עבור לתוכן

Just Cause 2 - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

זה שומר לך אחרי שתסיים את המשימה

• תגובות 94
  • צפיות 17.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז זה מגביל אותי.

אם אני רוצה לצאת פתאום?

למה אני חייב להתחיל כל פעם משחק חדש?

\:

פורסם

אתה מדבר על המשימה ממש בתחילת המשחק? לפי מיטב זכרוני אתה יכול לשמור את המשחק בתחילת המשימה והמשחק שומר לך בתחילתה בכל מקרה, לא ברור לי למה אתה צריך להתחיל מחדש את כל המשחק...

פורסם

אתה לא מתחיל מחדש את כל המשחק.

ברגע שאתה מסיים את המשימה,נוצרת לך שמירה. בפעם הבאה שאתה נכנס למשחק,אתה ממשיך מסיום המשימה האחרונה שביצעת.[br]פורסם בתאריך: 14.06.2010 בשעה 15:58:58

זהו סיימתי את המשחק.

עדיין יש את המשימות הצדדיות,וכל שאר הדברים שצריך לאסוף וסוכנויות וכאלה,אבל בגדול היה רשום לי שסיימתי את הכול.

מה התכוונת שהצחיק אותך במשימה הסופית בכלל?

פורסם

שריקו רוכב על הטילים וקופץ מאחד לשני בלי שום בעיה, זה נראה לי כל כך הזוי שזה הצחיק אותי

פורסם

מישהו יודע איך מתקינים מודים

הורדתי אחד שמאפשר לריקו לעוף

אבל אין לי מושג איך להפעיל :|

http://www.justcause2mods.com/index.php/mods/other/Parachute/Superman-Flying-Mod-Version-3.2/

th_468_02.jpg

עריכה" פתרתי

פשוט יצרתי פולדר בשם "DROPZONE"

איפה שהמשחק מותקן זרקתי לתוכו את הקבצים ועבד :|

אגב נחמד מאוד המוד

פורסם

המוד לא נחמד, הוא פשוט ענק, פעם ראשונה שראיתי אותו עפתי איזה שעה בלי להפסיק, זה פשוט ענק !

פורסם

וואו המשחק הזה כל כך מעייף :s05:

אני עושה מלא משימות זה ניראה כמו כוכב כזה במפה נכון? אז אני עושה המון המוןן כאלה,וראיתי שאני רק 7% במשחק, זה ממש מעייף שאתה יודע שאתה אפילו לו עברתה רבע

עוד משהוא יש שיטה להגיע ממשימה למשימה?? מבלי לעוף במסוק?? כי אני נוסעע במסוק איזה 10 דקות וזהה משעמם,יש דרך אחרת? :nixweiss:

פורסם

אה, חשבתי אתה מתכוון אולי לקטע שבו הוא דוחף אותו לתוך בטן הטיל, ורואים את התחת שלו ממש דחוס בפנים.

גם היה נחמד.

דרך אגב משחק די מעייף.

אתה עושה כל כך הרבה ומגלה שעשית כמעט 27%, זה מעט מדי.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איך אני משיג תחמושת?

אני מסתובב שעות עם רובים ריקים ואין לי איך לתקוף.

חוץ מזה, קצת באיחור אבל משחק מדהים!

הכל על הכי גבוה ורץ חלק. נראה הכי טוב שראיתי עד היום.

פורסם

תגידו צריך ליקנות תאורגינל כדי שהמשחק המחורבן הזה יעבוד ?

פורסם

תגיד, אתה לא באמת מצפה שנענה לך על זה?

פורסם

איך אני משיג תחמושת?

אני מסתובב שעות עם רובים ריקים ואין לי איך לתקוף.

חוץ מזה, קצת באיחור אבל משחק מדהים!

הכל על הכי גבוה ורץ חלק. נראה הכי טוב שראיתי עד היום.

אתה קונה אותה ב"שוק השחור".

אגב המשחק הזה הוא אחד המשחקים הכי כייפים ששיחקתי בעשור האחרון.אני מרגיש כמו איזה "ריקו-גיבור העל הקובני"(או איפה שהמשחק הזה "מצולם")

והגרפיקה ענקית פשוט.

פורסם

צריך עזרה: אני במשימה בשדה תעופה שאני צריך להטיס מישהו במטוס אחרי שהרגתי את הטייס , אני לא מצליח לעלות לאויר את המטוס אני נופל לים בסוף המסלול ,אני לוחץ shift המנועים עובדים, האם צריך לעשות סיבוב למסלול אחר או ללחוץ על כפתור שמטוס יתרוממם ?

תודה

פורסם

פשוט לוחצים על המנועים עד הסוף ונוסעים ישר. כשנגמר המסלול המטוס אמור להמריא אם אתה מושך למעלה.

בעסה שכל פעם שנפסלים לקראת הסוף צריך להתחיל הכל מהתחלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים