עבור לתוכן

בואו נראה מי פותר את הבעיה\תעלומה הזאת.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

שמי אייל ואני טכנאי מחשבים במקצועי, אני מציין זאת בשביל הסר ספק בכדי לצמצם את כמות התשובות\השערות אשר עלולות להיות לכם. ז"א קחו בחשבון שחשבתי על ...כמעט הכל.

ובכן ,הבעייה היא בכל הלפטופים ובכל הסוגים למיניהם, היא קורה רק בדפדפנים למיטב זכרוני.

כאשר אנו מגיעים לאתר כזה או אחר, בו אנו מתבקשים להזין נתונים כגון שם משתמש \סיסמא ועוד, אנו צריכים לזוז עם סמן העכבר למשבצת אותה אנו רוצים להזין וללחוץ בתוכה עם קליק שמאלי של העכבר בכדי שהסמן יכנס לפעולה באותה המשבצת.

כאשר הסמן מהבהב\עומד במשבצת ואנו נתחיל לרשום קורים שני דברים\בעיות:

1. בעוד שנקליד הסמן לפתע יצא מהמשבצת ונשים לב כי מה שנמשיך להקליד לא יוזן למשבצת.

לדוגמא, רשמתי "ירושלים" וב אות' ר', הסמן יצא לפתע וזה אומר שמאותו רגע שאר האותיות שאקליד לא יוזנו למשבצת.

2. בעוד שנקליד הסמן לפתע ירוץ אל בין המילים שנכתבו כבר ומה שנמשיך להקליד מאותו רגע יכנס אל בין המילים.

לדוגמא: רשמתי "ירושלים" ובעת הזנת האות 'ר' לפתע הסמן זז אל בין המילים ואז יצא לי משהו כמו' יושליםר'.

שימו לב שגם בחלון הכתיבה הזה הבעייה ארעה לי כמה וכמה פעמים. כמו כן הבעייה קורה בצורה לא רצופה, אלא פעם בכמה הקלדות, זה משתנה.

מה ששמתי לב הוא, שהדבר קורה יותר כאשר ההקלדה שלי מהירה יותר. חשבתי גם שאולי זה איזשהוא קיצור שאני עושה מבלי לדעת ועל כן קורה הדבר.

אשמח לשמוע תגובות. חג פסח שמח וכשר לכולכם ולכל עם ישראל

פורסם

אתה רציני או שזה קטע של אחד באפריל ?

בכל אופן, לדעתי אתה פשוט מעביר את פרק כף היד על הטאצ'פד, וזה מעיף לך את הסמן של העכבר מחוץ לשדה או למקום אחר בשדה.

פורסם

אם אתה בכלל רציני אז

צריך להוריד רגישות של TOUCH PAD

וזה אפשר בכל נייד.

פורסם
  • מחבר

אני רציני לחלוטיין והעובדה לכך היא שלא הצלחת לפתור את הבעייה שלי.

אגב,שכחתי לציין שגם את עניין הטאצפד בדקתי כך שאני מקליד הידיים לא נמצאות באזור הטאצפד.

אשמח לעוד תגובות.

חג שמח-אייל

פורסם

תכבה את הטאצ'פאד לגמרי ואז תנסה...

פורסם

זה לא קורה רק בניידים...

זה קורה כשהדף נטען לאט ואתה מתחיל לכתוב טרם סיום הטעינה. במצב 2 הסמן קופץ אוטומטית לתחילת התיבה (כמו בג'ימייל לתיבת השם משתמש) עם סיום טעינת הדף.

פורסם
  • מחבר

טוב,קודם כל אני מודה לכולם על התשובות המהירות והיחס הנעים.

יישר כוח !!

בעניין הטעינה אני אכן אנסה למרות שלא נראה לי כי באתרים פשוטים הטעינה מסתיימת מאוד מהר. כמו וואלה וכו' וכמו שציינתי זה קורה בכל מקום.

בעניין מחשבים נייחים אני חייב לציין שמעולם לא חוויתי כזו בעייה במחשבים מסוג זה,רק בניידים.

אשמח לעוד רעיונות.

חג שמח וכשר לכולכם ולכל עם ישראל. :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים