פורסם 2010 במרץ 2915 שנים התקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE 32 BIT בעברית (ב VIRTUALBOX הראשי שלי זה WINDOWS XP 32 BIT עברית)קבעתי שהחלפת שפה תתצבע על ידי SHIFT+ ALT מאנגלית לעברית וההפך אבל כל פעם שאני מנסה להעביר שפה אני רציך ללחוץ קודם על הSHIFT ואז על ALTבמקום מצב רגיל שזה ALT ואז SHIFTזה משגע אותיתודה מראש.
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים אתה בטוח ?אולי צריך אצלך 2 פעמים לעשות את ה ALT עם SHIFT ?זה עובד תמיד ב 2 הצורות לא משנה מי ראשון.
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים אני לא מבין מה הבעיה.כנס Control Panel / Region and Language / Keyboards and Languages / Change Keyboards / Advanced Key Settings ושנה את זה למה שאתה רוצה...
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים מחבר אני יודע בXP זה עובד לי רגיל לא משנה מי ראשון אבל בWINDOWS 7 אנ חייב קודם ללחוץ על ה SHIFT ניסיתי להתקין מחדש את הWINDOWS זה לא עבד
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים יכול להיות שזה כתוצאה מה VIRTUALBOX. אני יודע ששם מוגדר כברירת מחדל ה ALT הימני בתור הכפתור שמחליף את השליטה, יתכן שזה קשור.
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים בטח יש ל-VIRTUAL BOX איזה משהו שצריך להתקין במכונה בשביל שהיא תתמשק עם ה-HOST, כמו שמיקרוסופט נוהגים לעשות.תנסה להתקין את זה, ויכול להיות שלא יהיו לך התנגשויות עם ה-VIRTUAL BOX.
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים מחבר לא אני לא חושב שזה קשור ל VIRTUALBOX אני יוריד כבר WINDOWS אחר אולי יש בעיה במה שהורדתיתודה על העזרה
פורסם 2010 במרץ 3115 שנים הסיכוי שזה בעיה ב VIRTUALBOX גבוהה פי כמה וכמה מזה שיש לך התקנת וינדוס לקויה..
פורסם 2010 במרץ 3115 שנים אם אתה כבר משנה שפה אז כבר התקנת עברית...יש סיכוי שאתה מגדיר כל פעם שאתה שמאלי? הייתי מנסה בכיוון הזה לפי מה שאתה מתאר....
פורסם 2010 במרץ 3115 שנים מחבר יש מצב הבעיה שאני לא רוצה להתקין אצלי את הוינדוס זה סיפור למחוק אותו אחר כךמזאת אומרת מגדיר שאני שמאלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.