פורסם 2002 במרץ 223 שנים יללה אני זז לאפטר פארטיתגיד לי מה אתה משחק אותה ילד מסיבות כן אתה באמצע מסיבה ... שיכור... אתה תקפוץ הביתה למחשב .. תיכנס לפורום ותלך לאפטר פרטי כנראה הפטל משפיע קשות
פורסם 2002 במרץ 223 שנים יללה אני זז לאפטר פארטיתאמין לי שהלכתי להרבה מסיבות בחים שלי (16 שנים ארוכות ומיגעות)ת בעצם כמעט כל מסיבה שהייתה בירושלים בחגים וכמה בימי שיש ואף פעם לא ראיתי אפטר פארטי שמתחיל ב 4 בלילה (זמן ההודעה שלך)BUSTED!!! ;D
פורסם 2002 במרץ 223 שנים מחבר יללה אני זז לאפטר פארטיתגיד לי מה אתה משחק אותה ילד מסיבות כן אתה באמצע מסיבה ... שיכור... אתה תקפוץ הביתה למחשב .. תיכנס לפורום ותלך לאפטר פרטי כנראה הפטל משפיע קשותאתה משחק אותה חכמולוג ... :-X
פורסם 2002 במרץ 223 שנים יללה אני זז לאפטר פארטיתגיד לי מה אתה משחק אותה ילד מסיבות כן אתה באמצע מסיבה ... שיכור... אתה תקפוץ הביתה למחשב .. תיכנס לפורום ותלך לאפטר פרטי כנראה הפטל משפיע קשותאתה משחק אותה חכמולוג ... :-Xחחחח אחי אתה עוד בגיל של אפטר פרטי ב-10 בלילה בן אדם בא כותב פה עם שגיאות כתיב של ילד בן 4 ומבלבל את השכל עשה טובה שתוק זהו!
פורסם 2002 במרץ 223 שנים למי שעוד לא מכיר ל-arstechnica.com יש את הפורום הכי טוב בנמצא. מדוע אני נזכר בזה פתאום? פשוט מאוד... ת'רד שיכורים? אפילו את זה הם עושים טוב יותר... SharP, קרא ולמד: hooooly asiht i'm drnka וה-sequel שלו: heloal חוץ משני אלה, יש שם דיון של 150 עמודים (!) וכמעט 6000 הודעות (!!) על שתיה ואלכוהול... :smoke: נאזדרוביה! Prog.
פורסם 2002 במרץ 223 שנים מחבר יללה אני זז לאפטר פארטיתגיד לי מה אתה משחק אותה ילד מסיבות כן אתה באמצע מסיבה ... שיכור... אתה תקפוץ הביתה למחשב .. תיכנס לפורום ותלך לאפטר פרטי כנראה הפטל משפיע קשותאתה משחק אותה חכמולוג ... :-Xחחחח אחי אתה עוד בגיל של אפטר פרטי ב-10 בלילה בן אדם בא כותב פה עם שגיאות כתיב של ילד בן 4 ומבלבל את השכל עשה טובה שתוק זהו!אתה תמיד כזה או שאתה עושה את עצמך ?איזה גיל ?מה קשור הגיל ?איזה מוגבל .....
פורסם 2002 במרץ 323 שנים יללה אני זז לאפטר פארטיתגיד לי מה אתה משחק אותה ילד מסיבות כן אתה באמצע מסיבה ... שיכור... אתה תקפוץ הביתה למחשב .. תיכנס לפורום ותלך לאפטר פרטי כנראה הפטל משפיע קשותאתה משחק אותה חכמולוג ... :-Xחחחח אחי אתה עוד בגיל של אפטר פרטי ב-10 בלילה בן אדם בא כותב פה עם שגיאות כתיב של ילד בן 4 ומבלבל את השכל עשה טובה שתוק זהו!אתה תמיד כזה או שאתה עושה את עצמך ?איזה גיל ?מה קשור הגיל ?איזה מוגבל .....אתה לא מבין שאף אחד לא מאמין לך אז זהו שתוק כבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.