עבור לתוכן

ביקורת על Resident Evil The Darkside Chronicles

Featured Replies

פורסם

resident-evil-the-darkside-chronicles-box-20090728035055076_640w.jpg

Resident Evil The Darkside Chronicles הוא משחק יריות מסילה לWII בסביבת RE

למעשה הוא מספר את העלילה שהיתה בRE2 ובRE קוד וורוניקה ועוד עלילה חדשה שהמציאו במיוחד למשחק

המשחק הוא במובן מסוים המשך למשחק RE-UC שכל אחד מהם מכיל עלילות שונות מסדרת RE

בכל מקרה במהלך המשחק יש מצלמה שכל הזמן זזה ופשוט צריכים לירות בזומבים ומוטציות אחרות

בחלק מהשלבים יש בוסים בסוף

resident-evil-darkside-chronicles-ss-01.jpg

אבל זה לא כזה פשוט כמו שזה נישמע

קודם כל יש 3 רמות קושי שאפשר לבחור מהם בהתחלה -שנית אפשר לבחור לשחק בשחקן יחיד או 2 שחקנים בכל השלבים במשחק מה שמשנה מאוד את רמת הקושי (הרבה יותר קל ב2 שחקנים )

חוץ מזה אפשר לשדרג נשקים בכסף שמוצאים בשלבים למעשה גם הניקוד עצמו שווה כסף ויש כל מיני פרמטרים לניקוד כמו הזמן שלקח לעבור את השלב \

האם היה שימוש ב"המשך משחק" וכו

מעבר לזה התחמושת מוגבלת חוץ מהאקדח הרגיל שזה הנשק הכי חלש במשחק והסכין

ככה שצריך לדעת מתי להשתמש בנשקים חזקים ולא לבזבז אותם מהר אבל זה מוכר כבר הרבה זמן בסדרה הזאת

מעבר לזה בשלבים אפשר למצוא תרופות וכסף ותחמושת ומסמכים אבל המסמכים הם יותר כבונוס

50392_orig.jpg

בעניין הגרפיקה היא מצוינת זה ניראה באיכות משחק HD רק שהורידו אותו ל480P

אבל בכל זאת ניראה יותר טוב בהרבה מכל משחק PS2 או XBOX1 תלת מימדי שיצא לי ליראות ואחד היפים ביותר אם לא היפה ביותר לWII שיצא עד היום

ההרגשה שלי אומנם אין לי בישוש לזה זה שהמשחק מתוכנן לצאת גם לPS3 בתמיכה בתוסף שלו אבל זה רק הרגשה בלי ביסוס

אני חושב ככה כי הגרפיקה וסרטוני המעבר הרבה יותר טובים ומושקעים ממשחקי יריות מסילה רגילים

כי יריות מסילה היום בדרך כלל נחשבים משהו זניח בימנו

בכל מקרה סירטוני המעבר הם בגרפיקה ממוחשבת וכולם חדשים ולא היה פה שימוש בסרטונים ישנים מתקופת הPS1 והדרימקסט

אולי קאפקום מתכננים להשתמש בחלקם בDLC לRE5 או משהו

וגם הגרפיקה במשחק ניראת כמשהו שיכול לאפשר משחק הרבה יותר גדול מרק יריות מסילה

סירטון משחקיות -(האיכות לא משהו בגלל המצלמה של הסלולרי ויכולות הצילום הגרועות שלי )

לפני שאני קופץ לנושאים אחרים חלק מהמבקרים יתלוננו על תזוזות בשדה ראיה מה שמקשה לפגוע באויבים

ופה זה כבר כל אחד וטעמו לטעמי זה מוסיף לחץ למשחק וחוץ מזה זה נפתר חלקית שלוחצים על הכפתור A רצוף

אני אהבתי את זה כי זה אפך את המשחק ליותר מאתגר ומלחיץ ונתן תחושה של רכבת הרים

מבחינת סאונד הוא היה מאוד מתאים למשחק ובמיוחד בבוסים שחלקם היו מאוד מלחיצים

אורך משחק היה מאוד טוב יחסית למשחק מהסוג הזה אבל רוב הזמן שיחקתי בשחקן יחיד

ועל רמה בינונית ולקח לי בערך 7 שעות (ליריות מסילה זה מצוין )

2 שחקנים יכול ליגמר הרבה יותר מהר אז זה שיקול למי שמעונין לקנות

בכל מקרה גם שמסימים את המשחק יש עוד דברים שאפשר לשדרג וכמובן מקבלים שלב מצחיק שבו נלחמים בטופו (המאכל )

גם אפשר לעשות רמה גבוה יותר ולנסות לכבל 2 פרקי בונוס נוספים מה שלא ניסיתי

בכל אופן זה משחק יריות מסילה טוב מאוד ככה שמי שאוהב את הסגנון או סדרת RE יהנה מזה

לכל האחרים זה לא מתאים אבל אני לא כל האחרים

אני כן אומנם מאוכזב שהיה פה גרפיקה וסרטוני מעבר שמתאימים לרימיק לקוד וורוניקה וRE2 מה שהיה יכול להיות מצוין ומתבקש ובמקום זה המשחק יצא רק יריות מסילה

אבל בכל זאת למרות האכזבה אהבתי את המשחק ואני נותן לו 80 מתוך 100 בסולם קרירין

ודרך אגב ובלי קשר לזה מי שלא שיחק בקוד וורוניקה חייב לשחק כי זה משחק פשוט מצוין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים