עבור לתוכן

שאלה לפני קניה של סוני 3

Featured Replies

פורסם

היי

המשחק שאני הכי מכור אליו בסוני הוא הפרו אבולושן.

אני משחק אצל חבר שלי בדרך כלל וניסיתי לשחק שם באונליין.

שמתי לב שהמשחק לא ממש רץ חלק כשמשחיקם אונליין. יש מין חלקיק שניה של איחור בכל פעולה שאני עושה עם השחקן.

השאלה שלי היא האם גם אצלכם זה ככה או שזה אולי רק בגלל המהירות אינטרנט שיש לו בבית?

איזה מהירות יש לכם בבית לאינטרנט והאם גם אתם הרגשתם כמוני כששיחקתם אונליין?

תודה

פורסם

יותר הגיוני שהאיטיות שאתה מדבר עליה נובעת מהשרת שאתה מתחבר אליו והעומס שיש עליו באותו הזמן.

נסה לשחק באונליין בשעות הלילה, כשיש פחות עומס על השרתים ותראה אם עדיין יש לך את הבעיה הזאת.

פורסם

וזה PS3 לא סוני 3

פורסם
  • מחבר

יותר הגיוני שהאיטיות שאתה מדבר עליה נובעת מהשרת שאתה מתחבר אליו והעומס שיש עליו באותו הזמן.

נסה לשחק באונליין בשעות הלילה, כשיש פחות עומס על השרתים ותראה אם עדיין יש לך את הבעיה הזאת.

יש לך את הסוני 3 (קרירין אני אקרא לזה איך שבא לי) ??

עובד אצלך סבבה בשעות הלילה כשאין עומס?

פורסם
cookie-monster-diet.jpg
פורסם

אין לי את PES אבל משחקי רשת אחרים שיש לי, שבמהלך שעות היום קצת מקרטעים, בלילה עובדים מצויין ברשת.

אבל שוב פעם, שאתה או חבר שלך תבדקו את זה בעצמכם ותראו אם זה פתר את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה בעצמי אם אהיה אצלו בקרוב.

אני לא הרב האצלו והוא לא ממש משחק בפרו ככה שלומר לי אם יש לאג או לא - לא נראה לא שהוא ישים לב.

חשבתי אולי פה יש אנשים שמשחקים במשחק ה "לא פופולארי" הזה , ויכולים לענות לי על השאלה.

פורסם

כמה אתה מצפה שישחקו בסדרה שיוצאת שנה אחרי שנה ?

פורסם
  • מחבר

לא ביקשתי ממך עזרה קרירין.

וזה היה בציניות

פורסם

SMULIKON

בשביל לשחק "חלק" ברשת אתה לא צריך מנוי של 5MB אצל הספקית עם UPLOAD של 90KB per sec .

זה בדיוק כמו כל דבר אחר ברשת, גם ביוטיוב שיש עומס אתה מקבל את המידע לאט לאט,אז גם שאתה משחק הקבלת מידע היא איטית מנסיוני הרב במשחקי רשת, שעת עומס+שרתים לא "חזקים "להחזיק" דיי אנשים =לאגים

לדוגמא בשרת של WOW נדיר שיהיו לך לאגים כי השרתים של החברה מתוחזקים כנראה כמו שצריך, וגם יש הגבלה על מספר האנשים שיכולים להיכנס לשרת .

יש מקומות שאין את זה.

פורסם

אגב בלי קשר, אני חייב לציין שפעם ראשנה מאז PES3 שפיפא פשוט יותר טוב!!

גם אני לא האמנתי לזה אבל בצורה ממש מפתיעה הם הצליחו לעבור את פרו ובגדול

פורסם

מסכים איתך. ה PES 2010 פשוט אחת האכזבות שלי ממשחקים השנה.

פותח דיון,

האם מדובר ב PES 2010 ?

אם כן, האם אתה בטוח שהאיטיות הזו (או תגובה עם דיליי) מתרחשת רק באונליין ?

כי ידוע שלמשחק הזה יש איטיות "בילט-אין" במנוע. גם בסינגל הוא מגיב בצורה מסריחה ויש דיליי..

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך. ה PES 2010 פשוט אחת האכזבות שלי ממשחקים השנה.

פותח דיון,

האם מדובר ב PES 2010 ?

אם כן, האם אתה בטוח שהאיטיות הזו (או תגובה עם דיליי) מתרחשת רק באונליין ?

כי ידוע שלמשחק הזה יש איטיות "בילט-אין" במנוע. גם בסינגל הוא מגיב בצורה מסריחה ויש דיליי..

כן,

אני מדבר על PES 2010

רק באונליין יש את הדיליי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים