עבור לתוכן

עזרה - מה אני אשם ? "פשוט לקחת " 400 שח ולשרוף אותם. עם שירות כזה חבל לקנות שם.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

ברצוני לספר לכם מה קרה לי השובע שקניתי לוח אם מדגם Gigabyte GAEP43DS3L

לאחר שהרכבתי אותו בבית לא קיבלתי תמונה על המסך ולאחר שבדקתי את הכרטיס מסך במחשב אחר אצלי ראיתי שיש תמונה וישר הסקתי שזה הלוח - אם.

התקשרתי מיד לחנות אמרו לי...

1."אין מה לעשות אנחנו חייבים לבדוק במידה ולא תקין נחכה עד שיגיע מחול כי זה לוח "מיוחד" :bash:"

אמרתי אוקי. כי הייתי די בטוח שהוא דפוק.

הלוח היה תקין לחלוטין פשוט הספק כח שהיה במחשב היה מעעעפן בשקל וחצי כנראה שזאת הייתה הבעיה ... קניתי בנוסף ספק כח באותה חנות :kopfpatsch:

לקחתי את הלוח שהיה סגור באריזה - אותו אריזה כמובן ! - לא לוח חדש

ברוב טיפשותי השארתי את הלוח מיום חמישי על השולחן בסלון בבית כי אמרתי שאני אתעסק בזה בסוף שבוע ככה בכיף.

שפפתחתי את הקופסא ראיתי בלוח אם איפה שאני שם את המעבד פין אחד או שניים שזזו.

הבעיה הכי גדולה הייתה שהיה כבר יום שישי והחנות הייתה סגורה :nixweiss:

ניסיתי להרכיב (כאן אני מאשים את עצמי שבכלל ניסיתי לשים את המעבד) חיברתי הכל הדלקתי המחשב נדלק ונכבה - נדלק ונכבה - נדלק ונכבה ...

ישר הבנתי שהלוח גמור הוצאתי את המעבד...

באתי לחנות אמרתי להם שאני נשבע בחיים שלי שזה לא הכסף פשוט החזירו לי לוח תקול !!!!! נקודה.

אמרו לי שמע " הלוח יצא מפה עובד אנחנו לא אשמים שהרסתה את הלוח"

כמעט בכיתי מרוב יאוש . :o

אז מה אני אומר לו אין מה לעשות למרות שאתם עשיתם את זה בונה נגיד ואני עשיתי את זה למרות שזה לא אני !!!!!!! :pissed:

קניתי לוח ב 400 שח לפני מספר ימים הלך הכסף

אז אומרים לי :

"כן ככה זה שהורסים את הלוח כבר אין אחראיות

קיבלת לוח חדש סגור מהאריזה הלוח ההוא היה דפוק".

:jump:

חשבתי אני מת.

אמרתי להם מה אמרתם שהלוח היה בסדר לא החלפתם כלום.... גם האריזה הייתה בול כמו שהשארתי עם שקיות מדבקה שהוצאתי ובלי הספוג כל מיני סימנים שאני אדע בידיוק מה עשו ..

:nono: כנראה שרצו לסבן אותי

באותו רגע הייתי עצבני לא ידעתי אם לצחוק או לבכות ... :nixweiss:

(אני לא איש של מריבות וצעקות) למרות שאת זה ניסו המשפחה שלי לא שזה עזר !

הלכתי כמו כלב לקנות לוח אם נוסף חדש :kopfpatsch:

וכמובן הכל עובד חמאה.

אני לא יודע מה לגביי פירסום שם החנות כאן באתר מכיוון שאני אצתרך לשאול כאן איזה מנהל אם אני יכול לתת את השם של החנות המסריחה הזאת

שאחרי יום עירבתי את כל הגורמים במשפחה וכלום לא עזר נגדם הם המשיכו בשלהם שאני זה שהרסתי את הלוח ואין מה לעשות כמובן שהם איבדו לקוח שהיה קונה מהם ציוד. ועוד מספר חברים טובים ובני משפחה!!!

אני בכל אופן בתור מנהל עסק אם הייתי רואה שהכל מגיע לכזה בלאגן הייתי כמובן סופג את זה ונותן ללקוח לצאת מרוצה

אבל כנראה שבחנות הזאת כל שקל וחצי חשוב ככה שעסק כבר הולך לאיבווד אז אין לו מה להפסיק והוא שם "זיין" על כולם כי הוא אומר לעצמו גם ככה לא הולך לי אז מה זה משנה !

שורה תחתונה

האם יש לי אפשרות להחליף בכל זאת את הלוח לתקן משהו ?????

???

:'(

פורסם

גרמת נזק פיזי. אין מה לעשות. בנוגע לאריזה אין הוכחה שקיבלת את אותו הלוח חזרה. לוח אם חלופי יכול להגיע בשקית אנטי סטטית בלבד. החנות הכניסה את הלוח החדש לאריזה הישנה.

פורסם
  • מחבר

לא יכולתי להתאפק- קוברה פי סי COBRA PC -

[br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 16:09:19

גרמת נזק פיזי. אין מה לעשות. בנוגע לאריזה אין הוכחה שקיבלת את אותו הלוח חזרה. לוח אם חלופי יכול להגיע בשקית אנטי סטטית בלבד. החנות הכניסה את הלוח החדש לאריזה הישנה.

כן רק שבסוף אמרו לי שהלוח היה בסדר ולא היה צריך להחליף... עוד משהו בשרשרת השקרים ![br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 16:10:39

ואל תגיד לי שגרמתי נזק פיזי במיוחד שאין לך שום מושג מה עשיתי ומה לא עשיתי :screwy:
פורסם

מצטער..אם פין 1 2 זזו ועדיין שמת מעבד והדלקת אותו ללא שום וידוי שלא יהיה קצר אז ..אתה לא הבן אדם שצריך להרכיב מחשב לבד .

לא רואה שום פגם בקוברה .

פורסם
  • מחבר

מצטער..אם פין 1 2 זזו ועדיין שמת מעבד והדלקת אותו ללא שום וידוי שלא יהיה קצר אז ..אתה לא הבן אדם שצריך להרכיב מחשב לבד .

לא רואה שום פגם בקוברה .

א.אולי תשים משקפיים רואה לא רואה מה הקשר גם אם אני אידיוט ולא יודע להרכיב זכרון ללוח אין קשר בין זה לבין שקיבלתי את הלוח כפי שציינתי למעלה.

ואם אתה מקושר או שיש לך חברים בחנות שם לפני שאתה מוריד אותי למעמד כזה שאני לא הבנאדם שצריך להרכיב מחשב לבד ועוד שאין לך בכלל מושג מי אני !

אז תעשה טובה שמור את הדעות שלך עליי לעצמך.

רגב אמרתי שידיעה שלי שזאת הטעות שלי !!!! ואני לוקח אותה עליי אין שום ספק שלא הייתי צריך לנסות אבל היה שישי שבת ובכל ניסיתי אמרתי אולי יעבוד !

אבל שוב - ככה קיבלתי את הלוח ופה אין שום קשר למה שעשיתי או לא עשיתי!

ככה קיבלתי את הלוח!!!!!!!! אחרי שאמרו שהכל בסדר איתו ...

אח"כ אמרו שהחליפו אותו לדש כי הקודם היה תקול ...

סליחה אח"כ אמרו שזה אותו לוח פשוט אין לו בעיה .... :bash:

פורסם

אתה דביל?

קודם כל מספיק עם הסימני קריאה, זה לא מוסיף.

שנית, זבש"ך בלבד. על סמך מה אתה אומר שהביאו לך את אותו לוח? רשמת את המספר הסידורי שלו לפני שנתת אותו לבדיקה? בדקת את המספר הסידורי של החדש מול הישן?

כי אם מביאים לך לוח חדש, אף אחד לא מבטיח לך שגם שאר הבאנדל יהיה חדש.

אם ניסית להרכיב מעבד עם פינים שבורים, זאת בעיה שלך בלבד ובהחלט יכול להיות שגרמת נזק ללוח. לא החנות ולא אתה יכולים עכשיו לדעת האם הלוח היה תקול מהתחלה, או שאתה הרגת אותו בטיפשותך.

ורק שיהיה ברור - אין לי קשר וחצי קשר לקוברה פיסי. לא קניתי שם מעולם, וכמות הפעמים שנכנסתי לאתר שלהם אפילו אפשר לספור על יד אחת.

פורסם
  • מחבר

אתה דביל?

קודם כל מספיק עם הסימני קריאה, זה לא מוסיף.

שנית, זבש"ך בלבד. על סמך מה אתה אומר שהביאו לך את אותו לוח? רשמת את המספר הסידורי שלו לפני שנתת אותו לבדיקה? בדקת את המספר הסידורי של החדש מול הישן?

כי אם מביאים לך לוח חדש, אף אחד לא מבטיח לך שגם שאר הבאנדל יהיה חדש.

אם ניסית להרכיב מעבד עם פינים שבורים, זאת בעיה שלך בלבד ובהחלט יכול להיות שגרמת נזק ללוח. לא החנות ולא אתה יכולים עכשיו לדעת האם הלוח היה תקול מהתחלה, או שאתה הרגת אותו בטיפשותך.

ורק שיהיה ברור - אין לי קשר וחצי קשר לקוברה פיסי. לא קניתי שם מעולם, וכמות הפעמים שנכנסתי לאתר שלהם אפילו אפשר לספור על יד אחת.

שמע אתה באמת :screwy:

מקווה שלא תגיב יותר.

כנראה בבית ספר לא עברת הבנת הנקרא.

:kopfpatsch:

פורסם

תקשיב חבר אתה בא לבקש עזרה אבל התגובות שלך מורידות כל רצון לעזור לך.

אף אחד לא חייב לך כלום, תנסח את התגובות שלך בהתאם.

בקשר למקרה שלך, להבא, כל פעם שאתה מוציא פריט מחנות מחשבים, תתישב רגע ותבדוק אותו חיצונית. שברים, שריטות, פינים עקומים, חיבורים רופפים..

תלמד לקח ותפנים לפעם הבאה.

פורסם

שמע קוברה פיסי האלה הם ביזיון...

לפי מה שאתה מספר יש שם חוסר תקשורת רציני- וכל אחד מפליל אחד את השקרים של השני.

אני הייתי פונה למנהל החנות בדרישה לפיצוי בכל תוקף.

גם לי היה פנצ'ר איתם כשהזמנתי זכרונות של 4 גיגה- שילמתי על זכרונות של 4 גיגה- וקבלתי 2 גיגה.

אבל זה ברגיל אצלם.

איך התחלתי את תגובתי ... בזיון.

פורסם
  • מחבר

תקשיב חבר אתה בא לבקש עזרה אבל התגובות שלך מורידות כל רצון לעזור לך.

אף אחד לא חייב לך כלום, תנסח את התגובות שלך בהתאם.

בקשר למקרה שלך, להבא, כל פעם שאתה מוציא פריט מחנות מחשבים, תתישב רגע ותבדוק אותו חיצונית. שברים, שריטות, פינים עקומים, חיבורים רופפים..

תלמד לקח ותפנים לפעם הבאה.

מצטער פשוט התיסכול הרס אותי הסופ"ש הזה

...

לא התכוונתי להעליב או לפגוע ... :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים