עבור לתוכן

בעיה עם המעבד AMD DUAL CORE 5200

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לפני כ-4 חודשים הפסיק לעבוד לי המחשב בפתאומיות, המסך לא נדלק והמחשב לא "חושב" אפילו (נורא אדומה המארז לא מהווהות).

מסרתי את המחשב לחנות מחשבים לבדיקה והם אמרו לי שכרטיס המסך שלי נשרף(ATI RADEON HD 3850 512 MB)

הייתי בטוח שהם לא טועים וכמעט שילמתי להם 100 ש"ח על הבדיקה. קניתי לפני כמה שבועות כרטיס מסך חדש NVIDIA GEFORCE 260 GTX 8XX MB

התקנתי אותו והכל ועדיין המחשב לא פעל אותו דבר המסך לא נדלק המחשב לא חושב רק המאווררים פועלים. בדקתי את הכרטיס הישן אצל חבר אם הוא באמת נשרף ומתברר שהוא עובד.

כשאני מוציא את המעבד המחשב פועל באותו אופן כמו עם המעבד בפנים, לכן אני חושד ששם הבעיה. זיכרון יש לי 4 GB יחסית חדש והספק עלה לי 400 ש"ח והוא גם חדש לכן נשאר רק המעבד. האם אני צודק שהבעיה במעבד?

תודה מראש,

THE GODFATHER1

פורסם

נראה לי שכדאי לאפס את הביוס בלוח האם לפני שממשיכים בבדיקות

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שיכול להיות בעיה עם ה-MOTHERBOARD גם. מה אני צריך לעשות כדי לאפס את ה-BIOS? אני מחפש מישהו לבדוק אצלו את המאבד שלי, אם הוא עובד. עכשיו אם הוא עובד נשאר רק ה-MOTHERBOARD, אני צודק?

פורסם

לא רשמת איזה לוח אם, בכל מקרה ליד הבטריה צריך להיות ג'מפר שמאפס את הביוס.

פתח את המיכסה, קח פנס ותבחן את איזור הבטריה בלוח האם, כבה את המחשב ונסה לקצר את הג'מפר עם מברג.

דרך חלופית זה לנתק את כבל החשמל מהמארז ולאחר מכן להוציא את הבטריה העגולה.

תמתין מספר דקות, נסה להדליק את המחשב (לא יודע אם נחוץ אבל אולי נשאר עוד חשמל בספק), תחזיר את הבטריה ותחבר מחדש את כבל החשמל.

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים