עבור לתוכן

שליטה במאווררי GTX260

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי GAINWARD GTX 260 GOLDEN SAMPLE שעומד על OC לא רע (מעבר לזה שבא איתו מהמפעל), ותהיתי לגבי השליטה במאווררים שלו -

המאווררים של הכרטיס מוגדרים אצלי על AUTO, ואני משוכנע שהAUTO בכרטיס הזה (או אולי בדרייברים הנוכחיים של NVIDIA?) זה 40% רוב הזמן עד שהכרטיס מגיע ל60 או 70 מע'.

במשחקים כבדים כמו קרייסיס אני אכן שומע את המאווררים של הכרטיס מגבירים קצב אבל לא טרחתי לבדוק באיזה פאטרן בדיוק זה נעשה, עם זאת אני לא חושב שאי פעם ראיתי את הכרטיס עובר את ה70C במאמץ.

אני מבסוט מהרעש המזערי שהכרטיס מפיק בהגדרות הנ"ל, והשאלה שלי היא האם יש טעם להגדיר את המאוורר עם פרופיל ידני כדי אולי לשמור על טמפ' נמוכות עוד יותר במשחקים (במחיר יותר רעש)? או שעצם העובדה שהכרטיס שלי לא עובר את סביבות ה70 מעלות לא דורשת שום שינוי?

ראיתי אנשים שאומרים שהם נאלצו להגביר את המאוורר בכרטיס שלהם לככה וככה כי בRPM נמוך יותר הם מקבלים טמפ' גבוהה יותר שמביאה לארטיפקטים... :-\ יש ממה לחשוש?

פורסם

70 מעלות זה עדיין מעולה לכרטיס הזה במאמץ, לא קרוב ללהיות מסוכן. תחשוב על זה שאנשים עם קירור הסטוק של GTX260 בשעוני סטוק מגיעים במאמץ ל75-80 מעלות במאמץ. ליבת הGT200\GT200b יכולה לספוג כאלה טמפרטורות.

פורסם

הכרטיס הזה הוא לא עם PCB ורכיבים סטנדרטים. מדובר בתכנון פרטי (ולא רע בכלל) של PALIT (שהיא הבעלים של החברה) שמטרתו בעיקר לייצר GTX260 זול.

היתי מנסה לחפש תשובות בגוגל לגבי הכרטיס הזה (או של PALIT - זה אותו כרטיס בדיוק) לפני שתקבל שלל תשובות לגבי הGTX260 הסטדנדרטי. אתה יכול להתחיל לנסות עם RIVATUNER האחרון.

ד"א - אם אני לא טועה יש עידכון ביוס לכרטיס הזה באתר שמטפל במשהו שקשור לטמפרטורה או מאוררים - תבדוק אם הכרטיס שלך מעודכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים