עבור לתוכן

HD5850

Featured Replies

פורסם

האם HD5850 יהיה טוב עם המסך SAMSUNG T220?

תודה לעוזרים

פורסם

כן

פורסם

פותח הדיון, השאלה שלך כל כך כללית שקשה לענות עליה במילה אחת^

HD5850 הוא כרטיס חזק, מאוד חזק.

למעשה, אני חושב שהוא חזק מדיי בשביל רזולוציה כמו 1680X1050 ולכן במקרה הזה אני רואה בזה בזבוז של כסף, כאשר את הביצועים המעולים האלה גם כרטיסים זולים משמעותית יוכלו להעניק לך.

פורסם

קצת נסחפת..

זה לא 5970. והיום בן אדם שרוצה מקסימום הגדרות /פילטרים 5770 לא יעשה את העבודה כראוי.

פורסם

למה לא? HD5770 יספיק ל90% מהכותרים ברזולוציה הזאת להביא לך את ה60+ פריימים לשניה, מה שהופך כל כרטיס מעליו ללא רלוונטי.

ולא נשחפתי, HD5850 היום מראה עליונות על HD4870X2 להזכירך... הרבה כח.

אם היה מדובר ברזולוציה של 1920X1200 אז כבר הייתי אומר ניחא, שבכותרים הכבדים הוא ייתקשה.

אני יודע, במקרה יש לי HD5850 ובמקרה מסך סמסונג T240, הכרטיס הזה משתין על 99% מהמשחקים, קצבי פריימים מגוחכים.

פורסם

למה לא? HD5770 יספיק ל90% מהכותרים ברזולוציה הזאת להביא לך את ה60+ פריימים לשניה, מה שהופך כל כרטיס מעליו ללא רלוונטי.

אם היה מדובר ברזולוציה של 1920X1200 אז כבר הייתי אומר ניחא, שבכותרים הכבדים הוא ייתקשה.

אני יודע, במקרה יש לי HD5850 ובמקרה מסך סמסונג T240, הכרטיס הזה משתין על 99% מהמשחקים, קצבי פריימים מגוחכים.

היום הוא משתין על 99% , מה לגביי מחר :s05: :s05:, כך גם אמרו על 4850 כשיצא, אין סוף לשיפורים במחשבים , התיחכום בטכנולוגיה רצה יותר מידיי מהר.

פורסם

ה-HD4870 שלי כבר שנה וחצי משתין על משחקים על מקסימום הגדרות ואני צופה לו לפחות עוד שנה

שימשיך להשתין ללא פשרות בהגדרות.

קצב דרישות המשחקים היום הולך בקצב איטי בניגוד לשנים קודמות.

פורסם

הקצב חייב להאט. משום שהיום גודל המסך הממוצע למחשב בבתים רק הולך וגדל ולכן צריכים להדביק את הפער עם כרטיסי מסך... אף חברת משחקים לא תתקדם מהר ואז אף אחד לא יוכל לשחק את המשחק על מקסימום אם יש לו יותר מ- 19"..

פורסם

:hizuk:

כשהיה לי 4850 הוא עבד מצוין עם 1680X1050(וגם עבד טוב יחסית עם 1920X1200) אז 5770 בטח שיעשה את העבודה כמו שצריך.

פורסם

ה-HD4870 שלי כבר שנה וחצי משתין על משחקים על מקסימום הגדרות ואני צופה לו לפחות עוד שנה

שימשיך להשתין ללא פשרות בהגדרות.

קצב דרישות המשחקים היום הולך בקצב איטי בניגוד לשנים קודמות.

תמשיך לצפות...

אבל אם הוא רוצה משהו יותר מרק רזולוציה, אלה גם פילטרים למשחקים וכל מיני פיצרים מיוחדים שATI מציעה... אז אני חושב שכדאי לו לקנות את הכרטיס הזה, אם כמובן הצורך הוא לגיימינג.

פורסם

אני גם קניתי 5850 לא מזמן,אומנם יכולתי לקנות כרטיס חלש יותר,אבל חשבתי על העתיד....ונכון כל המשחקים כולל כולם רצים בקצב פריימיים מטורף.....

אני מחכה למשחק שלא ירוץ טוב:):):)

פשוט היום בתקופה של ימינו החומרה משיגה את המשחקים,ולא כמו שנים קודמות.

למי שאוהב משחקים ממש- גם אם הכרטיס יחזיק לי שנה, עם המשחקים שיוצאים על מקסימום הגדרות אני מבחינתי כיסיתי את ההשקעה:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים