עבור לתוכן

אני הולך להשתגע! כמה כסף המדינה הזאת שפכה!

Featured Replies

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//1656857

תקראו מה כתוב למטה, ישראל העבירה לאו"ם 10.5 מיליון דולר על נזקים הקשורים לאו"ם בעזה.

וזה עוד מחוץ לעלות המלחמה ופיצויים למשפחות החיילים ההרוגים ופיצוי לחיילים שנפגעו!!!

כסף הולך פה בכמויות!!!

היה עדיף להשקיע את הכסף במערכות הגנה נגד קאסמים, מדינה מטומטמת!

המונה מתקתק ואנו כמובן משלמים. :s07:

וכמובן כמו אזרחים טובים אנו קצת מתעצבנים ושוכחים מזה.

טוב שמעמידים את אולמרט עכשיו, אשמח אם ייצרפו גם את ביבי הקמצן המחזק את אשתו שמשלמת פחות משכר מינימום, דוגמא למופת.

פורסם

בושה וכלימה, איך כל פעם מחדש אנחנו מתקפלים.

פורסם

אנחנו חייבים להתקפל כרגע, ישראל עדיין תלויה בעולם בכל הנוגע לתמיכה פיננסית ואסטרטגית.

אנחנו גם נפסיק את הבנייה במזרח ירושליים אם ביבי יודע מה טוב למדינה הזאת.

מה לעשות, ישראל היא לא מעצמה. היא כפופה לעולם בדיוק כמו עזה. אם לא נפסיק להיות אגרסיביים, העולם יהיה אגרסיבי כלפינו. הפאשלה בדובאי רק מוסיפה שמן למדורה.

פורסם

אנחנו חייבים להתקפל כרגע, ישראל עדיין תלויה בעולם בכל הנוגע לתמיכה פיננסית ואסטרטגית.

מה לעשות, ישראל היא לא מעצמה. היא כפופה לעולם בדיוק כמו עזה. אם לא נפסיק להיות אגרסיביים, העולם יהיה אגרסיבי כלפינו. הפאשלה בדובאי רק מוסיפה שמן למדורה.

צודק, חייבים להתקפל עוד מזמן לא?

תראו איך זה יצית גל שנאה נוסף נגד ישראל בכל העולם. מעכשיו כל ארגון זכויות אדם יהיה זכאי לדרוש מישראל כספים, וישראל תצא אשמה אם לא תשלם את חובותיה בזמן. לאחר איסור הבנייה באל קודס, אנו רואים שפעילי השלום החלו להתקדם בצעדים גדולים ואמיצים יותר ממה שהיה לפני. בקרוב: איסור הרחבת התנחלויות בגוש דן, ותשלום פיצויים כספיים בסך מאות מליוני יורו לחזבאללה, אל-קאעידה, חמאס, הג'יהד האיסלמי, וארגוני זכויות אדם אחרים שנפגעו מפעילויות האגרסיה של האויב הציוני.

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה שלכם. ישראל פגעה (במכוון או לא במכוון, זה לא רלוונטי) במתקנים של האו"ם שנמצאים בעזה, והיא צריכה לשלם פיצויים על הנזק שהיא גרמה - מה הקשר לפלשתינים ולהתקפל וכל הדמגוגיה שעפה פה באוויר?

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה שלכם. ישראל פגעה (במכוון או לא במכוון, זה לא רלוונטי) במתקנים של האו"ם שנמצאים בעזה, והיא צריכה לשלם פיצויים על הנזק שהיא גרמה - מה הקשר לפלשתינים ולהתקפל וכל הדמגוגיה שעפה פה באוויר?

המתנגדים קוראים לזה להתקפל כי לדעתם חמאס צריך לשלם על הנזקים בכך שגרם לטילים לעוף על עזה.

זו הסיבה שאני, לפחות, השתמשתי בדמגוגיה של "התקפלות". מניח שכך גם אחרים יעשו כך.

הפסקה השנייה מתייחסת לאירועים אחרים, לא קשורה לראשונה.

פורסם

להפך. עכשיו אסור להתקפל. בשום פנים ואופן. עברנו את השלב שאפשר להגיד "אופס, טעינו". אם נתקפל נהפוך לכלבה של אובמה לשבע השנים הבאות כי הוא הבין שאפשר לצעוק עלינו ואנחנו נעשה בדיוק מה שהוא רוצה. ישראל מדינה ריבונית. ירושלים נכבשה במלחמה לפי החוק הבינלאומי. אם נאפשר לעולם להכתיב מה נעשה בשטח הריבוני שלנו לישראל אין זכות קיום. אובמה אידיוט. הוא שכח מי התומכים הגדולים של המפלגה הדמוקרטית והוא יזכר בכך בנובמבר בבחירות לקונגרס. עד אז צריך לעמוד על שלנו.

פורסם

להפך. עכשיו אסור להתקפל. בשום פנים ואופן. עברנו את השלב שאפשר להגיד "אופס, טעינו". אם נתקפל נהפוך לכלבה של אובמה לשבע השנים הבאות כי הוא הבין שאפשר לצעוק עלינו ואנחנו נעשה בדיוק מה שהוא רוצה. ישראל מדינה ריבונית. ירושלים נכבשה במלחמה לפי החוק הבינלאומי. אם נאפשר לעולם להכתיב מה נעשה בשטח הריבוני שלנו לישראל אין זכות קיום. אובמה אידיוט. הוא שכח מי התומכים הגדולים של המפלגה הדמוקרטית והוא יזכר בכך בנובמבר בבחירות לקונגרס. עד אז צריך לעמוד על שלנו.

זה מאוד פשוט.

ישראל היא לא בולדוג. היא פינצ'ר קטן שחידד שיניים וחושב שהוא לא פחות מאשר טי-רקס.

האמת היא שישראל יודעת לנשוך, אבל רק פודלים (מדינות פחדניות) וחתולים (וואנאבי-מעצמות כמו החמאס והחיזבאללה), ואולי גם כלב-נקניק שמן (אנלוגיה למדינה עצלנית שתזנח את המאבק).

ארצות הברית, אנגליה, צרפת, גרמניה, הן האלפא-דוג בעולם. ככה זה היה ולא נראה שזה הולך להשתנות בקרוב.

עד עכשיו הכלבים הגדולים מטפחים אותנו יפה-יפה, יש לנו מהם מספיק תמיכה כדי שלא ניפול אבל לא יותר מדי כדי שנלמד להסתדר בעצמנו בעתיד. אבל בלי ההגנה שלהן, אנחנו כולה פינצ'ר בעולם מאוד גדול, מאוד מכוער ומאוד אכזרי.

אז לישראל שתי אופציות:

לקרוא תיגר על הכלבים הגדולים, רק כי היא לעסה עצם שמנה וחידדה שיניים (העצם היא בעצם האכפתיות הבינ''ל מהמצב שלנו). במקרה הזה ישראל תגלה מהר מאוד שהיא כולה פינצ'ר.

לכרוע לדרישות האלפא-דוגים, המערב, ולוותר על כמה נושאים עקרוניים אבל הכי חשוב, להישאר בטיפוח המעצמות עד שתוכל להתרוצץ ולנשוך כראוי. במקרה הזה האגו שלנו יהיה איתנו ברוגז, אבל לפחות לא נדמם למוות.

תקלטו שישראל היא מדינה צעירה, קטנטנה ויש גבול לכמה שהיא יכולה להשפיע על העולם. גבולות ישראל לפי האו''ם (הגבולות שניתנו לנו עם הקמת המדינה) הם קוי 68', ככה העולם רואה את ישראל. זה שכבשנו במלחמות שטחים נוספים (ואני מאוד מסכים עם המהלך הזה, אגב, שלא תחשבו שאני רוצה לחזור לגבולות האו''ם) לא אומר שככה העולם רואה אותנו. גם גרמניה נדרשה להחזיר את השטחים שהיא כבשה במלחמת העולם הראשונה. אז בסדר, בערך עשרים שנה אחרי זה היא נקמה והשתלטה על חצי-עולם, אבל תראו מה יצא לה מזה (מליוני הרוגים, מעמד שלא ירד עד עצם היום הזה, נזקים כלכליים עצומים, ובסוף היא גם חזרה לשטחים המקוריים שלה). אתם לא רוצים שישראל תסבול כמו גרמניה, וכמובן שלא תגרום לסבל כמו שגרמניה גרמה, נכון?

אני קורא להחזרת השטחים למען שלום עולמי, לפחות בינתיים! כי בחייאת, אנשים, כמה אפשר לעצבן את אמריקה?

פורסם

אני קורא להחזרת השטחים למען שלום עולמי, לפחות בינתיים! כי בחייאת, אנשים, כמה אפשר לעצבן את אמריקה?

:lol:

פורסם
  • מחבר

הטעות הגדולה שלנו היא שפתחנו בעופרת יצוקה, ועוד יותר טעות שאם כבר נכנסנו לעזה היינו מורידים לבכירי חמאס את הראש אבל זה לא קרה לצערי.

המלחמה הייתה מיותרת, איבדנו חיילים יקרים והמון המון כסף שייצא מהכיס שלנו.

את הכסף שאבד היינו יכולים להשקיע במערכות הגנה נגד קסאמים ועוד היה נשאר לנו עודף.

עכשיו נכנסנו לבור שיהיה קשה לצאת ממנו.

במקום שביבי קצת התעשת ויינסה לדבר עם אובמה הוא מפנה את הגב, זה פ-א-ק-י-נ-ג בעלת הברית הכי קרובה שלך! מה אתה מפנה לה את הגב?!

ארה"ב היא האמא שלנו, היא עוזרת לנו גם לחזק את הכלכלה וגם מביאה לנו ציוד לחימה.

פורסם

אסור להתקפל למה שארצות הברית אומרת.

גם אם לא תתקפל הוא לא יעשו לך כלום, הם צריכים אותך פה, אתה לא באמת ידיד אמת שלהם, אתה ממוקם במיקום אסטרטגי, והם משלמים לך קצת כדי שתיהיה בשבילם מודיעין פה באיזור.

צריך ליהיות חזקים, ולהראות שאנחנו לא עושים כל מה שאומרים לנו, ותראו שזה יעזור, ויפסיקו לנסות לקפל אותנו.

פורסם

אתם טועים

עופרת יצוקה לא היה טעות ולא שום דבר.. אפילו ישראל הייתה צריכה להגיב שנה קודם

אני רוצה לראות את ארצות הברית מקבלת יום יום מעל 10 רקטות ושותקת

בכלל בוא נדבר כל העולם גאורגיה רק אימה על רוסיה, ורוסיה כמעט מחקה אותה

ה 10 מליון זה לאו''ם זה הגיע לישראל כי הם פגעו באו''ם

פורסם

ארה"ב היא האמא שלנו, היא עוזרת לנו גם לחזק את הכלכלה וגם מביאה לנו ציוד לחימה.

אין לך מושג קלוש מה היא מקבלת בתמורה בנאדם, תאמין לי שאין לך ולי ולאף אחד אחר פה מושג, אבל היא מקבלת הרבה מאוד. דבר נוסף, אבסורדי עוד יותר הוא שכל הכסף שהיא נותנת לנו חוזר אליה בחזרה... אנחנו מקבלים טונות של דולרים כל שנה (לא זוכר כמה במדויק, מאות מליוני דולרים) בשביל לקנות ציוד לחימה וכו', אבל אך ורק Made In U.S.A... אני בטוח שעכשיו הכל מובן לך יותר...

למה שנצטרך לשלם לאו"ם על זה שהבניינים שלהם נפגעו? למה מה קרה? מלחמה זו מלחמה, שה"פלסטינים" יישלמו. שהחמאס יישלם. למה אנחנו?

זו בדיוק ההתקפלות. אנחנו עושים כ-ל מה שאומרים לנו. אנחנו לא יודעים להגיד לא, עד לכאן, זה הגבול, וזה חבל מאוד...

פורסם
  • מחבר

אתם טועים

עופרת יצוקה לא היה טעות ולא שום דבר.. אפילו ישראל הייתה צריכה להגיב שנה קודם

אני רוצה לראות את ארצות הברית מקבלת יום יום מעל 10 רקטות ושותקת

בכלל בוא נדבר כל העולם גאורגיה רק אימה על רוסיה, ורוסיה כמעט מחקה אותה

ה 10 מליון זה לאו''ם זה הגיע לישראל כי הם פגעו באו''ם

עופרת יצוקה הייתה טעות, עדיין שולחים עלינו קסאמים, אומנם לא בתדירות גבוהה אבל עדיין המתקפות לא פסקו לחלוטין.

מערכת הגנה טובה הייתה מונעת פגיעה בישובים וגם מונעת לצאת למלחמה שרק סיבכה את ישראל בחובות! רק תחשב את הסכום הדימיוני שישראל ביזבזה על המלחמה ותבין.

אין לך מושג קלוש מה היא מקבלת בתמורה בנאדם, תאמין לי שאין לך ולי ולאף אחד אחר פה מושג, אבל היא מקבלת הרבה מאוד. דבר נוסף, אבסורדי עוד יותר הוא שכל הכסף שהיא נותנת לנו חוזר אליה בחזרה... אנחנו מקבלים טונות של דולרים כל שנה (לא זוכר כמה במדויק, מאות מליוני דולרים) בשביל לקנות ציוד לחימה וכו', אבל אך ורק Made In U.S.A... אני בטוח שעכשיו הכל מובן לך יותר...

בו נדבר בת'כלס.

אתה מקבל נשקים בחינם מארה"ב?

-כן.

אז למה לבוא בטענות למדינה שמוסרת לך נשקים בחינם שעולים ה-מ-ו-ן?

פורסם

מי מקבל נשקים בחינם תגיד לי איפה אתה חי?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים