עבור לתוכן

MX1100 vs MX Revo

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מעוניין להחליף את העכבר שלי (יש לי G5),

איזה משתיהם יותר מומלץ מבחינת נוחות ודיוק?

תודה.

פורסם

אם מדובר ב- MX Rev הישן, אז MX1100 יותר טוב (יש לי את שניהם).

אם מדובר ב- MX Per Rev החדש, אז לדעתי בזבוז כסף ועדיין עדיף את ה- MX1100 (עלות-תמורה), הוא (Per Rev) אומנם אמור להיות טוב יותר, אך לא חושב שהוא שווה את ההפרש.

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו :s05:

תודה :xyxthumbs:

פורסם

לי יש MX1100 ואני מאוכזב מימנו..

הוא נתקע בערך 2-3 פעמים בדקה (כל תקיעה.. בין שניה ל3 שניות) בלתי נסבל ומפריע.. לא הצלחתי למצוא פתרון.

פורסם

לי יש MX1100 ואני מאוכזב מימנו..

הוא נתקע בערך 2-3 פעמים בדקה (כל תקיעה.. בין שניה ל3 שניות) בלתי נסבל ומפריע.. לא הצלחתי למצוא פתרון.

לממש אחריות?

פורסם

קניתי לפני חודשיים.. וניסיתי והם אמרו שזה תקין

באינטרנט היה רשום שזה באשמת Windows 7...

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר (ושירשורים קודמים בפורום מחזקים את דעתי). אני עובד ב- WIN 7 עם הדרייברים החדשים (גרסה 6.0.0.68, גם בדרייברים הישנים לא הייתה כל בעיה), העכבר עובד מעולה.

אני משחק עם העכבר שלי, אומנם זה לא עכבר לגיימרים, איך אין לי לאגים והתגובות מהירות ומדוייקות, ניתן לשחק בלי לשים לב שזה עכבר אלחוטי.

מאיפה קנית את העכבר ? אולי קיבלת עכבר מחודש ? אולי יש לך מכשיר כלשהו שמפריע לאות ? ויש עוד הרבה גורמים...

פורסם

אולי יש לך מכשיר כלשהו שמפריע לאות ?

נשמע כמו משהו כזה.

תנסה לחבר את המקלט ל-USB קידמי ולא מאחורה עם כל הכבלים והבלאגן, ותראה אם זה עוזר.

פורסם

זה קצת Offtopic.. קניתי מאייבורי (זול ב200 שקל מחנויות אחרות), וקודם היה לי עכבר אלחוטי פשוט שעבד מעולה (אבל רציתי להשתדרג למשהו יותר אייכותי.. וזה נראה לי הכי איכותי בסביבה)... בכל מקרה זאת לא הבעיה היחידה שלי עם העכבר ואני מחליף אותו אז לא משנה

פורסם

עובד לא מעט זמן (קרוב לשנתיים) עם MX REV ומבסוט עד הגג.

פורסם

Oded.Dwek, גם לי יש MX1100 וגם לי הוא היה נתקע כמו שאתה מתאר. הסיבה לכך הייתה שאת המשדר שלו חיברת ב USB האחורי. לכן עשיתי דבר פשוט מאוד- שמתי את המשדר על שולחן העבודה , ממש מול העכבר, וחיברתי אותו בכבל USB ל חיבור USB האחורי. כך שיפרתי את הקליטה בצורה משמעותית (אין תקיעות בכלל) וגם חסכתי מקום ב USB הקדמי.

פורסם

גם לי יש mx1100 ובדיוק כמוך חיברתי את העכבר מלכתחילה עם כבל יו אס בי בחיבור מאחורי המחשב..

והקליטה מעולה .. אין שום בעיות של קליטה.. והבטריות מחזיקות קרוב לחודשיים .. מומלץ מאוד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים