עבור לתוכן

בחירת כרטיס מסך שישמש לעיבוד וידאו בזמן אמת

Featured Replies

פורסם

הי,

אני צריך לרכוש כרטיס מסך שיכול להיתמודד עם עיבוד וידאו בזמן אמת זה הולך לשמש אותי בתוכנה לעקיבת וידאו.

אני מנסה להבין את ההבדלים בין כרטיסי המסך בתכונות שלהם כדי להתאים לי את הכרטיס האופטמילי.

אני אשמח להסבר קצר מה המאפיינים החשובים בכטיס ואיזה כרטיס עדיף לצרכים שלי.

מפתחי התוכנה שאיתה אני מתכוון לעבוד המליצו לי על GTX 280 שאיתו הם עובדים כרגע, איך הכרטיס הזה יחסית לכרטיסים מסדרת QUADRO

שהבנתי שזו סידרה לעבודה מקצועית יותר למרות שבחלק מהנתונים הטכניים ראיתי שהGTX 280 נותן ביצועים יותר טובים וגם מחיריו יותר זול.

תודה,

פורסם

כמה דברים, הראשון, מה שם התוכנה שאתה צריך לעבוד איתה?

אם הומלץ לך כרטיס מסך של NVIDIA אז מן הסתם שהתוכנה תקבל האצה גרפית.

הGTX280 כבר ממזמן לא נמכר אפילו, לא רלוונטי בשום מקרה, היום יש את GTX260 216SP שמחליף אותו.

נתונים טכניים לא אומרים שום דבר על עוצמת עיבוד של כרטיס מסך. אם כרטיס QUADRO אגב לא נתמך רשמית או שהתוכנה אינה מכילה קוד רשמי שיכול לעבוד עם QUADRO אתה לא תקבל שום האצה, זאת הפואנטה של הכרטיס, עבודת GPGPU בעזרת קוד של התוכנה.

בכל אופן, מהו התקציב שלך לעניין הזה? ובנוסף כמו שציינתי, עם איזו תוכנה תעבוד?

פורסם
  • מחבר

שם התוכנה לא ממש רלוונטי משתי סיבות, גם כי זה לא משהו שקיים אלא רק עכשיו מפתחים את זה וגם מצרכי אבטחת מידע בחברה בה אני עובד.

התקציב שלי לעניין הזה לא מוגבל, אני צריך את הכרטיס מסך שיתן לי את הביצועים הכי טובים שאני יכול לקבל מהחומרה גם אם המחירים יהיו מעל 3K $.

אני לא איש תוכנה וממה שאני קורא בתגובה שלך אני מבין שאני אמור להתאים כרטיס בהתאם לקוד של התוכנה האם הבנתי אותך נכון?

כי אם כן אז אני אשאל את המתכנתים את השאלות הרלוונטיות כדי להבין לאיזה סוג של כרטיסים התוכנה בנויה.

אני לא יודע אם קיים כזה דבר אבל ניתן למצוא כרטיס מסך חיצוני שיתן ביצועים דומים למה שדובר קודם ?

פורסם

שם התוכנה לא ממש רלוונטי משתי סיבות, גם כי זה לא משהו שקיים אלא רק עכשיו מפתחים את זה וגם מצרכי אבטחת מידע בחברה בה אני עובד.

התקציב שלי לעניין הזה לא מוגבל, אני צריך את הכרטיס מסך שיתן לי את הביצועים הכי טובים שאני יכול לקבל מהחומרה גם אם המחירים יהיו מעל 3K $.

אני לא איש תוכנה וממה שאני קורא בתגובה שלך אני מבין שאני אמור להתאים כרטיס בהתאם לקוד של התוכנה האם הבנתי אותך נכון?

כי אם כן אז אני אשאל את המתכנתים את השאלות הרלוונטיות כדי להבין לאיזה סוג של כרטיסים התוכנה בנויה.

אני לא יודע אם קיים כזה דבר אבל ניתן למצוא כרטיס מסך חיצוני שיתן ביצועים דומים למה שדובר קודם ?

אתה יכול לתת למתכנתים את ערכת הפיתוח של אנוידיה CUDA SDK, על מנת ללמוד את התחום:

http://developer.download.nvidia.com/compute/cuda/sdk/website/samples.html

כרגע סדרת כרטיסי Quadro CX תומכים בתוכנות פרמייר, אפטר-אפקט של אדובי.

http://www.nvidia.com/object/product_quadro_cx_us.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים