פורסם 2010 במרץ 2915 שנים חברה קיבלתי מחבר מסך 19 אינץ עם חיבור dvi אבל הוא לא full hdחיברתי תסוני 3 למסך מחשב עם הכבל שקניתי hdmi to dvi וראיתי מסך אפורעכשיו מישהו אמר לי לעשות כמה דברים שזה אמור לעבודהוא אמר לי לסמן רק את הרזולוזציה 720p ואת 576p (אם אני לא טועה הרזולוציה שאי אפשר לשנות)עשיתי ועדיין מסך אפוראחר כך הוא אמר לי שרק הרזולוציה שאי אפשר לשנות תיהי מסומנת והשאר לועשיתי כך ועדיין מסך אפוראני מת לשחק god of war 3 בפסח ואני לא יכולכל פעם הייתי הולך לחברה שלי כדי לשנות תהגדרות כדי לבדוק האם מה ששניתי אולי סוף סוף יעבוד אצלי במסך מחשב עם החיבור של dvi כי לי אין טלווזיה lcdיש לי טלווזיה מעפנה שהאיכות על הפניםבבקשה תפתרו לי תבעיה כדי שאני יוכל לשחק במשחקאני מת לשחק אצלי בביתחג שמח
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים "תאפס" את החיבור למכשיר - תדליק אותו על ידי השארת הכפתור הדלקה לחוץ עד שאתה שומע (כמדומני) 3 צפצופים - ככה הוא מנסה לזהות לבד את החיבור (לא הבנתי איך אתה אמור להכניס הגדרות כשזה לא מחובר / מחובר למסך אחר בדיוק) - תעשה את זה כשאתה מחובר רק למסך מחשב.לא עבד? (ויש סיכוי טוב - במיוחד אם זה מסך מרובע / ישן / דגם זול במיוחד) - מזל טוב - יש לך מסך מחשב בלי HDCP - זה לא יעבוד בחיים.HDCP - HD CONTENT PROTECTION - זה תקן שקיים בכל מסך חדש כמעט היום ובכל הטלוויזיות , אבל לא בכל מסכי המחשב הישנים - ובלעדיו כל מה שתראה זה מסך שחור.ליביו
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים לא בשביל לבאס או משהו, פשוט מביע את דעתי :חבל לבזבז את המשחק הזה ולשחק בו על מסך 19 אינץ' ועוד לא ב HD. פשוט רעיון לא טוב.הייתי מעדיף לחכות איתו אפילו עוד שנה או משהו כזה ולשחק בו כמו שצריך. זה סתם יהרוס לך את כל חווית המשחק.לשחק PS3 על מסך טלויזיה CRT רגיל (אפילו מסך גדול) זה די מסריח. אז על 19 ??תעשה לעצמך טובה ותתאפק. תחכה לימים יפים וורודים יותר שיהיה לך מסך נורמאלי.
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים מחבר אייך אני יודע האם המסך שלי תומך ב-HDCP או לאזה אמור להיות כתוב במסך מאחורה ובכל זאת אני מעוניין לשחק במסך מחשבאם אני לא טועה המסך שלי הוא מאוגוסט 2006אני מת לשחקכבר שיחקתי חצי משחק אצל חברה שליבבקשה תעזרו לי לשחק דרך המסך מחשב שיש ברשותי
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים מחבר אחי ניכנסתי לזאפ למסכי מחשבניכנסתי לחמישה דגמים מהחדשים של מסכים שמתחיל מ-1000 שקל ולא ראיתי שכתוב בכלל שהוא תומך ב-HDCPאייך יכול להיות 5 דגמים מהחדשים ולא רשום שהוא תומך בכללתראה לי מסך אחד שכן תומך ב-HDCPתביא לי קישור אני חייב לראותאם אני יביא מסך שנת 2008 או 2009 יש סיכוי שכן יתמוך לי ואני מתכוון מסך רחב לא מרובעואם אני כן יביא מסך מרובע שנת 2009 או 2008 יש סיכוי שכן יתמוך
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים אחי כרגע בחול - בדוק , דיברתי איתו לפני שעה... באפל סטור בניו יורק , לא מחפש בזאפ זאפ זה לא מקור מידע. אתר יצרן לפי דגם זה כן. סתם דוגמא לאסוס רנדומאלי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=2wWegWnRCoIxPinI בSPECIFICATION - HDCP SUPPORT. חפש בדיוק 10 שניות באתר יצרן ויש לך תשובה. או בגוגל - does xyz model asd have hdcp ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.