פורסם 2010 במרץ 2515 שנים המקום - סאבליים היום- רביעי השעה 21:00 מחיר 30 ש"ח הופעה חגיגית לקראת הוצאת הסינגל השני אירוע פייסבוק המייספייס של מונסון
פורסם 2010 במרץ 2515 שנים באסה, בידיוק יש לי טיול בתאריך הזה. אך אם זה התבטל או משהו אחר בשמחה אני אבוא!
פורסם 2010 במרץ 2515 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סימון זה אני שם סימון, סיכמתי עם לולה ;D
פורסם 2010 באפריל 215 שנים הייתי במסע של האופנוענים של מטה המאבק. היה מאוד כיף!סליחה שלא באתי, בכיף הייתי בא אם זה לא היה נופל על התאריך הזה.מתי ההופעה הבאה?
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים מחבר הופעה קרובה אפרסם בקרוב.טעימה קטנה מההופעה (שעון החול)http://soundcloud.com/amosico/monsoon_live_at_the_sublime_shaon_ha_hole
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.