עבור לתוכן

באן לא מוצדק בשרת שלכם

Featured Replies

פורסם

*** Alpha החליט להביא לי באן,למה?ביגלל שמישהו אמר שצריך לתת באן לאיזה ערבי שהשם שלו זה =GAZA=HAMAS

***,נרצחו שתי חיילים היום ועוד אני מקבל באן?למה אתם לא בודקים למי אתם מביאים לנהל את השרת?ואני בקושי מדבר בתוך המשחק פשוט היה דיון בנושא הזה...והאדמין הזה הביא באן לשתי ישראלים,למה?ביגלל "גזענות"גם כן... ***

פורסם

מחזק אותך אחי.ועוד האדמין חושב שמגיע להם לשחק כמו לכל גיימר וכשאומרים לו שהם תומכים בחאמס הוא מתעלם.

אגב שיחקתי באותו הזמן גם בשרת

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא הקטע שהם תומכי טרור עזוב את זה,למה אני קיבלתי באן?למה?אין לי עוד שרת ישראלי

פורסם

שמעו חברים אני איתכם בקטע הפוליטי ואתם יכולים לשאול כאן בפורום כבר שללו לי את היוזר המקורי על פוליטיקה..

גם אותי זה מרגיז שהם משחקים בשרת שלנו אבל מה אתה רוצה שנעשה? הם עשו משהו לא חוקי? תעזוב את הפוליטיקה דקה בצד ותשחק מה אכפת לך את מה זה משקף בריאלטי של החיים שלנו?

פורסם

שמעו חברים אני איתכם בקטע הפוליטי ואתם יכולים לשאול כאן בפורום כבר שללו לי את היוזר המקורי על פוליטיקה..

גם אותי זה מרגיז שהם משחקים בשרת שלנו אבל מה אתה רוצה שנעשה? הם עשו משהו לא חוקי? תעזוב את הפוליטיקה דקה בצד ותשחק מה אכפת לך את מה זה משקף בריאלטי של החיים שלנו?

ודבר אחרון Alpha הוא לא קוקסינל הוא סתם גאה להיות גיי :smile1:

אין לו בעיה לשחק איתם,הבעיה היא שנתנו לו באן לא מוצדק (לפי מה שהוא אומר זה לא הוא אמר שצריך לתת לערבי באן).

דבר שני למה צריך לתת באן למישהו על זה שאמר שצריך להעיף ערבים ? ואם זה לא היה ערבי אלא סתם משתמש גם היו נותנים באן למישהו שאמר שצריך להעיף אותו? על מה הוא בדיוק עבר על כך שהוא צריך לקבל באן?

דבר שלישי אני לא יודע אם מותר ללפרסם פה אבל יש עוד סרברים ישראליים (Vgames וReal people) חפש אותם.

פורסם

שמע אני לא יודע מה הסיבה..

אם הוא קילל אותו אז כן, הבאן מוצדק כי זה החוקים שהאתר קבע.

לא צריך להעיף מישהו כי הוא חושב שצריך לתת באן לערבים. שוב אני לא יודע מה הסיבה.

וכן יש עוד שרתים ישראלים אחרים, תחפש ב game tracker

וחוץ מזה אני מציע לך לפנות לAlpha בהודעה פרטית ותיישרו את העיניין.

פורסם

הוא לא קילל אותו.שיחקתי בזמן הזה גם בשרת והמנהל אמר שזו גזענות ולמרות שכולם וגם אני אמרנו ש=GAZA= תומכים בחאמס ויש להם משתמש בשם הזה,המנהל החליט ואמר שזו גזענות והתחיל לחלק באנים על ימין ועל שמאל. אכשיו השאלה למנהל השרת מה לא מוצדק פה בדיוק?איזה גזענות? לא היו קללות אלא אם לתמוך בארגון חאמס זו קללה אז הרי שאתה צריך להעיף את חברי =GAZA= ולא אותנו הישראלים.

פורסם

אנחנו באמת רוצים להכנס לזה פה ?

פורסם

סליחה, מישהו יודע של מי התינוק הזה? ^^

NEW-979290187358857.jpg

אתה באמת מצפה להתייחסות רצינית אחרי תגובה כזאת רדודה? נו באמת... :s07:

היית משיג הרבה יותר אם היית שולח הודעה פרטית לאלפא וכותב בצורה שקולה את השתלשלות העניינים. להשתלח בו ולקרוא לו "אינפנטיל" ו"בן זונה" לא מקדם אותך לשום מקום.

חומר למחשבה

פורסם

התגובות האלה אכן לא יקדמו אותו לשום מקום, אבל לפחות ברוח הדברים הוא צודק לחלוטין (אם הוא אכן מתאר את מה שקרה). בינתיים, יהיה נחמד לקבל את תגובתו של אותו אדמין ואת הגרסה שלו לסיפור.

אם מה שפותח הדיון סיפר נכון ואם באמת יש שרתים ישראליים אחרים, אני מציע שפשוט תחרימו את השרת המדובר. אם מי שמנהל אותו מעדיף לתמוך בחמאס, שישאר עם החמאסניקים.

פורסם

הדיון הזה ננעל וייפתח אם וכאשר Alpha ירצה להגיב בו.

פורסם

אין לגזענות מקום בשרת ושחקני הקלאן GAZA אינם מתגרים במשתמשים ישראלים הנמצאים בשרת ומכבדים את החוקים. יתרה מזאת, לכל משתמש ישראלי יש מקום בשרת שלהם ועדיין לא נתקלתי במצב שבו אני כל שחקן ישראלי אחר נבעטים מהשרת, רק על היותם משתמשים יהודים/ישראלים.

הבאן נותר בעינו.

פורסם

וכמובן שגם לא ירד אחרי התגובה העבריינית הזאת.

איזה איפנטיל שיש לו בשם משהו Alpha החליט להביא לי באן,למה?ביגלל שמישהו אמר שצריך לתת באן לאיזה ערבי שהשם שלו זה =GAZA=HAMAS

כוס אמא של הבן זונה הערבי הזה,נרצחו שתי חיילים היום ועוד אני מקבל באן?למה אתם לא בודקים למי אתם מביאים לנהל את השרת?ואני בקושי מדבר בתוך המשחק פשוט היה דיון בנושא הזה...והאדמין הזה הביא באן לשתי ישראלים,למה?ביגלל "גזענות"גם כן...אדמין מטומטם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים