עבור לתוכן

Just Cause 2 - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

אני קצת חנוק עכשיו בכסף אבל הנושא הזה עשה לי חשק והזמנתי את המשחק מ game.co.uk

תקוללו כולכם!!

• תגובות 94
  • צפיות 17.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאלה למי שכבר שיחק - עד כמה המשחק הזה בהשוואה למשחקי OW אחרים כגון assasians creed ו- prototype חוזר על עצמו?

פורסם

יש איזה דרך להפעיל את המשחק על WINXP?

נראה אחלה משחק :jump:

פורסם

זה הקטע שצריך לימצוא אותם, 100% זה באמת קשה אבל הקטע שזה לא נותן הרבה, בד"כ זה בונוס קטן שלא שווה להפוך את כל הבסיס בשבילו.

אנשים פה התלננו על ביצועים :screwy: מוזר לגמרי, עם המערכת שלי, על ההגדרות הכי גבוהות רק צל על MED ברזו' של 1080P רץ חלק לגמרי וניראה מעולה !

מה שכן שחייבים מעבד חזק, הפעלתי אותו פעם אחת בלי OC וזה היה ממש מורגש.

לגבי תחמושת, אתה צריך לקנות את הנשק שאתה רוצה תחמושת אליו ואז אתה בעצם אוסף רק את התחמושת מהקופסא ולא את הנשק.

מאוד מוזר מה שאתה אומר. המערכת שלי לא פחות חזקה משלך ועדיין אני לא משחק בהגדרות כמו שלך.

אני על 1680X1050 רזולוציה. כיביתי AA הרוב אמנם על HIGH , אבל לא כמו שאתה תיארת. שאני שם על הגדרות יותר גבוהות המשחק לא נתקע, אבל יש תחושה שהכל זז מעט יותר לאט. (לא משמעותי אבל עדיין מפריע לחווית המשחק, חלק זה בטוח לא זז)

פורסם

אני מריץ את המשחק על מקסימום הגדרות [כולל פילטרים 16X] ונדיר שאני עובר את ה30FPS.

ואני מריץ עם GTX285 2GB SC .

וQ9450 תחת 3.2

מטרו היה פחות כבד אצלי :hat:

פורסם

מוזר... אצלי המשחק עובד בצורה פנטסטית.

ומה הקטע להפעיל 16XAA :screwy: אין שום הגיון לתת פה יותר מX4

פורסם

שאלה למי שכבר שיחק - עד כמה המשחק הזה בהשוואה למשחקי OW אחרים כגון assasians creed ו- prototype חוזר על עצמו?

המשחק חוזר על עצמו

יש תבניות לכל המשימות האלו ואתה תבצע הרבה דברים בול אותו דבר למשל השתלטות על מחנה אויב עם ארבעה חברים ממחנה אחר בזמן שאתה צריך לשמור את המנהיג שלהם בחיים

ואת המשימה הזאת כל פעם תעשה בול אותו דבר רק הדמויות משתנות קצת

וגם הדרך שאתה עושה את ההתשלטות אני מוצא את עצמי באיזה שלב כל פעם משתמש במיני גאן ומרסס הכל

אבל זה לא ממש משנה כי המשחק ענק בגודל שלו ועדיין רק חקרתי איזה 20 אזורים מתוך 368

עוד כמה וידאוים

קפיצה מהקזינו

מטוס נוסעים גדול

טיול בשקיעה ולאור ירח בסירה באמת יש קטעים שנראים טוב במשחק הזה

פורסם

מוזר... אצלי המשחק עובד בצורה פנטסטית.

ומה הקטע להפעיל 16XAA :screwy: אין שום הגיון לתת פה יותר מX4

מן הסתם שיעבוד לך בצורה פנטסטית. יש לך מפלצת משחקים. :)

פורסם

בלי קשר, ההבדל ויזואלי בין 16XAA לבין 4XAA הוא כל כך זניח, אני לא מבין מה הקטע להתעקש על 16XAA, אתה רוצה 30- FPS? או שאתה רוצה 40+ FPS?

פורסם

גם אני הורדתי ישר ל-4

פורסם

vsync אצלכם על ON?

פורסם

אצלי הכל עובד על הכי גבוה שיכול להיות כולל הכול על 1920 על 1080, וממש לא התלהבתי מהגרפיקה....אני אומנם רק בהתחלה במקום שצריך למצוא את הכרטיסים שנפלו אולי בגלל זה.

פורסם

אצלי הכל בינוני גבוה וגם VSYNC עובד כברירת מחדל

פורסם

לא שיחקתי במשחק הראשון... שווה לי לקנות את השני?

פורסם

איך מפוצצים דינמיט? הצלחתי להחליף בין דינמיט לרימון עם G, הצלחתי לשתול את הדינמיט בלחיצה על המקש הימני של העכבר, מה עכשיו? איך אני גורם לדינמיט להתפוצץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים