עבור לתוכן

אפשר לנתק את המסך של הנייד ולעשות לו חיבור VGA או DVI ??

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לדעת אם זה אפשרי לנתק את המסך מהנייד הישן שלי ולחבר לו חיבור VGA או DVI ??

כדי לחבר אות בתור מסך שני ???

פורסם

לא בשום דרך שלא מחייבת הלחמות ייחודיות.

פורסם

אין למחשב הנייד חיבור VGA או DVI ?

פורסם

הכוונה פה היא לא להוציא DVI/VGA מהנייד למסך חיצוני, אלא ממחשב אחר למסך של הנייד.

פורסם
  • מחבר

ברור שעם הלחמות אבל ישמ איזהשהי דרך לדעת מה להלחים למה

מדריך או משו מה בדיוק צריך ??

פורסם

החיבור של המסך בתוך המחשב הנייד הוא כנראה LVDS. כדיי להמיר מ VGA / DVI (מחשב רגיל) ל LVDS אתה חייב מעגל תיאום

המעגל הזה לא ממש קל להשגה ויכול להיות יקר. יכול להיות יותר פשוט למצוא מסך LCD רגיל מיד שניה

פורסם
  • מחבר

מה המחיר בערך ??

ואולי אתה יודע איפה אפשר להזמין אותו ?

EBAY ?

פורסם

תחפש vga / dvi to lvds converter

אין לי שמץ אם זה מתאם אחד שמתאים לכל המסכים או שיש סוגים שונים לכל מסך

פורסם
  • מחבר

טוב לא מצאתי את מה שחיפשתי אבל מצאתי את המסך הזה :

http://cgi.ebay.com/Apple-iBook-G3-12-Matte-LCD-Screen-IAXG01A-TESTED_W0QQitemZ290323555775QQcmdZViewItemQQptZComputer_Monitors?hash=item4398a1e5bf#ht_2321wt_1165

יש אפשרות לחבר אותו למחשב שלי ??

ועוד שאלה זה אפשרי לקחת מסך של "מסגרת דיגיטלית"

ולחבר אותו למחשב ??

תודה

פורסם

שלום

רציתי לדעת אם זה אפשרי לנתק את המסך מהנייד הישן שלי ולחבר לו חיבור VGA או DVI ??

כדי לחבר אות בתור מסך שני ???

בעולם שלנו הכל אפשרי אבל הכדאיות של מהלך כזה היא ממש ממש נמוכה. תכנס לפורום מודינג יש שם הסברים בסטקי וזה לא מפריע לאנשים לשאול על זה כל הזמן....

מסכי LCD של מחשבים ניידים מקבלים חיבור RGB דגיטאלי באחד משני דרכים. אחת מהן היא PIO שזה חוט לכל ביט (+קווי שליטה) או בLVDS שזה בערך לקחת PIO ולהעביר אותו בקידוד מיוחד כדי לחסוך בחוטים (2 במקום מספר הביטים +N קווי שליטה).

VGAזה RGB אנלוגי וכדי ולהפוך אותו לPIO צריך 3 ADC מהירים . קווי השליטה די זהים.

DVI-D (האנלוגי = VGA ) זה LVDS עם קידוד מיוחד . הוא גם מעביר RGB אבל יש שם קידוד מיוחד שלרוב לא תואם את הLVDS של מסכים. גם HDMI זה אותו הדבר.

זה די פשוט שבשביל לעשות משהו כזה אתה צריך הרבה אינפורמציה , רכיבים שאתה יכול להלחים בבית ויכולת די טובה באלקטרוניקה. יש לוחות FPGA שיש להם את האפשרות לחבר VGA וLCD וגם אופציות לLVDS אבל אתה עדיין צריך לדעת מה אתה עושה והלוחות האילו לא זולים אבל מאוד גמישים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים