פורסם 2010 במרץ 3015 שנים מחבר אני רוצה לשחק דרך המחשבאני יכול לחבר תסוני ישירות לכרטיס המסך ואז בהגדרות צריך לשנות שם משהואני לא מוצא תהגדרות כי יש לי וינדוס 7
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים אין כזה דבר.אתה לא יכול לחבר PS3 לכרטיס מסך של המחשב ולשחק דרכו, ל-PS3 יש מעבד גרפי משל עצמו.אתה יכול מקסימום לחבר אותו למסך של המחשב
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים מחבר יש לי מסך מחשב עם חיבור DVIקניתי כבל HDMI TO DVIחיברתי אותו ויש לי מסך אפוראני לא רואה כלוםאין לי מושג למהאייך מסדרים את זה
פורסם 2010 במרץ 3115 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=455607.0את התשובה אם זה יפעל כבר קיבלת שם.לגבי לשחק דרך מחשב - אתה צריך כרטיס עם כניסת וידאו - לך יש כרטיס מסך עם יציאת וידאו - וגם אז כנראה לא יהיה לו HDCP.ליביו
פורסם 2010 במרץ 3115 שנים מחבר אחי אם אני מחבר תסוני עם כבל vgaאני מחבר תכבל hdmi to dviויש לי מתאם מ-dvi ל-vgaהאם אני יראה תמונה או בגלל שהמסך שלי לא תומך ב-hdcp אני לא יראה בכלל תמונה או שזה לא משנה בגלל שאני מחבר עם vga
פורסם 2010 במרץ 3115 שנים עם כל המתאמים שתיארת - לא תיראה שום תמונה , ללא שום קשר באיזה מסך יש לך.מקסימום מתאם מHDMI לDVI - לא יותר מזה.הPS3 מוציא סיגנל דיגיטלי דרך היציאת HDMI ואתה מנסה לחבר לכניסה אנלוגית למסך - VGA.אין קשר בין ה2.זה שמחשב יודע להוציא גם דיגיטלי וגם אנלוגי על כבל DVI ואז להשתמש במתאם לVGA - בכלל לא קשור.ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.