פורסם 2010 במרץ 2815 שנים כאילו אני רוצה לדעת באילו חנויות המשלוח הוא חינם לישראל ,שמלב למחיר של המוצר אין צרוך לשלם על שום דבר (אולי גם מכס ,אם המחיר מעל 50 דולר )ואגב ,אני רוצה חנויות של הכל ,מטכנולוגיה ועד בגדים .(בעיקר בגדים ,אחותי רוצה להזמין ) , בנוסף דיל אקסטרים ,המשלוחים בו חינם תמיד ?
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים אתה טועה. המשלוח מדיל אקסטרים הוא לא עד הבית. הוא מגיע בדואר רשום לסניף הדואר הכי קרוב אל הבית, המשלוח עצמו הוא חינם. (בפירוט המוצר רשום לך אם המשלוח חינם, לא נתקלתי באף מוצר שהמשלוח לא היה בחינם)הזמנתי משם לא מזמן, פנס ב- 80$ ולא גבו עבורו שום מכס. DX סימנו על החבילה Gift (מתנה) ולא ציינו את תג המחיר. אם יתמזל מזלך, ותזמין מוצר מעל 50$ יכול להיות שזה מה שיקרה. בכל אופן, אני לא הייתי סומך על זה בעיניים עצומות. לרוב, ממליצים לפצל את החבילות כך שהערך הכולל של כל חבילה יהיה פחות מ-50$ בשביל להמנע מתשלום מס.לעוד מידע, אתה יכול להסתכל כאן:http://help.dealextreme.com/Frequently%20Asked%20Questions.ashx
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים מחבר תודה רבה ואם הערך הכולל של החבילו הוא פחות מ 50 דולר ,הכול ישלח באותה חבילה ויגיעה לתא דואר באותו הזמן ?
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים אין לי מושג, אני מניח שזה תלוי בהרבה גורמים. הגודל המקסימאלי של האריזה, כמות הפריטים שיכולים להכנס אליה וכד'.אני משער ש- DX יפצלו את החבילות לפי שיקול דעתם במקרה שאתה מזמין מס' רב של פריטים, ואין שום סיכוי שהם יכנסו בחבילה אחת.חכה לעוד תגובות, בטח תמצא כאן אנשים מנוסים ממני.
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים האמת ממה שאני הזמנתי רוב המוצרים הגיעו לדואר והייתי צריך ללכת לקחת אבל היו כמה דברים שהגיעו אלי עד הבית ישירות לתא הדואר, אני מניח שזה תלוי בגודל או משהו כזה
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים החבילות ב-DX מגיעות עד הבית באופן עקרוני.רק חבילות גדולות יחסית (כאלה שלא יכולות להיכנס לתא דואר) מגיעות לדואר עצמו ואזצריך ללכת לאסוף אותן.כמו כן, כל הזמנה מעל 10$ אוטומטית נשלחת בתור דואר רשום, וככה יש לה מספר מעקבוכן צריך ללכת לאסוף אותה מהדואר (עקרונית הדוור אמור לדפוק בדלת ואם אין מענה רק אזצריך לאסוף בדואר, אבל הדוור שלנו לא טורח לעשות את זה).כל החבילות שהזמנתי מ-DX הגיעו בלי שום בעיה, אם כי חלקן לקחו יחסית הרבה זמן (בעיקר בתקופת כריסטמס)ולא היה לי שום ניסיון עם הזמנה של דברים מ-DX בעלות של יותר מ-50$, ולכן אף פעם לאהיה לי בעיה של מכס או מע"ם שהייתי צריך לשלם
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים הזמנתי לא מזמן, עדיין לא הגיע. רק עכשיו שמתי לב, שפיצלו את ההזמנה לשני חבילות ולשני משלוחים אין לי מושג למה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים הפיצול לצורכי גודל אם כי לפעמים מפצלים כי רק חלק מהמוצרים הגיעו.עוד שמתי לב לכך שיש להם נקודה נוספת של טיפול בדאר הונג קונגהם מוציאים את המשלוח ומודיעים לך אבל בפועל הוא מתרכז בדאר כנראה בשביל לאסוף עוד משלוחים לישראל רק אחר כך הוא יוצא בפועל מהדואר, כנראה כך הם מקבלים תעריף משלוחים מוזל.
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים יש להם הסבר, למחירים הזולים שלהם:Why are the Prices so Low?We get this question a lot so we'll just cut straight to it:We keep small inventory.We make purchase orders on a daily basis.We contact all suppliers for the latest supply status multiple times each day.Our warehouse is literally next to our shipping carrier.Why is Shipping Free?We ship via Hong Kong Post Airmail. Our systems are integrated and we have partnership accounts with Hong Kong Post in order to make free shipping offers possible.
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים נתקלתי לאחרונה בעוד חנויות סיניות בסגנון DX - של משלוחים חינם לכל העולם.חלקם נראות העתק C&P של DX, כולל סוג המוצרים וכו'. אתם מכירים כאלו חנויות טובות?
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים מחבר אני אישית לא ,לכן פתחתי את התרד הזה ,אז אם למישהו יש מידע נוסף ,כמובן שהוא מוזמן לשתף .
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=395089.0לי אישית אין ניסיון עם אף חנות ששם ברשימה מלבד DX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.