עבור לתוכן

יש לי שאלה ,איזה חנויות ברשת בעלות משלוחים חינם

Featured Replies

פורסם

כאילו אני רוצה לדעת באילו חנויות המשלוח הוא חינם לישראל ,שמלב למחיר של המוצר אין צרוך לשלם על שום דבר (אולי גם מכס ,אם המחיר מעל 50 דולר )

ואגב ,אני רוצה חנויות של הכל ,מטכנולוגיה ועד בגדים .(בעיקר בגדים ,אחותי רוצה להזמין ) , בנוסף דיל אקסטרים ,המשלוחים בו חינם תמיד ?

• תגובות 32
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מישהו יודע ?

אגב ,בדיל אקסטרים ,המשלוחים חינם לגמריי לישראל ?

פורסם

מדיל אקסטרים עד הבית חינם בדוק.

חוץ מזה אני לא יכול לענות...

פורסם

אתה טועה. המשלוח מדיל אקסטרים הוא לא עד הבית. הוא מגיע בדואר רשום לסניף הדואר הכי קרוב אל הבית, המשלוח עצמו הוא חינם. (בפירוט המוצר רשום לך אם המשלוח חינם, לא נתקלתי באף מוצר שהמשלוח לא היה בחינם)

הזמנתי משם לא מזמן, פנס ב- 80$ ולא גבו עבורו שום מכס. DX סימנו על החבילה Gift (מתנה) ולא ציינו את תג המחיר.

אם יתמזל מזלך, ותזמין מוצר מעל 50$ יכול להיות שזה מה שיקרה. בכל אופן, אני לא הייתי סומך על זה בעיניים עצומות. לרוב, ממליצים לפצל את החבילות כך שהערך הכולל של כל חבילה יהיה פחות מ-50$ בשביל להמנע מתשלום מס.

לעוד מידע, אתה יכול להסתכל כאן:

http://help.dealextreme.com/Frequently%20Asked%20Questions.ashx

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

ואם הערך הכולל של החבילו הוא פחות מ 50 דולר ,הכול ישלח באותה חבילה ויגיעה לתא דואר באותו הזמן ?

פורסם

אין לי מושג, אני מניח שזה תלוי בהרבה גורמים. הגודל המקסימאלי של האריזה, כמות הפריטים שיכולים להכנס אליה וכד'.

אני משער ש- DX יפצלו את החבילות לפי שיקול דעתם במקרה שאתה מזמין מס' רב של פריטים, ואין שום סיכוי שהם יכנסו בחבילה אחת.

חכה לעוד תגובות, בטח תמצא כאן אנשים מנוסים ממני.

פורסם

האמת ממה שאני הזמנתי רוב המוצרים הגיעו לדואר והייתי צריך ללכת לקחת אבל היו כמה דברים שהגיעו אלי עד הבית ישירות לתא הדואר, אני מניח שזה תלוי בגודל או משהו כזה

פורסם

החבילות ב-DX מגיעות עד הבית באופן עקרוני.

רק חבילות גדולות יחסית (כאלה שלא יכולות להיכנס לתא דואר) מגיעות לדואר עצמו ואז

צריך ללכת לאסוף אותן.

כמו כן, כל הזמנה מעל 10$ אוטומטית נשלחת בתור דואר רשום, וככה יש לה מספר מעקב

וכן צריך ללכת לאסוף אותה מהדואר (עקרונית הדוור אמור לדפוק בדלת ואם אין מענה רק אז

צריך לאסוף בדואר, אבל הדוור שלנו לא טורח לעשות את זה).

כל החבילות שהזמנתי מ-DX הגיעו בלי שום בעיה, אם כי חלקן לקחו יחסית הרבה זמן (בעיקר בתקופת כריסטמס)

ולא היה לי שום ניסיון עם הזמנה של דברים מ-DX בעלות של יותר מ-50$, ולכן אף פעם לא

היה לי בעיה של מכס או מע"ם שהייתי צריך לשלם

פורסם

הזמנתי לא מזמן, עדיין לא הגיע. רק עכשיו שמתי לב, שפיצלו את ההזמנה לשני חבילות ולשני משלוחים אין לי מושג למה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

הפיצול לצורכי גודל אם כי לפעמים מפצלים כי רק חלק מהמוצרים הגיעו.

עוד שמתי לב לכך שיש להם נקודה נוספת של טיפול בדאר הונג קונג

הם מוציאים את המשלוח ומודיעים לך אבל בפועל הוא מתרכז בדאר כנראה בשביל לאסוף עוד משלוחים לישראל

רק אחר כך הוא יוצא בפועל מהדואר, כנראה כך הם מקבלים תעריף משלוחים מוזל.

פורסם

יש להם הסבר, למחירים הזולים שלהם:

Why are the Prices so Low?

We get this question a lot so we'll just cut straight to it:

We keep small inventory.

We make purchase orders on a daily basis.

We contact all suppliers for the latest supply status multiple times each day.

Our warehouse is literally next to our shipping carrier.

Why is Shipping Free?

We ship via Hong Kong Post Airmail. Our systems are integrated and we have partnership accounts with Hong Kong Post in order to make free shipping offers possible.

פורסם
  • מחבר

טוב ,תודה רבה חברים עזרתם לי מאוד ,יש פה מידע שימושי בקשר לdx :)

פורסם

נתקלתי לאחרונה בעוד חנויות סיניות בסגנון DX - של משלוחים חינם לכל העולם.

חלקם נראות העתק C&P של DX, כולל סוג המוצרים וכו'. אתם מכירים כאלו חנויות טובות?

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא ,לכן פתחתי את התרד הזה ,אז אם למישהו יש מידע נוסף ,כמובן שהוא מוזמן לשתף .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים