך איסטה). כמובן שבאוגוסט יעלה הרבה יותר אבל תשקול טוב אם אתה רוצה את הטרטור הזה של טיסה לארץ אחרת ואז עוד נסיעה ארוכה להולנד. אם זה יחסוך לך נגיד 50 יורו אבל בסופו של דבר אתה תהיה כזה עייף שכל היום הראשון שלך יסתיים בשינה אז מה חסכת פה?

בקשר לטיסה או מלון מה לפני, קודם כל סגור טיסה. לא פעם קורה שהטיסה שאתה רואה באתר לא באמת זמינה או כבר תפוסה ומציעים לך טיסה יום לפני או אחרי.

אגב, אני ממליץ על דירה. מישהו פה אמר שזה נורא יקר דירה, אני לא לגמרי מסכים. אם תמצא דיל טוב (בערך עד 40 יורו ללילה לבנאדם) אני חושב שזה לוקח כל אכסנייה או מלון (מבשלים אוכל עם החבר'ה, צחוקים וכו' וגם מצליחים להכיר את אמסטרדם יותר טוב מסתם תיירים שתקועים שם במרכז).

תחבורה באמסטרדם זולה וקלה. תקחו חופשי יומי לכמה ימים שאתם רוצים ותעשו טיול על הטראמים בעיר.

אם אתם קונים את הכרטיס i love amsterdam אתם מקבלים חופשי יומי ביחד איתו ל24\48\72 שעות (תלוי במחיר).

מוניות - במקרה ונתקעתם בלילה ואתם צריכים מונית, אל תסגרו על המחיר שהנהג מציע. רק מונה.

אוכל במסעדות יקר יותר מבישראל בד"כ. מחיר מנה ממוצע אם זכרוני אינו מטעה נע באזור ה15 יורו (השרות כלול אלא אם כתוב אחרת) - עוד יתרון לדירה עם מטבח.

מוזיאונים ומקומות אחרים שאתם סגורים מראש לבקר בהם (כגון בית אנה פרנק) - תזמינו כרטיסים באינטרנט. ברוב המקומות יש תורים מהירים למזמינים באינטרנט. לאנה פרק למשל עמדנו בתור בערך שעה אם לא יותר, ובאוגוסט זה יהיה הרבה הרבה יותר.

יש גם חברת טיולים נחמדה שמנוהלת על ידי כמה ישראלים שמוציאים טיולים למקומות שונים בהולנד - http://www.easyrider-excursions.nl/he/

מומלץ!

סמים - תהנו רק תזכרו שהחומרים קצת יותר איכותיים אז אל תגזימו בלילה הראשון.

עוד דברים שאתה רוצה לדעת, אתה יכול לשאול פה או בפרטי, אשמח לעזור.

פורסם
  • מחבר

תודה!

ההבדל בין ישירה ללא הוא בערך 200$, זה סכום די נכבד.

אני צריך הצעות למה בעצם לעשות שם, אנחנו נהיה שם בערך 9 ימים שזה די הרבה זמן, אז בערב נהיה במסיבות ויש גם בתי קפה וקופישופס, אבל מה עוד?

מה שאני מחפש זה יותר דברים בחינם לראות שגם לא רחוקים מהדאם.

אולי היית באיזה מקום שאהבת.. אשמח לשמוע

פורסם

לא הייתי מוותר על:

- בית אנה פרנק (יש אומרים כי הוא ממוסחר עד אינסוף, וכנראה שהם צודקים אבל בכל זאת מרגש וחובה לכל אחד).

- מבשלת היינקן (מבשלת הבירה הישנה של היינקן שנהפכה למן מוזיאון של היינקן). על הדרך יש גם טעימות בירה מה רע?

- להשכיר אופניים ולעשות סיבוב בעיר.

- כפרי הדייגים (מחוץ לאמסטרדם). היום כבר הדגים שהיחידים שהם דגים הם תיירים אבל עדין אזור ממש יפה לא רחוק מאמסטרדם (מומלץ לקחת סיור).

- חלונות אדומים כמובן.

- המסעדה היחידה שהלכנו באמסטרדם ע"פ המלצה היא cafe de clos. ובאמת לא התאכזבנו. צלעות חבל על הזמן. לא לפספס.

- מוזיאונים. לא יודע אם אתה בקטע או לא, אבל במוזיאון של ואן גוך יש כמה תמונות ממש מגניבות. כמו כן גם אהבתי את הTropenmuseum.

ובקשר ל"לא רחוקים מהדאם" - אל תפחדו לעלות על טראם ולנדוד מהמרכז. כמו שאמרתי מקודם, התחבורה הציבורית באמסטרדם היא ממש אומנות. בנוסף לזה בערך כל הולנדי מדבר אנגלית אז ההתמצאות בעיר היא משחק ילדים החל מהיום השני. כמו כן גם ברגל הכל אפשרי, העיר לא כזאת גדולה.

פורסם
  • מחבר

בינתיים הדירה שאני מתכנן עליה שמה green house, היא נמצאת בצמוד לדאם.

אני מניח שלא תהיה לי בעיה לקחת משם רכבת לכל מקום כזה.

איך מגיעים לכפרי הדייגים האלו?

אתה ממליץ על הכרטיס הזה שמקנה הנחות לכל מיני מוזיאונים?

כמה בערך עלה לך יום ממוצע? (כולל תחבורה ואוכל)

מה לגבי קופישופס, יש לי מפה של הרבה באיזור של הדירה אבל יש לך המלצה על משהו?

פורסם

תסתכל פה: http://www.iamsterdam.com/en/visiting/iamsterdamcard

תעשה את החישוב שלך. אם אתה מתכוון\רוצה לבקר במקומות עם ההנחה או חינם אז הכרטיס יוצא משתלם. אם לא, אז עדיף לקנות חופשי יומי בנפרד.

מחירי כרטיסים על הטראמים: http://www.gvb.nl/english/travellers/tickets-and-fares/ov-chipkaart-travel-products/Pages/ov-chipkaart-travel-products.aspx

קצת קשה לי לתת לך הערכה של כמה עלה לי ליום, אני לא כ"כ זוכר... אנחנו לא אכלנו כמעט במסעדות למעט מספר פעמים בודדים ואת רוב האוכל הכנו בדירה וקנינו בסופר את המצרכים. בו נגיד שהיינו 4 אנשים וכל אחד שם 20 יורו וזה הספיק לנו ל...3 יום? (אולי אני משקר קצת..אבל אני לא חושב שזה היה יותר נורא).

בקשר לקופי שופס יש כ"כ הרבה... היינו באחד מהסניפים של הבולדוג, קנינו ספייס קייקס ב-Abraxis ועוד אחד שאני לא זוכר. כולם היו סבבה.

פורסם

מה עם מה שהצעתי?

אני לקחתי אוטובוס -> פיירי -> אוטובוס (כל זה כלול בכרטיס אחד) בעלות של 200 קורנות דניות (בערך 170 שקל) מקופנהגן, דנמרק לברלין, גרמניה וטסתי משם עם Tuifly ישיר לישראל בכרטיס שעלה לי בערך 150 אירו (שזה בערך 800~ ש"ח) = בערך 1000 ש"ח ואתה גם נהנה ממקומות אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים