פורסם 2010 במרץ 2615 שנים מהדקה 2:50 זה ניהיה מאוד מעניין למרות שנהנתי מכל הסרטון. הפיצ'ר הנל עוד לא יצא, בתקווה שיכנס ל CS5
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים באמת מטורף... מזכיר את כל הסדרות טלוויזיה, שפשוט מוחקים אנשים שלמים מתמונות...
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים ברור שזה יכנס ל-CS5, יחד עם עוד חידושים רבים בתחום ה-Content aware בעיקר, כמו content aware resize.
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים מאוד מרשים היו דרכים לעשות את זה לפני אבל כמו שהוא אמר בסרטון זה היה לוקח המון זמן פה התוכנה עושה את זה אוטומטית
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים מחבר בשתי מילים - מרשים מאוד.מזכיר לי מאוד את הResynthesizer לGIMP.אלפי הבדלות למרות שהוא עזר לי מספר פעמים ה - הResynthesizer יודע לשכפל רקע קיים לשטח שהגדרת בניגוד לפוטושופ שמשתמש באלגוריתם מהגיהנום.
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים אלוהים ישמוראני לא מבין בדברים האלה של הציור ועיצוב אבל הדבר הזה פשוט מטורף!
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים fighter בתוכנות האלו היו כלים לעשות את אותם דברים כבר שנים הבעיה זה שהיה צריך לעשות הכל ידני וזה לקח המון זמן והצריך גם כישרון פה התוכנה עושה את זה מהר ובלי צורך בכישרון
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים אני אגיד את זה ככה... אני סוגד לאיש (או יותר נכון לצוות) שיצרו את האלגוריתם המטורף שהפיצ'ר הזה משתמש בו
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים זה מטורף אבל הקטע שזה השלים בדף הריק את כול התמונה ואת שהוא מחק עמודים ודברים דבר שימושי ביותר
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים זה שהוא הוריד אץ העץ אפשר להביןזה שהוא הוסיף את היער אפשר להביןאבל להשלים את הרקע מהלבן הריק? גאוני
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים בהנחה שצות הפיתוח של פוטושופ עובד על מחשבים מקצועיים ומתוכננים למטרות האלה הפיצ'רים האלה הולכים לקחת שנים על מחשבים "רגילים"
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים עזבו כרגע את הפרטים הטכניים של זה - אני לא מבין את הראציונל(אלגוריתם) שעומד מאחורי זה... איך לעזאזל... וזה כ"כ מדוייק.נגיד בתמונה של המדבר שהוא פשוט "מוחק" את הכביש - איך הכלי יודע שהוא רוצה "מדבר" ולא דרך "יותר נקייה" או בכלל יער? והתמונה עם השמיים... GOD DAMN... פשוט מדהים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.