עבור לתוכן

God Of War 3

Featured Replies

פורסם

אני מקווה מאוד שההעלמות של חלק מהחבר'ה פה היא לטובת משחק ההאק אנד סלאש הכי גדול בהיסטוריה. סיימתי אותו עכשיו (אכן פחות מ-10 שעות), אבל אני מתנשף ומתרשף. פה פעור לאורך כל ה-10 שעות האלה, סיפור סוחף, עיצוב שלבים שקובע סטנדרט חדש, גרפיקה אלוהית (לא יאומן מה ה 7800GTX העתיק זה מסוגל לנפק ביחד עם ה CELL), קצב פריימים מטורף ומשחקיות שגורמת לי אוטוטו לחזור ולעשות אותו שוב.

איפה אתם חבר'ה?

פורסם

יש לי אותו ביחד עם הCOLLECTION (החידוש ל PS3 של 1+2)

אני אשחק במשחק רק כאשר אני אסיים את 2!

מחכה בקוצר רוח!

פורסם

בדיוק סיימתי אותו.מטורף !

פורסם

יש לי אותו ביחד עם הCOLLECTION (החידוש ל PS3 של 1+2)

אני אשחק במשחק רק כאשר אני אסיים את 2!

מחכה בקוצר רוח!

בכמה קנית את החבילה ומאיפה?

תודה.

פורסם

עוד לא סימתי אבל אני באמצע- משחק פשוט פנטסטי!

פורסם

אני עדיין דיי בהתחלה של המשחק אבל אין מילים פשוט משחק ענקקקקקקקק,

בדיוק סיימתי השבוע את Metal Gear Solid 4, ושבוע שעבר את InFamous ועכשיו אני עם GoW3 ולסוף אפריל כבר יש לי את UnCharted 2,

אחרי כל אלה אין לי ספק קלוש ביותר שעשיתי את הבחירה הנכונה כשהעדפתי את ה PS3 על ה XBOX, אין בכלל שאלה איזו קונסולה עדיפה כיום

פורסם

חייבים לשחק את 2 הראשונים כדי לשחק את מס. 3?

פורסם

חייבים לשחק את 2 הראשונים כדי לשחק את מס. 3?

לא חייב אבל כדאי מאוד אם אתה רוצה להבין בדיוק מה קרה עד התחלת המשחק השלישי.

בכללי מסבירים את כל הסיפור המלא בתחילת המשחק אבל בצורה מאוד מתומצתת

ויש הרבה חלקים במשחק שמתבססים על דברים שקרו במשחקים הקודמים.

פורסם

בכמה קנית את החבילה ומאיפה?

תודה.

עזוב אותך מכל מיני אנשים צבועים שרוצים למכור לך ביד 2 או משהו כזה. חדש חדש מהחנות בפחות ממה שמפרסים כיד שניה -

http://www.pcgames.co.il/products/category.aspx?platformid=0&term=ps3-God%20Of%20War%20Collection

2 המשחקים ב174 שקל - הגיע אליי תוך יומיים.

פורסם

אכן ביד 2 יש המון חבר'ה שחים בסרטים עם מחירים שגורמים לי להתפוצץ מצחוק, אבל לא צריך ישר לשלול.

שווה לחפש. אני קניתי את ה COLLECTION דרך יד 2 ממישהו ב 100 ש"ח במצב של חדש לגמרי.

והיה שם עוד בחור שמכר גם ב 100 ש"ח, פשוט הוא היה רחוק יותר מאיפה שאני גר, אז כמובן שהעדפתי את הקרוב.

ואם לא מוצאים - ממליץ לבדוק ב Ebay. אפשר למצוא שם מציאות.

פורסם
  • מחבר

התחושה שהסטודיו בסנטה-מוניקה עשה הישג עצום גדלה אצלי אמש אחרי שהחבר'ה באו לטורניר כדורגל ופשוט היו בהלם הבא:

וגם חברה שלי, שהמקסימום שאפשר להוציא ממנה הוא משחק בפרו וקצת טקן, עפה לשמיים עם המשחקיות.

פורסם

אכן ביד 2 יש המון חבר'ה שחים בסרטים עם מחירים שגורמים לי להתפוצץ מצחוק, אבל לא צריך ישר לשלול.

שווה לחפש. אני קניתי את ה COLLECTION דרך יד 2 ממישהו ב 100 ש"ח במצב של חדש לגמרי.

והיה שם עוד בחור שמכר גם ב 100 ש"ח, פשוט הוא היה רחוק יותר מאיפה שאני גר, אז כמובן שהעדפתי את הקרוב.

אני אישית קניתי יד שניה ב100 שקל, מרוצה ביותר

בקשר ל3, אני מחכה שבן דוד שלי יקנה ישחק ואני אקח לו, גם ככה אין לי זמן לשחק כרגע ויש לי משחקים אחרים, אני מחכה

פורסם

אתה צודק - ניתן למצוא דברים שווים ביד 2 אך צריך לשבת על זה הרבה זמן...

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני קניתי את שלושת המשחקים באריזת "אספנים" הכוללת אריזה ממש מגניבה בצורה של תיבת פנדורה, שלושת חלקי המשחק עבור PS3 (כולל שדרוג ברזולוציה עבור שני הראשונים), שלושה דיסקים של פס קול מהמשחקים (למי שתוהה זה יכול ללכת נהדר אם תרצו לערוך בעתיד סרטים) :) הערכה עלתה לי 700 שקל (בדרוא"פ) ואני לא מתחרט לרגע! המשחקים פשוט מדהימים, עברתי בעבר את GOW2 בפלייסטיישן 2 של חבר אבל לשבת על המפלצת שלי (a.k.a. ps3) ולשחק בכל שלושת המשחקים ברצף... פשוט מדהים! חבל רק שקצת קצר (10.5 שעות משחק עבור GOW3) עוד דבר ששמתי לב הוא שלמרות שנאמר כי המשחק השלישי יהיה האחרון בסדרה, נראה שיהיה המשך (לפחות ככה אני שופט מהסוף).

בקיצור משחק שלא נתן לי לישון בלילה (וגרם לחברה שלי לריב איתי על תשומת לב) :)

פורסם

אולי יהיה המשך אבל די בטוח שיהיה DLC בחנות בעתיד (ככה כתוב על הקופסא לפחות...).

אני מאמין שבקרוב ירמזו על התוכן שלו כאן:

http://www.godofwar.com/spartansstandtall

(נותנים לך את הכתובת של האתר הזה ברגע שאתה מקבל את גביע הפלטיניום)

יכול להיות שמדובר על "האחר" שיש כאלה שטוענים שזה אח של קרייטוס שגדל בגיהנום.

לכל מי שלא יודע מי זה האחר, סיים את המשחק ולא שם לב למשפט הזה אז שימו לב מה זאוס אומר בסביבות 3:30 בסרטון הבא:

מכיל המון ספויילרים וממש לא מומלץ למי שעדיין לא סיים את המשחק!

ולמי שלא יודע שהיה לקרייטוס אח - שימו לב מה אומרים ב-0:45 בסרטון הבא מתוך GOW1:

לא מכיל ספויילרים, מדובר על העבר של קרייטוס - מומלץ לכולם!

דרך אגב, אם אין לך את הגרסא האמריקאית של המשחק תקווה שהתוכן בחנות יהיה בחינם אחרת אתה בבעיה רצינית!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים