עבור לתוכן

יעוץ על מפרט שהרכבתי לעיצוב גרפי ומשחקים. ללא ציוד היקפי. כ 4800 ש"ח פלוס מינוס.

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

אני רוצה לשדרג את עצמי ולבנות לי מחשב שיחזיק לי כמה שנים ללא צורך לשדרג באופן תכוף.

אני עובד בתחום הגרפיקה, דו מימד בעיקר חבילת האפליקציות של אדובי. מידי פעם אני חוטא ומשחק במשחקים ולרוב מדובר במשחקים החדישים ביותר.

אני לא בררן וכל עוד המשחק רץ טוב אני מבסוט.

אני אולי בעתיד אכנס לענייני אנימציה.

אני מתאמץ כלכלית ומשקיע קצת יותר על מנת לאפשר במידת הצורך שדרוג בעתיד.

אני אשתמש בכרטיס מסך ( gforce 9600) שכבר יש לי.

ו 3 HD שכבר יש לי 640G, 500GB ו 500GB

יש לי מסך 24" FHD של סמסונג.

אני עובד על win7 32bit. אך כשההפרשים בביצועים יוכיחו את זה ושאר התוכנות מסבביב יגלו תאימות ל 64 ביט אשקול לשדרג.

חשוב לי שהמארז יהיה נוח מבחינת חיבורים בחזית ומאחור (אני מחבר הרבה דיסק און קי, מצלמה), הוספה ופירוק של דיסקים קשיחים ושקט.

פחות חשוב לי כל הנורות והתאורות הנוצצות.

המפרט שבניתי הוא :

Core i7 930, s1366, 8MB Tray

לוח אם X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E

זכרונות‏ DDR III 1600Mhz

3x2GB Kingston HyperX Triple Channel

מארזים‏ CoolerMaster

HAF932 Full Tower Black Case (No PSU)

ספק כוח‏ SeaSonic

750W Gold X-Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU X-750 (Retail)

סה"כ 4860

אם הגזמתי במפרט אשמח לשמוע.

אם שכחתי משהו אשמח גם לשמוע.

אם בעוד כמה מאות שקלים אוכל לקבל משהו משמעותית יותר טוב סבבה.

אם אוכל לחסוך עוד כמה מאות שקלים זה אפילו עוד יותר טוב.

מארז די בחרתי על פי ניחוש

זיכרון אני יודע שכביכול 2G לא יעבדו אך כמו שציינתי שוקל לעבור ל 64 ביט... ולפי מה שראיתי מוכרים את הקיט כ 3*2...

לעצתכם אשמח

תודה

חנן[br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 00:25:25

יש לי גם צורב, מקלדת, עכבר, ורמקולים 2.1
פורסם

* מפרט I7-860 יתן לך יחס עלות תועלת עדיף בהחלט אלא אם אתה מתכנן OC קיצוני ו/או לעבוד בזמן הקרוב עם יותר מ-8G זיכרון.

* הספק מופרז לגמרי.

* כרטיס 9600GT ממש ממש לא מספק לגיימינג עדכני על FHD. תהיה חייב להתפשר הרבה על הגדרות/רזולוציה. מינימום GTX260 כאן.

* המארז מצויין ומשתלם למי שזקוק למארז FULL TOWER ענק ומקורר באופן קיצוני. לדעתי אין לכך כל הצדקה.

* לא ציינת חשיבות לשקט.

בדקת קודם פה ופה (תקרא בעיון עד הסוף)?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המפורטת.

מכיוון שאני גם רוצה לשחק על המחשב חוץ מהפוטושופ וחושב קדימה אני אישית חושב כן ללכת על הפלטפורמה של ה I930 למרות העדיפות בביצועים על פווטושופ ל 860 והעלות היותר יקרה בגלל השילוש (מעבד, לוח אם ,זכרון). (אולי אני טועה?)

בנוסף על ההמלצות שלך הקודמות

אשמח להמלצה על מארז אחר שיהיה שקט ולא FULL TOWER. כמובן שהשקט לא צריך לגרום למארז להיות מאוד יקר. אם אפשר לחסוך מה טוב.

חשוב לי חיבורים נוחים בחזית ל טבלט, מצלמות דיגיטליות, אוזניות ודיסק און קי .

כמו כן אשמח להמלצה לספק שיתאים למפרט לאור מה שכתבתי כי הבנתי שנסחפתי. (אם אפשר לחסוך מה טוב).

יש לי עוד שאלונת ראיתי שהזכרון ללוחות ה X 58 וה I CORE נמכרים בשלישיות. היות ואני משתמש ב מערכת הפעלה של 32 ביט האם אפשר לקנות 2 סטיקים של 2 גיגה ולהוסיף אחר כך שלישי או שחייבים בשלישיה?

שוב תודה

חנן

פורסם

* לפי מה שאתה מציין אין כל עדיפות של ממש ל-I7-930 על ה-I7-860

* מארז שקט למפרט כבד בהכרח יהיה יקר

* אין כל טעם לקנות U7-930 ולקחת 4G זיכרון. לא תנצל את רוחב הפס שלו כלל (שמיותר גם כך).

חסרים פרטים - עדכן שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - בדגש על OC, תוכנות בשימוש, שקט ונתוני גיימינג אם יש.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

* אם אתה רוצה יכולת שדרוג עתידית הייתי הולך של פלטפורמת AM3 בכלל, אבל נכון להיום היא נופלת בהשוואה ל-I7. בקרוב מאוד יצאו משושי ליבות של AMD שאמורים להיתמך ע"י לוחות האם הקיימים בעוד לאינטל לא צפוי כלל משהו כזה לקהל הרחב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים