עבור לתוכן

כמה עולה גלישה באינטרנט עם נט-סטיק בחו"ל?

Featured Replies

פורסם

אם גלשתי עם מודם נט-סטיק על הרשת של ירדן,וקיבלתי מסלקום הורדה ללא הגבלה.

וצפיתי בצפייה ישירה בסה"כ בנפח של ג'יגה וחצי-האם אמור לעלות לי כסף? אם כן כמה?

מישהו יודע??

פורסם

מישהו יודע??

כן - נציג סלקום. וגם החוזה שחתמת עליו.

פורסם
  • מחבר

הקטע שזה לא אני,זה מישהו על חשבון מישהו שגלשתי במודם שלו והוא טעון שהוא הגיע ל2200 שקל.

בגלל שהיינו בבקעת הירדן אז זה גלש על הרשת של ירדן.

פורסם

אני מניח שרוב הסיכויים שכן, זה עלה כסף.

תתקשר לסלקום ותשאל.

פורסם

הגיוני מאוד שהוא הגיע ל-2200 שקל.

אתה גם אומר שצפית צפייה ישירה בסרט, אז בהחלט הגיוני.

אני זוכר שביררתי כמה יעלה לי לגלוש באמצעות נט סטיק מפולין (כשאין לי חבילה ולא שום דבר) ודובר אז על משהו בסגנון כמה עשרות שקלים ל-MB בודד.

אבל זה ברשת אורנג'.

והנציג (הלא חכם כ"כ ) אמר "תראה, זה לא חד משמעי. זה תלוי איזה MB. כל MB יש לו מחיר שונה".

כששאלתי מה זאת אומרת, ואם יש הבדל בין "MB של סרט" לבין "MB של טקסט" הוא מלמל וחזר על השורה הנ"ל.

בקיצור, הגיוני מאוד להגיע ל-2200 שקל.

פעם הבאה, תגביל ידנית את הרשתות אליהן המודם מתחבר.

פורסם

2200 זה עוד זול.

אני גלשתי דרך הפלאפון בDATA, שלא הייתה חבילה ועל 8 מגהבייט קיבלתי חשבון של 120ש"ח(15ש"ח MB)

ככה שג'יגה וחצי צריך לעלות לך 22,500 ש"ח

פורסם

אצלנו בבסיס אז חבר שלי גלש עם הנט סטיק שלו ברשת המיצרית ורצו שהוא ישלם 8,000

פורסם

אלוהים ישמור, הלב יורד לי לתחתונים מלקרוא את המחירים

מה נסגר עם החבר מהבסיס שקיבל 8000 שקל?

פורסם

והנציג (הלא חכם כ"כ ) אמר "תראה, זה לא חד משמעי. זה תלוי איזה MB. כל MB יש לו מחיר שונה".

כששאלתי מה זאת אומרת, ואם יש הבדל בין "MB של סרט" לבין "MB של טקסט" הוא מלמל וחזר על השורה הנ"ל.

rofl.png?w=406&h=439

פורסם

למען הסר ספק, זו בדיוק הייתה התגובה שלי.

פורסם

אני זוכר שביררתי כמה יעלה לי לגלוש באמצעות נט סטיק מפולין (כשאין לי חבילה ולא שום דבר) ודובר אז על משהו בסגנון כמה עשרות שקלים ל-MB בודד.

אבל זה ברשת אורנג'.

קיים הבדל במחיר בין WAP ל-Data בארץ והתמחור בחו"ל אכן שונה בחלק מהמקרים. זה שהנציג לא יודע להסביר את עצמו זה כבר משהו אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים