עבור לתוכן

נדפקה העינית בסוני 3, מתלבט מה לעשות- עזרה בבקשה.

Featured Replies

פורסם

אז ככה לרגל החג התארגנו הבני דודים הבאנו סוני 3..

שאחרי חג היה צריך לעבור אליי [מחוסר שימוש של הבן דוד] ..

סבבה אחד הדודים נתקע לו המשחק שאנחנו לא היינו להזהיר אותו והוא כיבה מאחורה ו - הופ ... הלכה לה העינית המדהימה של סוני היפים האלה.

עכשיו.. המכשיר אצלי.

ניסתי הכל,לא עובד צאו מרעיונות - הלכה העינית סופית.

תיקון עולה בין 500- ל 700 שקל.

עכשיו חשבתי כבר למה לי לתקן ויש מצב שזה יקרה לי שוב הבנתי.. שמכשיר XBOX חדש עולה 1500 עם פריצה שני שלטים וכו'

עכשיו אני לא פאן בוי לא של זה ולא של זה.. כולה רוצה לשחק פרו על HD ..

זהו,נטו. אני לא יקנה משחקים בסכומים [כבר בונוס לאקס בוקס]

תנו בהצעות.

פורסם

מה הקשר בין כיבה מאחורה להלכה העינית? באמת שאין.

אתה יודע כשהלכה העינית כשאתה דוחף דיסק ויש לו את הסמל של הטעינה קבוע מצד ימין עליון עד שהוא נותן לך הודעת שגיאה.

זה קורה עם כל דיסק (אפילו DVD) - זה מה שקורה אצלך?

אצלי הלכה העינית - שימוש אינטנסיבי בדיסקים זולים (צריבות של סדרות וDVDים , לפני שהתחלתי להשתמש בסטרימינג) , אבל אתה מתאר מכשיר שלא משתמשים בו - אז קצת לא הגיוני.

מאז נכנסים רק בלו ריים לכונן - והמכשיר עובד באינטנסיביות גבוהה מאוד כבר שנתיים - או בקיצר - אין בעיות.

ליביו

פורסם
  • מחבר

הלכה העינית.

קראתי בכל הפורומים האפשריים סיפור דומה כמו שלי יש ל200 אלף נוספים,אין מה להתווכח. ששיחקו ובאמצע שהם שיחקו הם כיבו ת'מכשיר מאחורה ומאז נשריפה העינית וכל דיסק שהם מכניסים לא קורא.

גם לי אותו דבר לא קורא שום משחק ודיוידי רק דיסקים רגילים שירים תמונות וכו'.

פורסם

טוב , 200 אלף.... אני אישית לא מבין איך יכולה ללכת עינית עקב מצב כזה - אתה מבין שאם כן בכל פעם שהיתה לי הפסקת חשמל באמצע משחק - היתה אמורה ללכת עינית? (וזה קרה לי כמה וכמה פעמים)

זה נשמע לך הגיוני?

לא משנה , שורה תחתונה הלכה עינית כדבריך (לידיעה לפעם הבאה אפשר לכבות - SOFT RESET בעזרת לחיצה ארוכה על מקש ההדלקה) - זה לפעם הבאה.

ליביו

פורסם

בוא נראה: - אתה בטוח ב-100% שהעינית הלכה

- אתה לא רוצה לקנות עינית חדשה כי לדעתך מחליפים עיניות ל-PS3 כמו גרביים

- אתה לא מתכוון להשקיע סכומים על משחקים

- ואתה אומר שמצאת דיל טוב למכשיר פרוץ

איזה הצעות אתה רוצה?

זה נראה כאילו חיפשת תירוץ לקנות מכשיר פרוץ ומצאת אותו

פורסם
  • מחבר

ליביו - מה אני בכח רוצה להוציא עכשיו 600 שקל להחליף עינית? אני לא מבין אותך.. אני מכניס דיסקים והוא לא קורא אותם.

לא משנה לי כרגע ממה זה קרה, זה עובדה.

ותודה על העצה אבל זה לא אני שביצעתי ת'פעולה =].

טיג'ן - אז זהו שאני לא מכיר 'תמכשירים אני רק קיבלתי אחד וזה הרושם הרשאוני שקיבלתי..

אני רואה שהרשת מוצפת בהודעות של עיניות שנשרפו רציתי לדעת אם אני יחליף מי אמר שעוד חצי שנה אנלא יצטרך להחליף שוב.

סכומים על משחקים אני לא יוצא כל שני וחמישי אולי פעם בשנה שיצא איזה פיפא או פרו חדש..

אני רק בא לציין שבתור רק שחקן פרו שרק רוצה לשחק עם הח'ברה ה600 שקל תיקון האלה יסייעו לי ויגמרו ת'סיפור או שצפיות לי עוד תקלות בדרך?

או שכבר להוסיף ת'אלפייה ולהביא משהו חדש ובטוח?.

פורסם

אם זאת הבעיה היחידה אני לא רואה סיבה לעוד בעיות בעתיד אחרי התיקון

אחרי הכל אתה אומר שהמכשיר חדש ולא השתמשו בו

פורסם

היום הרבה אם לא כל משחקי הPS3 נותנים אופציה להתקין את המשחק לארד דיסק

זה יצמצם מאוד שחיקה של העינית או סיכוי לבעיה כמו שתארתה -פשוט כי ככה הקונסולה לא כל הזמן משתמשת בעינית

בעניין 360 פרוץ הבעיה העקרית זה סיכוי טוב לקבל באן מLIVE (השרות רשת ) שהיום באן כזה גם משבית את הארד דיסק

ובלא פרוץ אתה משלם על האפשרות לשחק מולטי מקוון בערך 50$ לשנה

ככה שבין 360 פרוץ או לא פרוץ לבין לתקן עינית בPS3 אני הייתי הולך על תיקון או לכל הפחות מחפש חנות שתרצה לקנות מימני את הקונסולה במצב כזה

תמורת איזה 500 שקל או יותר

(התיקון זול לחנות וחנויות שמוכרות גם משומשים אולי יסכימו לדבר כזה )

פורסם

הנושא של פריצות או רכישת צ'יפים אינו חוקי בפורום, אם אתה מעוניין לשלם על המשחקים שלך אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ואפתח את הנושא מחדש.

עד אז, ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים