עבור לתוכן

מספר שאלות גם לשיתוף ברשת וגם לראוטר ספציפי

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה יש לי ראוטר של ZYXEL 300 ואני מנסה לחבר בן שלושת המחשבים המחוברים לרשת עכשיו יש לי בעיה משום מה החיבורים לאינטרנט עובדים פיקס יענו כול מחשב מצליח להתחבר לאינטרנט בלי בעיות אך כאשר זה נוגע לחיבור בן המחשבים המשתמש מצליח להכנס למשתמש שלו בלבד וכאשר הוא מנסה לגשת למחשב השני הוא כותב שהגישה נדחתה כי אולי אין לי הרשאה לגעת במחשב עכשיו על אחד מהם שהוא הבעיה העיקרית מותקן אקס פי הום אדישן ועל השאר פרופישונל האם למישהו יש דעה למה זה לא עובד?

כמו כן האם ניתן להתקין משהו על הראוטר עצמו משמע לפרוץ אותו להתקין אנטי וירוס בילת אין על הראוטר או פייר וול?

בתודה מראש

הינשוף

פורסם

תכנס למחשב בC$

תיראה אם הוא מבקש סיסמא.

ex:

\\x.x.x.x\c$

פורסם

בסטיקי של מידע שימושי וקישורים חשובים יש קישור להוראות כיצד להגדיר רשת ביתית בין שני מחשבים עם מערכת הפעלה ווינדוס אקס-פי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=29725;start=msg272298#msg272298

תיעזר בהוראות שם.

אם עדיין לא עוזר, תגיד וננסה לבדוק מה הבעייה.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת??

פורסם

מה לא הבנת ?

פורסם
  • מחבר

אוקי בוא נגיד ככה בקטע של בנית הרשת והגדרתה אין לי בעיות יש לי רשת ביתית כבר 5 שנים אני מדבר איתכם פה על קטע של המחשב מסיים את ההגדרות באקס פי הום אבל כשאני מבקש ממנו שיציג לי את המשתמשים ברשת הוא חושב במשך חצי שעה ולא מוצא תוצאות הוא טוען שיש בעיה ברשת ולכן הוא לא מצליח להציג מידע מחקתי את הדריברים והתקנתי מחדש גם זה לא עזר מה שמפתיע אותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים