עבור לתוכן

Just Cause 2 - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

טוב.. המשחק הזה מחרפן אותי לגמרי

כל פעם לסרוק את כל הכפר\בסיס צבאי בשביל למצוא איזה חבילה שמתחבאת לה ועד שמוצאים זה עולה באיזה 1-2%

ואני נשאר תקוע על 90% + כאילו זאת הדרך שלהם לגרום למשחק להיות ארוך? זה כבר מגוחך..

לפעמים עד שאני מוצא אני כבר מתייאש מלהמשיך לשחק אחרי שהסתובבתי עם מסוק בכל האזורים ואז רואה את זה מהבהב בין שני מגדלים

זה פאקינג הורס לי את כל הכיף במשחק .. חבל שרק שמתקרבים זה מראה חץ ולא מהרגע שנכנסים למתחם של הבסיס\כפר..

• תגובות 94
  • צפיות 17.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

wrecker, זה אכן מבאס..עאבל שטויות. הבונוסים שאתה מקבל ב100 אחוז דיי זניחים כך שאל תחשוש להשאיר בסיס "לא גמור"..

מקסימום תעבור שם במהלך המשחק בשלב מאוחר יותר ופתאום תמצא את מה שעוד לא עשית..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

טוב.. המשחק הזה מחרפן אותי לגמרי

כל פעם לסרוק את כל הכפר\בסיס צבאי בשביל למצוא איזה חבילה שמתחבאת לה ועד שמוצאים זה עולה באיזה 1-2%

ואני נשאר תקוע על 90% + כאילו זאת הדרך שלהם לגרום למשחק להיות ארוך? זה כבר מגוחך..

לפעמים עד שאני מוצא אני כבר מתייאש מלהמשיך לשחק אחרי שהסתובבתי עם מסוק בכל האזורים ואז רואה את זה מהבהב בין שני מגדלים

זה פאקינג הורס לי את כל הכיף במשחק .. חבל שרק שמתקרבים זה מראה חץ ולא מהרגע שנכנסים למתחם של הבסיס\כפר..

או, אתה מזכיר לי את עצמי לפני כמה ימים.

אך אל דאגה, יש פתרון!! שמת לב לדבר הלבן הזה שמשמאל למפה? אז זה אומר לך כמה אתה קרוב ע"פ מס' הקווים שיש שם.

מיותר להגיד שהגילוי הזה חסך לי שעות של שוטטות מיותרת. חבל שאין במשחק יותר מסכי טעינה כדי שיהיה מספיק זמן לקרוא את הטיפים החשובים האלה :)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מישהו יודע כיצד עוברים את המשימה של ההאמרים האדומים שצריך לנטרל בהם את הפצצות?

המשימה היא באזור מדברי, דרך אגב.

פורסם

יש למישהו שמירה של המשחק בהתחלה/אמצע/סוף? זה לא משנה לי..

הורדתי שמירה, שמתי אותה בתקייה של square enix/just cause 2/saves במסמכים שלי, וזה לא קורא אותו. כשאני לוחץ Load Game זה רושם שגיאה ונתקע.

עשיתי את המשימות ההתחלתיות בערך 10 פעמים וכל פעם בגלל סיבה אחרת אז התייאשתי

פורסם

הנה שמירה שלי עם כמעט 40 אחוז מהמשחק, למיטב זכרוני בשמירה הנ"ל סיימתי את כל משימות הסוכנות (כלומר, הסיפור העיקרי של המשחק) אבל עשיתי יחסית מעט משימות של 3 הפלגים באי.

השמירה נלקחה מהתיקיה Saves מתוך התיקיה המקורית של המשחק.

מישהו יודע כיצד עוברים את המשימה של ההאמרים האדומים שצריך לנטרל בהם את הפצצות?

המשימה היא באזור מדברי, דרך אגב.

אחרי שקפצת על אחד ההאמרים, אתה צריך להיות מחוץ לרכב ואז עם החצים לקפוץ מרכב לרכב ולנטרל את הפצצה עם המקש E. רצוי לקפוץ על הרכב הראשון בשיירה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

גיליתי איך,תודה.

זה בלתי אפשרי לנטרל את זה שיורים עליך כל הזמן והרכב נכנס כל פעם מחדש באיזה תחנת דלק או עמדת תעמולה בצד הדרך.

פורסם

אתה מדבר על המשימה הספציפית עם ההאמרים או באופן כללי?

נ.ב. בולו סנטוזי מאוד הצחיקה אותי עם הדיבור המאוד מיוחד שלה והיא הפכה לתופעת רשת, יש לה אפילו קבוצת פייסבוק:

http://www.facebook.com/pages/Bolo-Santosi-A-Singaporean-Heroine/109443242412955

פורסם

אמרתי לך על המשימה של ההאמרים.

אתה מתכוון זאתי שהיה צריך להציל אחרי שנחטפה, המנהיגה הזאת.

פורסם

כשאני עשיתי את המשימה, אף אחד מהרכבים לא נתקע במכשול גדול בדרך, אולי כמה חיילים על אופנוע וסיימתי את המשימה בנסיון השני.

דרך אגב, המשימה הסופית של המשחק מאוד הצחיקה אותי ואני לא אגלה מה היה שם כדי לא להרוס לאחרים. בסך הכל משחק די מומלץ ושווה את הכסף לדעתי.

פורסם

עברתי אותה בסוף דרך אגב.

כרגע זה עניין של מאבקים של השתלטות על בסיסי צבא, שמעוררת התנגדויות קלות מצד החיילים שלהם.

ולסוף יש כנראה עוד זמן, יש לי עוד משימות ושטחים לא כבושים בכמויות לא מעטות.

פורסם

אתה יכול לסיים את המשחק די מהר, תגרום מספיק כאוס וייפתחו לך כל משימות ה-Agency ותוכל לסיים את הסיפור העיקרי של המשחק. ברגע שתסיים את הסיפור תוכל להמשיך לעשות את כל שאר הדברים ללא בעיה.

פורסם

כן די שמתי לב שאני עושה את המשימות, אז להקה של חיילים של הסוכנויות באים איתי לכבוש שטחים צבאיים, ואז לאחר הכיבוש אני יכול להרוס הכול ביתר קלות ,

ללא התאמצות של כיבוש עצמי שהוא יותר קשה ומסובך מאשר להרוס מבלי שהם מפריעים לי.

למרות שיש את האוכלוסיות של הכפרים שאותם צריך בכול מקרה לחפש לבד ומצוא את הארגזים. קיימים מספר חיילים שמאבטחים את האזורים הללו,

והם מפריעים באיסוף הציוד, אבל באמת עיקר החיילים מרוכזים באזורים הצבאיים של האיים.

בכל מקרה עדיין זה יותר מדי משימות,שחלקן(כמו ניטרול ה4 פצצות בתוך העיקר שמחוברות לדלת) מעצבנות, כי הן כוללות זמן, וזה די מפריע.[br]פורסם בתאריך: 13.06.2010 בשעה 00:32:24

עכשיו נתקלתי במשימה שצריך לפוצץ פסלים ולקחת את הראשים שלהם לנקודה מסויימת.

הם רוצים שאני אחבר את הראשים איכשהו,לאן מחברים אותם?

פורסם

משחק יפה אבל קל מידי

פורסם

הגעתי למשימה עם הקזינו, אבל משום מה זה לא נותן לי לשמור את המשחק.

למה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים