עבור לתוכן

שביעות רצון מחנות RSM בכפר סבא

Featured Replies

פורסם

החלטתי בעקבות המלצות פה בפורום לקנות מחשב מהחנות הנ"ל.

רק רוצה לציין לחיוב את איכות השירות, בניית המחשב והיחס האישי, שאפילו שההזמנה בוצעה לקראת החג , קיבלתי את המחשב עוד באותו יום של ההזמנה.

ממליץ בחום.

יובל.

פורסם

האמת שזאת לא הפעם הראשונה או השניה שאני שומע דברים טובים עליהם, ניראה לי שאני יבדוק פעם הבאה שאני יצטרך משהו

איפה הם?

פורסם

אני חייב לציין שקניתי מהם כרטיס מסך לפני 6 חודשים בערך והיה לי בעיה עם הכתובת שהיסתבכה להם (לא היו סגורים לגביה) ושלחתי להם מייל לברר מה קורה עם זה, עזרו לי מהר מאוד ובסוף שלחו, שירות מצוין! :xyxthumbs: (מה גם שהמחירים שלהם וקצב המשלוח שלהם טובים! ;))

פורסם

החלטתי בעקבות המלצות פה בפורום לקנות מחשב מהחנות הנ"ל.

רק רוצה לציין לחיוב את איכות השירות, בניית המחשב והיחס האישי, שאפילו שההזמנה בוצעה לקראת החג , קיבלתי את המחשב עוד באותו יום של ההזמנה.

ממליץ בחום.

יובל.

אני שומע דברים טובים עליהם, אבל כל פעם אותה שאלה קופצת לראשי-

איך קיבלת את המחשב ביום ההזמנה? הזמנת מוקדם בבוקר וקיבלת לקראת הערב?

אם לא, אז מתי בדיוק הספיקו להריץ את סט הבדיקות שחנויות מתיימרות להריץ על כל מחשב חדש?

פורסם

בפורום זה מתייחסים בחשדנות לחברים חדשים שמשבחים/קוטלים חנויות כאלו ואחרות (@פותח השירשור), אבל במקרה זה אני גם רוצה לשבח את RSM, הזמנתי מחשב פחות משבוע לחג, והם עשו מאמץ והצליחו לספק אותו לפני החג, כל הכבוד.

אני בהחלט רואה את החנות הזו עם עתיד ורוד (כרגע הרויחו עוד לקוח קבוע), מחירים טובים ושירות אדיב.

כמובן שאת השירות יש גם לאמוד בעת בעיה (שלא תבוא...).

אני שומע דברים טובים עליהם, אבל כל פעם אותה שאלה קופצת לראשי-

איך קיבלת את המחשב ביום ההזמנה? הזמנת מוקדם בבוקר וקיבלת לקראת הערב?

אם לא, אז מתי בדיוק הספיקו להריץ את סט הבדיקות שחנויות מתיימרות להריץ על כל מחשב חדש?

עין טובה, אך לפי מיטב ידעתי לא כל חנות עושה בדיקת מאמץ של 24 שעות, בדיקת מאמץ מינימלית בד"כ מעבדות עושות עם S&M והיא לוקחת 2-3 שעות.

פורסם

זו שביעות רצון מחווית הקניה אבל יש גם שביעות רצון מחווית השירות.

לדעתי כל החנויות אמורות לתת יחס טוב בעת הקניה אבל חשוב יותר למדוד אותם בשעת צרה שאז אתה באמת נזקק לשירות טוב.

פורסם

שירות הוא מהרגע שיש בין הצרכן לחנות אינטראקציה, חווית הקניה היא חלק מהשירות.

פורסם
  • מחבר

בפורום זה מתייחסים בחשדנות לחברים חדשים שמשבחים/קוטלים חנויות כאלו ואחרות (@פותח השירשור),

מן הסתם אין לי פה הרבה הודעות כי אני לא מתעסק בזה ביום יום.. אבל למען הסר ספק אני לא בא מטעם החנות.

פורסם

מן הסתם אין לי פה הרבה הודעות כי אני לא מתעסק בזה ביום יום.. אבל למען הסר ספק אני לא בא מטעם החנות.

חחחחח יאה אללה! עדיף היה אם לא היית רושם את זה למרות שלא ניראה לי שלאור ההצטברות ביקורות פה חושדים שאתה שליח שלהם

פורסם

עין טובה, אך לפי מיטב ידעתי לא כל חנות עושה בדיקת מאמץ של 24 שעות, בדיקת מאמץ מינימלית בד"כ מעבדות עושות עם S&M והיא לוקחת 2-3 שעות.

אני אגיד לך מה נחשב מבחינתי סט בדיקות טוב למחשב שיש בו כרטיס מסך לא משולב (כלומר, אחד שבעצם צריך לבדוק....), עבדתי ביותר מחנות אחת בזמנו והרצנו על כל מחשב חדש סט דומה לזה:

4-5 שעות ב Prime95 בדיקה משולבת של מעבד וזכרונות

שעתיים ומעלה ב FURMARK או 3DMARK VANTAGE בלופים (הבעיה שוואנטאג' לא תומך ביותר מ 3 לופים, מה שדי הורס את היעילות שלו בתור בדיקה)

הרצה של בדיקה "ארוכה" ב HDTACH/HDTUNE (לוקח לא יותר מ 20 דקות לדיסקים של 500-640 ג'יגה)

כל המרבה הרי זה משובח (כל עוד לא מעכבים את הלקוח 3 ימי עבודה או משהו כזה....), אם החנות בוחרת להשתמש בסט בדיקות קצר יותר, סבבה, כל עוד הם מכבדים את האחריות שהם אמורים לכבד כמו שצריך (ועד עכשיו בעניין הזה שמעתי רק דברים טובים על RSM, שימשיכו ככה) אז באמת שזו לא בעיה- אבל בדיקות קצרות יותר אומרות שיש מצב שהלקוח יתקל בבעיה מוקדם יותר.

נתון לשיקול דעתם, just giving my 2 cents.

פורסם

יכול מאוד להיות שלקוחות לחוצים מקצרים את מתן הבדיקות, במיוחד לפני חג.

אין יותר מרגש מלקבל מחשב חדש לפני החג, סתם משהו באווירה.

פורסם

הרכבתי כבר עשרות רבות של מחשבים באופן פרטי לי ולחברים

חלקם בעלי מפרטים ממש כבדים

הזמן הממוצע המצטבר של בדיקות מאמץ למחשב שעשיתי היה בסביבות חצי שעה עד 40 דקות גג.

מנסיוני זה די והותר מאחר ועיקר הבעיות מתגלות בזמן אפס ומה שצץ בהמשך די פשוט לטיפול.

פורסם

האמת שאני נוטה להסכים, מה באמת יוצא לך מכל כך הרבה שעות של בדיקות?? אם יש בעיה בהרכבה אז היא תתגלה די מהר אבל אם אחרי לצורך העיניין אפילו שעה-שעתיים של בדיקות הכל תקין אין שום סיבה שזה לא ימשיך כך (כמובן במצב בו החנות מכבדת את האחריות ואת הלקוח)

מה גם שנשמע שמה שאתה מתאר טיפה גורע מחיי המערכת לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים