עבור לתוכן

ולהעביר את הקלטות וידיאו הדיגיטליות שצילמתי למחשב ויותר מאוחר גם לדיסקים

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס פריסה של קריאיטב Creative Dxr3 אני יכול להשתמש בו?

אני יכול להשתמש בכרטיס בלי הכונן?

• תגובות 33
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש הבדל אדיר בין TV-out שמוכרים בכל כרטיס Geforce למיניהם ולבין האפשרות להכניס Video-In .

הפיצ'ר האחרון המוזכר הוא תכונה של כרטיסי וידיאו ייעודיים , כמו הפינאקל ... וגם יקר !

אפשרויות שונות הקיימות למשל ב- ATI AIW , הם כניסה לכבל אנטנה ואפשרות להקלטה של שידורי טלויזיה .

אפשרות של ATI AIW אינה איכותי ומקצועית ולכן כדאי ללכת על כרטיס ייעודי .

דוגמא :

פנדה

אני מתייחס לחלק המודגש : אלה שטויות במיץ עגבניות. ה-ALL IN WONDER בדגמים החדשים יותר שלו (אלה שיצאו החל משנת 2000 והלאה) בצירוף דרייברים מעודכנים, MULTIMEDIA CENTER מעודכן ומערכת הפעלה טובה כמו XP, הוא כרטיס להקלטת וידאו במחשב באיכות גבוהה מאד, פי כמה וכמה יותר מכל כרטיס טלויזיה אומלל שיש היום בחנויות בישראל החל מהפליי וידאו הרעק וכלה בכרטיסים של פינקל שיש להם רק שם מפוצץ ואיכות זוועתית ותאמינו לי שבדקתי את כולם והחזרתי אותם אחר כבוד לחנות שממנה הם באו חוץ מה-AIW שיושב אצלי מצוין במחשב ואני מקליט איתו כל יום (גם עם תוכנות צד שלישי כמו ה-REAL PRODUCER PLUS).

וזה ממש לא קשור למה שהוא צריך, מצלמה דיגיטלית יכולה באמת להסתפק בכרטיס FIREWIRE פשוט או אפילו בכרטיס קול AUDIGY שיש בו גם FIREWIRE.

לעריכה הוא יכול להשתמש ב-PREMIERE או ב-ULEAD VIDEO STUDIO PRO 6.

פורסם

טוב מטער להגיד את זה אבל אנשים הכמות של השטויות שרצות פה זה פשוט מדהים

יש לי גם מצלמה דיגטאלית וזה הרבה פחות בעייתי ממה שאתם אומרים

סה"כ צריך כרטיב עם חיבור firewire שעולה היום אפליו 50 דולר ופחות בכל חור...לא של פינאקל...אלא הכרטיס הכי דיבלי ופשוט שיש

חוצמזה צריך תוכנה כדאי לערוך ולקחת סרטים (אני משתמש בפרימייר 6- הכי נוח לדיגטאלי ומכיוון ואנחנו ארץ של דיסק אחד...תבין לבד איך להשיג אותה) וכדאי להוציא את הסרט אחרי זה לוידאו הוא צריך יציאת טלויזה - או TV out יש את זה כבר בכל כרטיס מסך הכי פשוט או שאפשר לקנות כרטיס פורס שיש להם יציאה איכותית

זה הכל

חוצמזה...רק לידע כללי אם ההארד דיסק של פחות מ 40 גיגה לא תוכל להעביר את כל הסרט במכה רק בשלבים ...לא תאמין כמה מקום תופס הסרט באיכות המקור...

התייחסות לקטע המודגש- למה הוא לא יכול פשוט להחזיר את החומר דרך ה- firewire??

(הוא כן)

the_saint- האם יש לך ניסיון עם אחד מהכרטיסים הזולים? אם כן האם הדגימה באיכות טובה, וללא קפיצות במהלכה?

פורסם

יש הבדל אדיר בין TV-out שמוכרים בכל כרטיס Geforce למיניהם ולבין האפשרות להכניס Video-In .

הפיצ'ר האחרון המוזכר הוא תכונה של כרטיסי וידיאו ייעודיים , כמו הפינאקל ... וגם יקר !

אפשרויות שונות הקיימות למשל ב- ATI AIW , הם כניסה לכבל אנטנה ואפשרות להקלטה של שידורי טלויזיה .

אפשרות של ATI AIW אינה איכותי ומקצועית ולכן כדאי ללכת על כרטיס ייעודי .

דוגמא :

פנדה

אני מתייחס לחלק המודגש : אלה שטויות במיץ עגבניות. ה-ALL IN WONDER בדגמים החדשים יותר שלו (אלה שיצאו החל משנת 2000 והלאה) בצירוף דרייברים מעודכנים, MULTIMEDIA CENTER מעודכן ומערכת הפעלה טובה כמו XP, הוא כרטיס להקלטת וידאו במחשב באיכות גבוהה מאד, פי כמה וכמה יותר מכל כרטיס טלויזיה אומלל שיש היום בחנויות בישראל החל מהפליי וידאו הרעק וכלה בכרטיסים של פינקל שיש להם רק שם מפוצץ ואיכות זוועתית ותאמינו לי שבדקתי את כולם והחזרתי אותם אחר כבוד לחנות שממנה הם באו חוץ מה-AIW שיושב אצלי מצוין במחשב ואני מקליט איתו כל יום (גם עם תוכנות צד שלישי כמו ה-REAL PRODUCER PLUS).

וזה ממש לא קשור למה שהוא צריך, מצלמה דיגיטלית יכולה באמת להסתפק בכרטיס FIREWIRE פשוט או אפילו בכרטיס קול AUDIGY שיש בו גם FIREWIRE.

לעריכה הוא יכול להשתמש ב-PREMIERE או ב-ULEAD VIDEO STUDIO PRO 6.

ובכן אני לא יפגע במקצועיותך , (אם אתה כזה ) אבל , הכרטיס של AIW לוכד טלויזיה , ואם הוא מקליט אז בצורה דיי זוועתית .

אם אתה רוצה חלון בגולד 320X200 ולערוך וידיאו בכל תוכנה כל שהיא -זה הפתרון !

תאמין לי עדיף להשקיע בכרטיס ייעודי , אשר דוחס ב- Real-Time מאשר פתרונות אלטיזחאן .

במקרה אני עובד עם PowerMac G4 Dual CPU + 1Gbyte עם ממשק RT-Mac ותוכנה Final-Cut Pro .

תוצאות אני "מדפיס" על DVD .

אמנם מערכת כזו מפוצצת עולה מאוד יקר - וזה לא מה שאני מציע לו , אבל אני רגיל לאיכות גבוהה !

אם אני טועה בדבר מה אפשר להגיב בצורה נימוסית יותר ולא לבלבל את השכל עם "מיץ עגבניות ...." וכל דרעק אחר .

פורסם
  • מחבר

שלום, תודה לכולם על התגובות, אני רוצה להגיד שראיתי את המחירים של הכרטיס פינאקל והוא לא רלוונטי , היו לי יותר מידי הוצאות בזמן האחרון , סורי שאני לא איזה מליונר אבל פשוט אין תקציב להשקיע כ"כ.

אני גם שם לב שהנושא הזה דיי צעיר בארצנו והמקצועיות בתחום עדיין בחיתוליה (בלי להעליב :) , אני רצה באמת כמה שפחות הוצאות נוספות אבל לשמור על איכות נורמלית כמה שניתן. אגב יש לי 40 ג'יגה. 1ג'יגה הררץ וכ.מסך GF2 400 עם יציאה לטלויזיה.

הקדוש רציתי לדבר איתך באיסיקיו גם, ומי שרוצה מוזמן ליעץ לי 63642055

תודה :)

פורסם

לדעתי כרטיס firewire פשוט, או האודיגי.

אתה גם יכול להעביר את המידע אחרי שערכת אותו בחזרה אל המצלמה דרך הfirewire.

ואז מהמצלמה אל להקליט אל הוודיאו זה באמת משחק ילדים.

פורסם

לדעתי כרטיס firewire פשוט, או האודיגי.

אתה גם יכול להעביר את המידע אחרי שערכת אותו בחזרה אל המצלמה דרך הfirewire.

ואז מהמצלמה אל להקליט אל הוודיאו זה באמת משחק ילדים.

למה לקנות כרטיס קול ב- 630 ש"ח כשאפשר לקנות משהו זול בשליש מחיר וגם פחות??

אם הוא צריך גם כרטיס קול, זה הפיתרון בשבילו, אבל אם לא, זה מיותר...

אמיר- אל תרים ידיים, תחסוך קצת, ותקנה את בחיר ליבך ב- 200 שקלים חדשים...

בהצלחה

פורסם

?

פורסם

?

כרטיס פריסה כזה יודע לפרוס ולהוציא ל-TV OUT כל קובץ וידאו תקין בפורמט MPEG1 או MPEG2. לכן אתה יכול להשתמש בכל מקור איחסון כדי להקרין דרכו וידאו בפורמטים שציינתי. זה יכול להיות גם מהדיסק הקשיח או CD ROM.

פורסם

?

כרטיס פריסה כזה יודע לפרוס ולהוציא ל-TV OUT כל קובץ וידאו תקין בפורמט MPEG1 או MPEG2. לכן אתה יכול להשתמש בכל מקור איחסון כדי להקרין דרכו וידאו בפורמטים שציינתי. זה יכול להיות גם מהדיסק הקשיח או CD ROM.

אני יכול להעביר מהמצלמה למחשב דרך הכרטיס?

פורסם

?

לא , כרטיס הפריסה רק מוציא החוצה , זאת אומרת מה שאתה רואה על המסך (וגם רק בפורמט Mpeg ) אתה יכול לראות על טלווזיה

ולי יש כרטיס flyvideo פשוט שקניתי ב 250 שקל הוא מקליט באיכות בהחלט מכובדת , אני לא מתלונן ...

פורסם

?

לא , כרטיס הפריסה רק מוציא החוצה , זאת אומרת מה שאתה רואה על המסך (וגם רק בפורמט Mpeg ) אתה יכול לראות על טלווזיה

ולי יש כרטיס flyvideo פשוט שקניתי ב 250 שקל הוא מקליט באיכות בהחלט מכובדת , אני לא מתלונן ...

לא......בכרטיס פריסה יש לי גם כניסה!

פורסם

?

לא......בכרטיס פריסה יש לי גם כניסה!

כניסה ?? איזו כניסה ? כתוב עליה VIDEO IN במקרה ?

או שהצבע של השקע הוא בכלל כתום ואז זאת יציאת אודיו דיגיטלית-S/PDIF ?

פורסם

vga in

לכרטיסי FIREWIRE אפשר לחבר מצלמת וידאו רגילה?

פורסם

vga in

לכרטיסי FIREWIRE אפשר לחבר מצלמת וידאו רגילה?

חחחחחח.. ה-VGA IN שיש לך בכרטיס הזה הוא אך ורק כדי לחבר LOOP בין כרטיס הפריסה לכרטיס המסך !!!!!! זה לא התקן ללכידת וידאו בשום אופן..

אם לכרטיס FIREWIRE אין גם כניסת וידאו אנלוגית (כמו ה-COMPOSITE או S-VIDEO) אז הוא לא יכול להתחבר למצלמות ולמכשירי וידאו אנלוגיים, וגם לא לממיר הדיגיטלי של הכבלים או יס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים