עבור לתוכן

איפה לקנות את המחשב החדש - KSP או TMS?

Featured Replies

פורסם

עוד דיון טיפשי ומיותר על נושא שכבר נתחן אינסוף פעמים, ננעל?

• תגובות 51
  • צפיות 17.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נגיד עבורי גיימינג זה FIFA ומשחקי Facebook. זהו. ככה אני מגדיר מחשב למשחקים. זכותי. למה אתה מרמה ומכריח אותי לרכוש כרטיס מסך שאני לא אנצל? זה שאתה מגדיר גיימינג בצורה X לא אומר שכל העולם מגדיר גיימינג בצורה X. מה שמבחינתך נחשב מחשב מינימום למשחקים עבור מישהו אחר זה מחשב יקר שהוא לא ידע לנצל רבע מכוחו. עכשיו אתה נוכל, גנב ומרמה צרכנים. רואה איך אפשר לסבוב את זה לשני הכיוונים?

זה כבר משהו לא נכון להגיד...להגיד למישהו שהוא צריך מחשב לגיימינג בשביל דברים כאלה זה חרטה ואתה יודע את זה.

לא כל מחשב שמשחקים עליו משחקים זה "מחשב גיימינג" ובתור אנשים שמוכרים מחשבים צריך לדעת את זה. אפילו באייבורי [המושמצת] טרחו לשאול אותי באיזה משחקים אני משחק.

מותר להם להגיד מחשב גיימינג מטורף על 9600GT אבל אין שום סיבה להצדיק את זה כי זה פשוט לא :nixweiss:

פורסם

בלה בלה בלה בלה....

עריכה: מחקתי את ההערה שלי פה כי זה ממילא חסר טעם... חבל להתייחס ברצינות.

עוד דיון טיפשי ומיותר על נושא שכבר נתחן נטחן אינסוף פעמים, ננעל?

כמו שאתה רואה, יש כאלה שעדיין חושבים שמרמה ושקר זו "צרכנות טובה" ואילו אנחנו כאן סתם "קרציות/מעריצים/סמולנים יפי-נפש/מתנכלים" ולטובת אלה צריך כאלה דיונים

פורסם

עריכה: מחקתי את ההערה שלי פה כי זה ממילא חסר טעם... חבל להתייחס ברצינות.

גם לרוב ההערות שלי חבל להתייחס ברצינות. במיוחד עם זה בפורום אקטואליה ותרבות, אז בכלל.
פורסם

היי!

אני לא מאלה שאוהבים לתת הסברים מהלב ולפרט ולהצדיק את הנושא (כי זה כבר ידוע!).

אז: tms> ksp

יום טוב.

פורסם

עריכה: מחקתי את ההערה שלי פה כי זה ממילא חסר טעם... חבל להתייחס ברצינות.כמו שאתה רואה, יש כאלה שעדיין חושבים שמרמה ושקר זו "צרכנות טובה" ואילו אנחנו כאן סתם "קרציות/מעריצים/סמולנים יפי-נפש/מתנכלים" ולטובת אלה צריך כאלה דיונים

עבדתי שנתיים במכירת מחשבים וראיתי בדיוק כיצד רוב הצרכנים הגדירו מחשב למשחקים. אנחנו מגדירים מחשב למשחקים בצורה X, אנשים אחרים מגדירים מחשב למשחקים בצורה Y. איש מכירות טוב יודע לזהות את סוג הלקוח שעומד מולו ולהתאים את המוצר לדרישות הלקוח. לא התפקיד שלנו לחנך. התפקיד שלנו למכור. ביום שיהיה תקן עולמי רשמי למחשב גיימינג תוכל לצעוק על מפרט X שזו גנבה ורמאות כמה שאתה רוצה.

פורסם
מה שאני מציע? אולי מתישהו בעתיד הקרוב או הרחוק אתה או אחד מקרוביך יצטרכו לקנות מחשב. באותו יום תשקיע עוד חצי שעה מזמנם וכנסו לKSP הקרוב. יש בכל עיר - רק תשמע מה יש למוכר להגיד. לפני שאתה ישר שולל - תראה מה יש להציע.

דניס, אני מציע לכם בחום להתעורר בסניף חיפה.

הסניף פשוט בזיוני ומרגיש כמו מחסן מלוכלך בשוק הכרמל.

עומדים שם אולי 2 אנשי מכירות ל- 100 איש, אין כיסאות המתנה לשבת(וההמתנה שם מספיק ארוכה ברוב שעות היום).

נציגי המכירות שם רק מקבלים הזמנות, נראה שייעוץ זה לא בדיוק הצד החזק שלהם.

המעבדה לא רצינית, עושים לך טובה שבודקים לך רכיב חומרה מסויים, יחס מאוד מנוכר.

במקרה של אחריות שולחים את החלק ליבואן ו"מה שיקרה יקרה" בנתיים לא מספקים ללקוח חלק חלופי ואז יוצא שהוא נשאר בלי מחשב שבוע-שבועיים וזה במקרה הטוב שהיבואן אכן יחליף את החלק הפגום בחדש(במקרה שלי הם פשוט 'שכחו' לשלוח את זה ליבואן).

כל הזמן צריך לרדוף אחריהם כדי שיקרה משהו, כל הזמן.

וזה על קצה הקרחון.

פורסם

עבדתי שנתיים במכירת מחשבים וראיתי בדיוק כיצד רוב הצרכנים הגדירו מחשב למשחקים. אנחנו מגדירים מחשב למשחקים בצורה X, אנשים אחרים מגדירים מחשב למשחקים בצורה Y. איש מכירות טוב יודע לזהות את סוג הלקוח שעומד מולו ולהתאים את המוצר לדרישות הלקוח. לא התפקיד שלנו לחנך. התפקיד שלנו למכור. ביום שיהיה תקן עולמי רשמי למחשב גיימינג תוכל לצעוק על מפרט X שזו גנבה ורמאות כמה שאתה רוצה.

עם כל הכבוד לניסיון שלך ולדעותיך אבל אתה סתם מקשקש בשכל .

ואגיד לך למה,ברגע שאני מבקש מפרט ויש בתוכו מכל טוב 4GB זיכרון מעבד 4ליבות וכמובן הלקוח מבקש המלצה לכרטיס מסך אז המוכר ימהר ויגיד קח לך 9500GT

יש לו 1GB זיכרון [תקשיב לא צריך להיות דוקטור כדי להבין שזה לא הכרטיס המתאים ביותר למשתמש שרוצה לשחק במחשב].

ואני כמה פעמים נתקלתי בצורת המכירה המגעילה הזאת ברשת אייבורי.

מעבר לזה לדחוף להם מחשב סוג ז' של MSI שלא הייתי קונה גם אם הייתי זוכה בטוטו דווקא בפעם הזאת התערבתי ודיברתי עם הקונה רגע לפני קנייה הוא התעשת וביטל עסקה .

אז אל תבוא ותהיה חכם ותגיד שצריך הגדרה למחשב למשחקים,לכל הדעות כרטיסים כמו 9500GT או GTS210 לא נועדו לזה .

ואם המוכר היה קצת יותר אמין היה אומר לו תקשיב למרות שתקציבך מוגבל הייתי ממליץ להגדילו בעוד מספר שקלים ל מען קבלת הנאה נורמאלית ממשחקי מחשב .

פורסם

^^^

אני לא מסכים

1. MSI זה לא סוג ז' - אשמח לראות הוכחה על מה מבססים את הטענה הזאות.

2. תפקידו של המוכר הוא, כמה מפתיעה: למכור. זה לא מתפקידו לחנך את הצרכן או ללכת איתו ראש בראש ולהסביר לו שהוא לא צריך מעבד 4 ליבות אינטל בתקציב כולל של 1500 שקל

3. הרבה צרכנים דורשים מחשב סופר מהיר ואיכותי, עם מעבד 4 ליבות של אינטל שישמש להכל (גם משחקים) וגם שיהיה זול - כל הדרישות הללו לא בדיוק מסתדרות ביחד, מעבר לזה מוכר שינסה להוצאי את הצרכן הלא פראייר פראייר וברוב חוצפתו יעבוד עליו וימכור לו רכיב מיותר כמו ספק כוח ומארז איכותי כבר לא יקנו אצלו

הצרכן פשוט ילך לחנות ממול ושם הוא יקנה מחשב עם מעבד 4 ליבות סופר מהיר של אינטל ב - 1500 שקל

נושא נוספף הוא של מותגים: אנשים פשוט מעדיפים מותגים על פני יחס עלות/תועלת ומשלמים על כך.

4. הנקודה שאני מנסה להעביר היא כזאות: כעסק הם עונים לדרישות הצרכנים כך במקרה הזה לא העסק אשם אלה הצרכן - במיוחד לאור המידע הזמין והנגיש.

בירור קצר של 30 דקות לפני שמוצאים כסף על מחשב פצצה!!!!!!!!!!!! יתן לצרכן מושג איזה מחשב הוא יכול להשיג ברמת ההשקעה שהוא משקיעה

פורסם

מה הקשר אייבורי עכשיו, חוץ מזה ש MSI זה ממש לא זבל, יצרנית ענק שלא חסר לה מוצרים מצויינים. חוץ מזה אייבורי היבואנים שלהם, אפשר לחשוב שחנויות אחרות לא מקדמות את המותגים שהן מיבאות (כמו ששקם אלקטריק תמיד ממליצים על מוצרים של פיליפס).

היום באמת יש פחות מודעות של מחשבי גיימינג עם כרטיס מסך של שקל, אם תיראה את המודעות של KSP יש שם רק מחשבים ניידים וכמה מחשבים זולים, הם גם הורידו את המילים המפוצצות.

אם אנשים קונים מחשבים ממקומות כמו ZED אז זה בעיה שלהם, אם אתה לא מבין תחפש מישהו שכן אל תקנה זבל, זה נכון לכל מוצר. ככל שהעסק גדול יותר ויש בו יותר סניפים ועובדים רמת השירות והידע של העובדים בחנות יורדת, לא תקין אבל זה המצב בארץ. מצד שני העסקים האלה הרבה יותר יציבים, כל אחד ומה שחשוב לו בקניה. אני קניתי מ FOXPC ועכשיו נדפקתי, בפעם הבאה אני אקנה במקום שנסיכויים שלו לשרוד גבוהים יותר.

בכללי אם אתה יודע מה אתה לקנות זה לא כל כך משנה איפה אתה קונה.

פורסם

בקיצור המוכרים תפקידם למכור והקונה צריך להזהר

מומלץ לפני רכישה להתיעץ בפורום ולראות את המפרטים המומלצים.

אפשר גם להדפיס את המפרט ולהביא למוכר ולומר את זה אני רוצה !!

פורסם

האמת שאני תמיד קונה ב ksp ועד עכשיו תמיד הייתי מרוצה. קניתי שם כבר כמה מחשבים ורכיבי מחשב ותמיד הכל היה בסדר.

פורסם

גם אני קניתי רכיבי מחשב ובינתיים הכל בסדר איתם, כי הם רכיבים איכותיים.

השאלה היא האם כאשר תהיה לך בעיה עם רכיב או מחשב, הכל יהיה בסדר מבחינת מימוש אחריות באותה החנות.

אני אישית לא אוהב להסתמך על חנויות שיבנו לי את המחשב. אבל אני מצפה שחנות שנותנת שירות כזה יודעת להרכיב מחשב (שזו לא עבודה מאד קשה), והמינימום שאצפה הוא שהמחשב באמת יהיה מורכב כמו שצריך, כי זה השירות שהחנות נותנת. הרי אין צורך להתפעל מחנות שנותנת לך את מה שביקשת כי זה מה שהם עושים.

פורסם

אני אדבר רק מניסיוני ולא אציע לך משהו.

אני קניתי מחשב ב-KSP בארשבע לפני כמה חודשים. השירות שקיבלתי היה מסריח, לא פחות. אי אפשר לתאר פשוט. זירזו אותי, התייחסו אליי כמו לדביל, דיברו אליי כאילו הם עושים לי טובה בכלל שהם נותנים לי שירות כלשהו. אחרי חווית קנייה כזאת אני בהחלט לא אחזור אליהם. הסיבה היחידה שקניתי אצלם זה בגלל האופציה של 12 תשלומים ללא ריבית.

פורסם

omri99, תודה על הפידבאק - יועבר לגורמים המתאימים ויטופל בהתאם.

Dima67,

מתנצל בשם סניף ב"ש אם הרגשת שלא טופלת כראוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים