עבור לתוכן

איך מגיעים בזול לאמסטרדם?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לסגור כבר מעכשיו טיסה לאוגוסט.

והבנתי שיש כל מיני דברים זולים עם קומבינות של לקחת רכבת מארץ אחרת וכו'...

מישהו מכיר?

• תגובות 34
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אהלן. אני הייתי באמסטרדם בנובמבר ואני חוזר גם בסוף יוני.

קודם כל, אוגוסט זה תקופה מאוד מתויירת ולכן כרטיסי הטיסה יקרים מאוד.

אכן יש אפשרות לטוס לעיר קרובה אחרת ולקחת אוטבוס\רכבת ומשם לאמסטרדם.

בעיקרון עשיתי את זה בנובמבר. נחתתי בבריסל שבבלגיה, עשיתי שם לילה ויום למחרת לקחתי אוטבוס של 3 וחצי שעות לאמסטרדם בעלות של 14 יורו עם ביטוח מזוודות (שהוא חרטא, קנה כרטיס ב-7 יורו בלי ביטוח).

קיצר אם זה יחסוף לך כמה עשרות יורו, אז למה לא?

פורסם
  • מחבר

יוצא לי 480$ סדיר לבריסל, או צ'ארטר עם עצירה בהונגריה ואז ישר לאמסטרדם ב500$

אין יותר זול?

דרך אגב.

בינתיים מצאנו אחלה דירה ב400 יורו לאדם ל10 לילות+-

איך אכלת שם? כמה עלה ליום?

פורסם

עצה לי לך- אל תסתמך על כלום שאתה מוצא באינטרנט. שוכחים להוסיף עמלת שקר כלשהו פה ועמלת שקר אחר כלשהו שם.

לך לסוכן נסיעות שאתה מכיר או אחד שממליצים לך שאפשר לסמוך עליו, סביר להניח שהם ימצאו לך משהו בתנאים טובים יותר ובמחיר סביר ביחס למה שמקבלים. לא סתם משרדי נסיעות קיימים.

פורסם

ובנוסף למה שמי שמעליי רשם.

אתה יכול לקנות כרטיסים לרכבות ואוטבוסים כבר מהארץ, יש כמה חברות מוכרות באירופה שדרכם נוסעים.

תדפיס את הכרטיסים בבית תבוא עם ראש שקט.

פורסם

אוי כמה שטויות! לסוכני נסיעות אין שום זכות קיום וזה אחד המקצועות היותר מיותרים ששמעתי עליהם בחיי!

מה שאתה עושה זה מחפש פורום מתאים בתפוז ושואל שם.

אני ממליץ מניסיון על הטיסה לבודאפשט עם החברה ההונגרית (מאלב) שהייתי מרוצה ממנה (לא בהגזמה אבל בהחלט התעלו על המחיר שהם עלו) ומשם אני לא ממש יודע להגיע להולנד אבל שוב תמצא הולנדים (די בטוח שיש כאלה מסתובבים בתפוז איפה-שהוא) והם יוכלו לעזור לך מניסיון שבסך הכל זה הדבר הקובע פה, גם במחירים וגם האפשרויות

פורסם

יש לך את

http://www.tuifly.com/

טיסות ישירות מנתב"ג אבל מגיעות רק לגרמניה, אבל אני בטוח שתמצא משם איזה פיירי חשוב שתבדוק לפניי...

פורסם

אין טעם להשכיר דירה עם אין לך מישהו שאתה מכיר שם כי זה יקר רצח

כשאני הייתי שם גם חשבנו על דירה והבנו שזה יוצא יקר מידי כי המיגור/אוכל/נסיעות לעיר

אנחנו היינו במלון באמצע אמסטרדם וזה היה תענוג היינו במרחק הליכה מהכל

היינו במלון לא רע היה ארוחת בוקר מאוד גרוע אבל סביר

חדר עם מקרר TV ומקלחת+שירותים בתוך החדר .

אל תתקעו בDOWNSQAUR אין שם יותר מידי מה לעשות תעלו למעלה לאיפה שמקומיים מבלים יש הרבה יותר אופציות ולצאת ולהנות

פורסם

עצה לי לך- אל תסתמך על כלום שאתה מוצא באינטרנט. שוכחים להוסיף עמלת שקר כלשהו פה ועמלת שקר אחר כלשהו שם.

לך לסוכן נסיעות שאתה מכיר או אחד שממליצים לך שאפשר לסמוך עליו, סביר להניח שהם ימצאו לך משהו בתנאים טובים יותר ובמחיר סביר ביחס למה שמקבלים. לא סתם משרדי נסיעות קיימים.

לא ציפיתי לשמוע פרנויה כזאת פה

משרדי נסיעות קיימים כדי לעשות לאנשים חיים קלים ובשביל אנשים שלא יודעים להשתמש באינטרנט

אני אישית הזמנתי גם לי וגם להורים שלי באינטרנט מלונות, טיסות ונסיעות עשרות פעמים ואף פעם לא נתקלתי בעמלות מוזרות, המקסימום זה איזה מס של אחוז או שניים שממש לא שינה את זה שזה היה הרבה יותר זול

זה הגיע למצב שהיינו באיזה מלון באירלנד ורצינו עוד יומיים, באנו לפקידת קבלה והיא אמרה שאם נכנס לחדר מחשבים (שנמצא מטר מהקבלה) ונזמין דרך האתר זה יצא יותר זול, וזה באמת היה

פורסם

מסכים עם זה שמעליי, אבל הקשר בין הזמנות באינטרנט לזה שסוכני נסיעות עושקים לא קשור.

סוכני נסיעות עושקים אותך במחיר, ותמיד יהיה לך יותר זול למצוא הכל לבד ולהזמין דרך האינטרנט.

פורסם

אוי כמה שטויות! לסוכני נסיעות אין שום זכות קיום וזה אחד המקצועות היותר מיותרים ששמעתי עליהם בחיי!

מה שאתה עושה זה מחפש פורום מתאים בתפוז ושואל שם.

אני ממליץ מניסיון על הטיסה לבודאפשט עם החברה ההונגרית (מאלב) שהייתי מרוצה ממנה (לא בהגזמה אבל בהחלט התעלו על המחיר שהם עלו) ומשם אני לא ממש יודע להגיע להולנד אבל שוב תמצא הולנדים (די בטוח שיש כאלה מסתובבים בתפוז איפה-שהוא) והם יוכלו לעזור לך מניסיון שבסך הכל זה הדבר הקובע פה, גם במחירים וגם האפשרויות

מוזר, הישראלים דווקא חושבים אחרת- הם באים לסוכן הנסיעות, מזבלים לו בשכל מליון שנה על עסקה כלשהי שהם מצאו באינטרנט, סוחטים כל פרט אפשרי על "מה יכול להיות במקרה X ובמקרה Y", ובסוף מזמינים באינטרנט.

חוץ מזה, תזמין באינטרנט, נראה מה קורה שאתה נתקע עם הסעה לא מתאימה/פספסת טיסה/צרות אחרות. כבר הייתי בסרט הרע הזה, ואני לא ממליץ לאף אחד להיכנס עליו. לרוב הפרש המחירים בין החבילות באינטרנט לחבילה דרך סוכן נסיעות יהיה כמה עשרות דולרים גג, אבל השקט הנפשי והכיסוי במקרה של צרות שווה הרבה יותר.

פורסם

טסתי ב-4 שנים האחרונות 3 פעמים לחו"ל, ועשיתי את כל ההזמנות באינטרנט - טיסות, אכסניות, ולפעמים גם כרטיסים לאטרקציות שונות. אף פעם לא הייתה לי בעיה. תמיד המחירים כללו הכל ותמיד הטיסות יצאו בזמן (אלא אם היה עיכוב בנתב"ג עצמו של כמה דקות עד חצי שעה, מה שקורה בהרבה מאוד טיסות בלי קשר לאיפה עשית את ההזמנה).

יש הרבה אתרים אמינים באינרטנט, ולא חששתי לרגע להזמין מהם. יש אתר טוב מאוד לחיפוש טיסות: www.lastminutetravel.co.il. רק תבחר יעד ותאריכים ותראה מה המחירים.

דווקא על סוכני נסיעות אני לא סומך בכלל. ייתכן שיש להם העדפה לחברה מסוימת כי הם מקבלים ממנה עמלות, ובכל מקרה בטוח שהם לא עובדים בחינם, כך שאני לא רואה איך הם מרוויחים אם הכרטיסים שהם מוכרים לא יקרים יותר (וזה כנראה מגיע להבדל של עשרות דולרים, או מאות שקלים).

פורסם

ב-3 השנים האחרונות הזמנתי טיסות רק באינטרנט (כ-10 טיסות).

הכל דפק כמו שעון.

www.momondo.com

פורסם

מוזר, הישראלים דווקא חושבים אחרת- הם באים לסוכן הנסיעות, מזבלים לו בשכל מליון שנה על עסקה כלשהי שהם מצאו באינטרנט, סוחטים כל פרט אפשרי על "מה יכול להיות במקרה X ובמקרה Y", ובסוף מזמינים באינטרנט.

חוץ מזה, תזמין באינטרנט, נראה מה קורה שאתה נתקע עם הסעה לא מתאימה/פספסת טיסה/צרות אחרות. כבר הייתי בסרט הרע הזה, ואני לא ממליץ לאף אחד להיכנס עליו. לרוב הפרש המחירים בין החבילות באינטרנט לחבילה דרך סוכן נסיעות יהיה כמה עשרות דולרים גג, אבל השקט הנפשי והכיסוי במקרה של צרות שווה הרבה יותר.

סליחה אבל כמה אתה טס שיש לך את הפוביות האלה?

פורסם
  • מחבר

אני דווקא התלהבתי מהעובדה שזאת דירה, ככה כולם נמצאים בחדר אחד ויש אפשרות להכין אוכל מה שיחסוך לדעתי די הרבה כסף (יש סופר צמוד)

מה הבעיה בלהיות בדאם? אני מחפש דווקא את התיירים ולא את המקומיים (יותר נכון את התיירות ;D )

בכל האתרים האלו המחירים מסתכמים ב2000+- לצ'ארטר.

למי שיצא להיות שם, כמה עולה בערך מחייה ליום אחד? (נגיד ואני אוכל בחוץ כל הזמן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים