עבור לתוכן

התלבטות שלי בין שיפור מהירות הגלישה

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון.

כרגע אני מחובר למהירות 1.5 מגה של נטוויז'ן תחת תשטית של בזק, אני חובב משחקי משחק ומשחק במשחק שנקרא heroes of newerth.

עכשיו, רוחב הפס שנטוויז'ן מספקים לי הוא נכון ואני לא חושב שהם מרמים אותי בגלל שכשאני מוריד ממנהל הורדות דרך ראפידשר תמיד מהירות

ההורדה היא 200 קילובטים לשניה, לא משנה המקום או הזמן, אבל, יש שעות עומס לנטוויז'ן כאשר המון אנשים מחוברים, השעות האלו הם הזמן

היחידי שאני מבלה מול המחשב ובשעות הללו יש לי לאגים מטורפים במשחק. (הגרפיקה עובדת חלק אבל השחקנים משתגרים כאילו איבדו פריימים)

בדקתי את זה במשך חודש ומשעה 17:00 חמש בצהריים עד שעה 01:00 אחת בלילה אני לא מסוגל לשחק במשחק בלי לאגים, אם אני מתחבר

בין אחת בלילה עד לחמש בצהריים אין לי לאגים בכלל אף פעם. (הזמנים משתנים בשבתות, הלאגים מתחילים מוקדם יותר כי רוב האנשים לא עובדים

ומול המחשב).

לעומת זאת, חבר שלי שמחובר לבזק ל5 מגה, גם אינטרנט וגם תשתית של בזק - אין לא לאגים אף פעם, לא משנה מה.

ההתחייבות שלי לנטוויז'ן נגמרת בקרוב ורציתי לשאול האם הבעיה שלי היא מהירות הגלישה או החברה עצמה? מה אני צריך

לעשות כדי להפטר מהלאגים? האם לשפר את המהירות שלי עם נטוויז'ן ל-5 מגה? או האם לעבור חברה?

תודה מראש!

פורסם

אחחח... נטוויז'ן לא השתנו..

הבעיה שיש לך היא בעית ניתוב של נטוויז'ן, פשוט מנתבים אותך לשרתים גרועים.. זה לא קשור בכלל למהירות. אתפלא אם אתה צורך יותר מ5 קילובית בשניה בזמן המשחק

אם אתה רוצה באמת לאמת את מה שאני אומר, תעשה ping לשרת של המשחק ותגיד כמה packet loss יש לך

כמה דברים שתוכל לעשות :

1. פיתרון גרוע, אבל יכול לעבוד. כל פעם שאתה מקבל מתחבר מחדש לאינטרנט הניתוב שלך משתנה קצת. לפעמים תקבל ניתוב שהוא יחסית בסדר. ואז לא יהיו כל כך הרבה לאגים, אם תנסה להתחבר 10 פעמים יש סיכוי שפעם אחת מתוך ה-10 פעמים האלו , תיכנס למשחק ותראה שעובד לך בסדר..

2. כדי לפתור את הבעיה בחברת נטוויז'ן, אתה תצטרך חשבון גיימר. אבל לצערך, חשבון גיימר בנטוויז'ן זה חרא. כי תצטרך קודם כל , לשדרג את האינטרנט ל2.5 מגה, וגיימר אצל נטוויז'ן הוא מוגבל, כי אז לא תוכל לשנות את הIP שלך אם תצטרך לכל מיני צרכים.. אם אתה ממש רוצה להיות בנטוויז'ן וכן לקבל IP דינמי, אולי תשאל אם יש להם איזה מנוי עסקי, אבל זה יעלה לך 200 שקל בחודש

3. כדי לפתור את הבעיה בלי כל מיני מגבלות אחרות, מתי שמסתיימת לך התקופת התחייבות, לך לחברות בזק בינלאומי או אורנג' (לצערי בגלל הדיווחים האחרונים שראיתי בפורומים שקשורים לרשתות אני לא יכול להמליץ לך על 018) אתה גם יכול ליצור חשבון נוסף בחברות האלו ופשוט להתחבר דרך החשבון הזה אם אתה ממש צריך לשחק במשחק

פורסם

לעומת זאת, חבר שלי שמחובר לבזק ל5 מגה, גם אינטרנט וגם תשתית של בזק - אין לא לאגים אף פעם, לא משנה מה.

לפי דעתי הבעיה היא בספק לא במהירות. פעם היתה לי בעית תשתית והורידו לי את המהירות מ2.5 ל0.750 ויש לי חשבון גיימר ב014 והמשחק שאני משחק עבד בלי שום בעיות ובגלל שהשרת שלו מאוד רחוק (קליפורניה) כל פיפס קטן יכול לגרום לפינג שלי לעלות .

אני גם קצת מבין בתחום ובמשחקים ורשתות ולא צריך הרבה רוחב פס והדבר הכי חשוב זה זמן תגובה(פינג) ויציבות (packet loss נמוך) ואין לזה שום קשר למהירות אלא לתיעדוף. ההשפעה של מהירות החיבור על הפינג היא קבועה (כמה זמן לוקח לחבילה לצאת מהמודם /להכנס אליו) והמרכיבים העיקריים של הפינג כיום הוא עומס, מרחק פיזי , מספר קפיצות (מעלה את הסיכוי להתק בעומס). לפי דעתי גם 014 רגיל הוא סביר (יש להורים של אשתי ואני לפעמים מצליח לשחק שם). אגב אתה יכול גם ליצור עומס על ידי זה שאתה מוריד קבצים בזמן שאתה משחק (מאוד לא מומלץ) .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העצות, אני אכן הצטרפתי לבזק אבל עכשיו יש לי בעיה נוספת...

במשחק הזה שאני משחק בו יש שרתים שאתה נכנס אליהם (חדרים) ממש כמו ב WARCRAFT 3

כשאני מחובר עם בזק המשחק מוצא מספר נורא מצומצם של חדרים ויש 99% שאני לא אצליח להכנס לאף אחד מהם

למרות זאת כשאני כן מצליח להכנס (בדרך כלל זה תמיד אומר NO RESPONSE FROM SERVER) אין לי לאגים

בכלל אז בעיה אחת פתרתי...

בדקתי את העניין הזה וכשאני מתחבר דרך נטוויז'ן (עדיין יש לי לחודש) אז זה מוצא רשימה ענקית (מאה ומעלה)של שרתים ואני יכול להתחבר לכל אחד (עם לאגים)

כשאני מחובר דרך בזק יש סה"כ איזה 4-5 שרתים ולאף אחד מהם אני לא יכול להכנס (99%).

ממה נובעת בעיה זאת? תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

BUMP

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

בזק בינלאומי זה עוד יותר גרוע.

אתה צריך GAMERPACK או NGN כדי שלא יהיה לך לאגים.

אני משחק בHON כבר מעל שנה(יש לי 2 רשתות בבית אחד בזב"ל רגיל ואחד NGN)

ברגיל :עד עכשיו היה בעיות כמו אצלך של לאגים בערב באינטרנט+אתה צריך לחכות כמה שניות אחרי שזה עושה REFRESH+זה לא מוצא את כל השרתים בגלל הגנות כנגד flooding

בNGN שלהם עד לפני כמה שבועות היה לאגים בערב אבל עכשיו גם זה לא(לפחות אצלי) אז הכל טוב כרגע.

וסמייל לא עושים שום בעיות בניתוב לחו"ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים