פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים שלוםאני מחובר ל-012דרך תבל דיגיטל עם מודם מוטורולה 4200 בחיבור USBברגע שאני מתחיל לגלוש המחשה מבצע איתחול כאילו ולחצתי על הריסט.יש לי לוח חדש של אסוס P4P800כל התקני USB אחרים עובדים ללא בעיה.חזרתי גם על התקנת מערכת הפעלה WIN XP PROאבל ללא פיתרון לבעיה.מישהו מכיר את הענין?
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מזתומרת "אתחול כאילו"?מפעיל מחדש?אני לא שמעתי על הבעיה הזאת ספציפית, אבל שמעתי הרבה תלונות על מודמים שמתחברים דרך USB.
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים תחבר את המודם עם כרטיס רשת. יש לי אותו מודם בדיוק, יש הרבה בעיות איתו ועם הUSB. שעוד עבדתי איתו בUSB הייתה לו נטיה להדליק את המחשב מידי פעם בלי שום סיבה, אחרי שחיברתי לכרטיס רשת לא היו בעיות. שמעתי שהדגם היותר חדש של מוטרולה (5200) יודע לעבוד הרבה יותר טוב עם הUSB, עוד לא יצא לי להתקל בו.
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים שלוםאני מחובר ל-012דרך תבל דיגיטל עם מודם מוטורולה 4200 בחיבור USBברגע שאני מתחיל לגלוש המחשה מבצע איתחול כאילו ולחצתי על הריסט.יש לי לוח חדש של אסוס P4P800כל התקני USB אחרים עובדים ללא בעיה.חזרתי גם על התקנת מערכת הפעלה WIN XP PROאבל ללא פיתרון לבעיה.מישהו מכיר את הענין?Multiple USB devices may requre more power than available and cause problems. Using a powered hub may solve this problem.
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים מחבר תודה לתשובהאבלכל התקני ה- USB האחרים אכן עובדים אבל הותקנו רק כדי לוודא שהיציאות תקינות.בעצם אין שום התקן USB מחובר כך שמבחינת צריכת חשמל המחשב כמעט "ערום" ולא צריכה להיות בעיה.אין שום התקן USB מחובר למעט המודם.
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים התקני USB משתמשים במשאבי המערכת (למיטב זכרוני) ומודם תופס הכי הרבה, הוא עובד כל הזמן ומעביר מידע כל הזמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.