עבור לתוכן

Just Cause 2 - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

אחרי שאתה שם את הדינמיט (עם הכפתור הימני של העכבר) - מפעיל אותו עם לחיצה ארוכה על אותו כפתור.

• תגובות 94
  • צפיות 17.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

מאוד מוזר מה שאתה אומר. המערכת שלי לא פחות חזקה משלך ועדיין אני לא משחק בהגדרות כמו שלך.

אני על 1680X1050 רזולוציה. כיביתי AA הרוב אמנם על HIGH , אבל לא כמו שאתה תיארת. שאני שם על הגדרות יותר גבוהות המשחק לא נתקע, אבל יש תחושה שהכל זז מעט יותר לאט. (לא משמעותי אבל עדיין מפריע לחווית המשחק, חלק זה בטוח לא זז)

תבטל AA וVSYNC.

אם זה לא עוזר אז זה כנראה בכ.מ, אני באובר קלוק קצת יותר גבוה משלך.

פורסם
  • מחבר

עשיתי פרמוט,התקנתי את המשחק ועכשיו זה מראה לי

capturecr.jpg

לא מצליח להיכנס למשחק

****לא משנה ,סידרתי את זה

אבל אני לא מצליח עכשיו להתקין את השמירה שלי , צריך להתחיל הכל מהתחלה T T

פורסם

תבטל AA וVSYNC.

אם זה לא עוזר אז זה כנראה בכ.מ, אני באובר קלוק קצת יותר גבוה משלך.

הורדתי VSYNC וזה שיפר את הביצועים. מה ההגדרות המדויקות שאיתן אתה משחק ( אם יש לך כוח, PRT SCREEN יהיה נחמד) וכמה FPS אתה מקבל בהגדרות האלו. חח חפרתי, אבל ממש מעניין אותי להשוות למערכת דומה שלי.

פורסם

נתקלתי בERROR הזה(תמונה מצורפת).

מותקן לי DX11, כרטיס המסך שלי 8800GTS 512.

למישהו יש מושג??

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

מצאתי מקום טוב לבצע קפיצות בייס

1072 מטר

זה ליד THREE KINGS HOTEL

justcause22010032900332.th.jpg

justcause22010032900341.th.jpg

justcause22010032900342.th.jpg

פורסם

IME3

תעשה טובה תערוך את ההודעה ותעלה את התמונה כמו שצריך.

אחרי שאתה מעלה לאתר ,אל תעתיק את הקוד "Forum Code"

אלה את "Forum Thumbnail"

וזה יראה כך

justcause22010032900332.th.jpg

פורסם

המשחק נתקע לי בלאודינג סקרין

זה קרה לי גם בדמו,ואז הורדתי את הגראפיקה קצת והמשחק עבד

עכישו זה לא קורה משום מה,המשחק הזה כתוב על הפנים בקיצור....

יש לי 9600GT וAMD 3600X2

פורסם

משחק מעניין!

רץ על הגדרות מקסימליות בלי AA על 1680X1050 באופן שחיק ביותר 30-50FPS עם נפילות נדירות לאיזור ה~25.

למרות שהGTX260 216 שלי עומד על 720/1512/2376, הE5200 המסכן שלי עומד על בסה"כ 3.0GHZ, כך שהמשחק יכל לרוץ טוב יותר עם מרובע ליבה מכובד אבל אני בהחלט מסתפק במה שיש... ::)

מה שכן, משום מה המשחק נפתח בחלון איזה 5-10 שניות אחרי שאני פותח את הEXE, עד אז הוא סתם יושב במנהל המשימות כאילו תהליך רקע, מישהו נתקל בבעיה?

פורסם

אתה לא אמור לשאול את זה פה...

פורסם

אני קצת חנוק עכשיו בכסף אבל הנושא הזה עשה לי חשק והזמנתי את המשחק מ game.co.uk

תקוללו כולכם!!

אני יודע שזה לא נושא לדיון אבל , למה להיות כזה צדיק ולרכוש כזה משחק ? במיוחד שהמצב הכספי חנוק?

פורסם
  • מחבר

יצא DLC

מכיל:

* Exclusive limited edition packaging

* Black Market Chaos Pack

* Fold-out Panauan Intel Map

* Black Market Chaos Pack:

* Agency Hovercraft - The ultimate in amphibious transport, the Agency Hovercraft is the most flexible form of transport in the game. Equipped with a turret-mounted grenade launcher, you're guaranteed to blow your opposition out of the water.

* Rico's Signature Gun - Customised by the Agency and adapted for Rico's shooting style, this deadly accurate and powerful pistol has precision, power and flair.

* Bull's Eye Assault Rifle - More powerful than the standard assault rifle, this lightweight and lethal automatic rifle features increased accuracy and a higher magnification scope.

* Chevalier Classic - No agent should be without a hot set of wheels and with an increased top speed and superior handling, you can arrive at your destination in style or make a guaranteed quick getaway.

* Chaos Parachute - Featuring a skull motif, make an entrance no one will forget... should you leave anyone alive to remember

* Unique Vertical Gameplay: Take to the air like no other game. Experience total aerial freedom with the unique parachute and dual grapple

* Unbelievable Adrenaline-Fuelled Stunts: Freefall, BASE jump, vehicle surf, parasail, skydive, grapple, slingshot, leap between vehicles, hang from helicopters, scale buildings. The impossible is within your grasp.

* Upgraded Dual Grapple: Your best tool is now a weapon. Fire two shots with the grapple hook and attach unwilling enemies to high-speed vehicles, hang them upside down from buildings, tether objects in midair. The possibilities are as vast as your imagination.

* Discover The Secrets Of Panau: Explore the island paradise, from sprawling cities, seclud

פורסם

מצאתי מקום טוב לבצע קפיצות בייס

1072 מטר

זה ליד THREE KINGS HOTEL

מקום מעולה !

אם למישהו יש עוד מקומות כאלא, הוא מוזמן לשתף אותנו...

למי ששאל על איזה הגדרות אני משחק, הוספתי תמונה למטה.

בנושא אחר, הרגע עשיתי מן משימה כזאת שצריך לסוע לאיזה אי מרחוק ולהחזיר משם כמה קופסאות, בסוף מסתבר שזה אי מוגן של הסינים ויש להם

שם מין עמוד ענק כזה שמנטרל כל ספינה או מטוס שמגיע וצריך לפוצץ את העמוד הענק הזה. המשימה הכי טובה שהייתה לי עד עכשיו, הלוואי וכל משימה תיהיה כזאת, נמאס לי כבר מהפורמט המוכר של תפרוץ לבסיס-תגן על הטכנאי-תגיע איתו לנקודה X- שמור עליו בזמן שהוא עושה Y.

[attachment deleted by admin]

פורסם

הגעתי לאתר ולפורומים של המשחק

יש שם כל מיני דברים נחמדים ושרשורים לעבור עלייהם

http://forums.eidosgames.com/forumdisplay.php?f=267

בין השאר יש שם מפות עם נ.צ של כל מיני דברים מיוחדים במפה

כמו המיקום של הבלון הפורח שבכלל עוד לא מצאתי אותו

מיקום של לוויתן מת ששוכב על איזה חוף (וכבר פיצצתי אותו כי יש בתוכו פריט שאוספים)

ויש גם כריש מגניב!

לקחתי אותו עם מסוק לים הפתוח ונסעתי איתו על הגלים אפילו עשיתי סרט אבל לא העלתי עוד

justcause22010033012182.th.jpgjustcause22010033012050.th.jpgjustcause22010033011585.th.jpgjustcause22010033011584.th.jpgjustcause22010033011583.th.jpgjustcause22010033011582.th.jpgjustcause22010033011574.th.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים