פורסם 2010 במרץ 2615 שנים אני קצת חנוק עכשיו בכסף אבל הנושא הזה עשה לי חשק והזמנתי את המשחק מ game.co.ukתקוללו כולכם!!
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים שאלה למי שכבר שיחק - עד כמה המשחק הזה בהשוואה למשחקי OW אחרים כגון assasians creed ו- prototype חוזר על עצמו?
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים זה הקטע שצריך לימצוא אותם, 100% זה באמת קשה אבל הקטע שזה לא נותן הרבה, בד"כ זה בונוס קטן שלא שווה להפוך את כל הבסיס בשבילו. אנשים פה התלננו על ביצועים מוזר לגמרי, עם המערכת שלי, על ההגדרות הכי גבוהות רק צל על MED ברזו' של 1080P רץ חלק לגמרי וניראה מעולה ! מה שכן שחייבים מעבד חזק, הפעלתי אותו פעם אחת בלי OC וזה היה ממש מורגש. לגבי תחמושת, אתה צריך לקנות את הנשק שאתה רוצה תחמושת אליו ואז אתה בעצם אוסף רק את התחמושת מהקופסא ולא את הנשק. מאוד מוזר מה שאתה אומר. המערכת שלי לא פחות חזקה משלך ועדיין אני לא משחק בהגדרות כמו שלך. אני על 1680X1050 רזולוציה. כיביתי AA הרוב אמנם על HIGH , אבל לא כמו שאתה תיארת. שאני שם על הגדרות יותר גבוהות המשחק לא נתקע, אבל יש תחושה שהכל זז מעט יותר לאט. (לא משמעותי אבל עדיין מפריע לחווית המשחק, חלק זה בטוח לא זז)
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים אני מריץ את המשחק על מקסימום הגדרות [כולל פילטרים 16X] ונדיר שאני עובר את ה30FPS. ואני מריץ עם GTX285 2GB SC . וQ9450 תחת 3.2 מטרו היה פחות כבד אצלי
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים מוזר... אצלי המשחק עובד בצורה פנטסטית. ומה הקטע להפעיל 16XAA אין שום הגיון לתת פה יותר מX4
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים שאלה למי שכבר שיחק - עד כמה המשחק הזה בהשוואה למשחקי OW אחרים כגון assasians creed ו- prototype חוזר על עצמו? המשחק חוזר על עצמו יש תבניות לכל המשימות האלו ואתה תבצע הרבה דברים בול אותו דבר למשל השתלטות על מחנה אויב עם ארבעה חברים ממחנה אחר בזמן שאתה צריך לשמור את המנהיג שלהם בחיים ואת המשימה הזאת כל פעם תעשה בול אותו דבר רק הדמויות משתנות קצת וגם הדרך שאתה עושה את ההתשלטות אני מוצא את עצמי באיזה שלב כל פעם משתמש במיני גאן ומרסס הכל אבל זה לא ממש משנה כי המשחק ענק בגודל שלו ועדיין רק חקרתי איזה 20 אזורים מתוך 368 עוד כמה וידאוים קפיצה מהקזינו מטוס נוסעים גדול טיול בשקיעה ולאור ירח בסירה באמת יש קטעים שנראים טוב במשחק הזה
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים מוזר... אצלי המשחק עובד בצורה פנטסטית. ומה הקטע להפעיל 16XAA אין שום הגיון לתת פה יותר מX4 מן הסתם שיעבוד לך בצורה פנטסטית. יש לך מפלצת משחקים.
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים בלי קשר, ההבדל ויזואלי בין 16XAA לבין 4XAA הוא כל כך זניח, אני לא מבין מה הקטע להתעקש על 16XAA, אתה רוצה 30- FPS? או שאתה רוצה 40+ FPS?
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים אצלי הכל עובד על הכי גבוה שיכול להיות כולל הכול על 1920 על 1080, וממש לא התלהבתי מהגרפיקה....אני אומנם רק בהתחלה במקום שצריך למצוא את הכרטיסים שנפלו אולי בגלל זה.
פורסם 2010 במרץ 2715 שנים איך מפוצצים דינמיט? הצלחתי להחליף בין דינמיט לרימון עם G, הצלחתי לשתול את הדינמיט בלחיצה על המקש הימני של העכבר, מה עכשיו? איך אני גורם לדינמיט להתפוצץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.